Belki erkendir canim çıkmayanlar lütfen canını skma uzulme bak benim bat yarın ama ben de geç yumurtlama var bunu da ovulasyon testi ile keşfettim 22. 23. Gun yumurtlama oluyor bende.o yüzden 35 günde bir adet oluyorum30 u canim gecikmezse gecikirse 5 ini bulur hep gecikir benim
Benimde olemidir ki beklicez o zamanB
Belki erkendir canim çıkmayanlar lütfen canını skma uzulme bak benim bat yarın ama ben de geç yumurtlama var bunu da ovulasyon testi ile keşfettim 22. 23. Gun yumurtlama oluyor bende.o yüzden 35 günde bir adet oluyorum
Yanlış başlık altına yazarsan düzgün üslup göremezsin hanfendi!O zaman siz de bi düzeltin üslubunuzu. Hadden bahsediyorsunuz siz de hiç yok
Benim de umudum tükeniyor adet olacak gibi ihissediyorumhoş bulduk fundicim valla ben çok müsait olamıyorum iş yerinden kaçamak yazıyorum ama görünce dayanamadım
aynı durumdayız bende takip ediyorum sizleri işte benimde bat 28 bakalım beklemedeyim ama hiç ümitli değilim
ya
Yanlış başlık altına yazarsan düzgün üslup göremezsin hanfendi!
Yarın canim benim merakla bekliyorumsenin yarındı galiba dimi
Benim diğer topige de beklerim canim biz orada iyi kaynatiyoruz kızlarla herkesin batı birbirine çok yakın:) benimki yarın gündüz damlarfnd_50 aynen ard arda olanlar vardı valla çok topik okuduğum için nevrim döndü
benimde saati saatine olur nerdeyse 27 akşamı damlar benimki kesin
Kızlar bat bugün adet olucagim gün peçeteyi kıvırıp rahim içine bakıyorum kan varsa illaki bulasiyor bugün yaptım yok ama beyaz akıntı var böyle kasiklarim sizliyo heran gelecek gibi ama ıslaklık yok ilk defa hep öyle olurdu ya akşam olcam yada yarın hiç gecikmez ama du bklm..
Kız zorla kırmızıya görmek için ugrasiyorsun beyaz akıntı iyidir candır canını sıkma pozitif düşün pozitif olsun relaxKızlar bat bugün adet olucagim gün peçeteyi kıvırıp rahim içine bakıyorum kan varsa illaki bulasiyor bugün yaptım yok ama beyaz akıntı var böyle kasiklarim sizliyo heran gelecek gibi ama ıslaklık yok ilk defa hep öyle olurdu ya akşam olcam yada yarın hiç gecikmez ama du bklm..
Bende de olmuyordu geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ordan biliyorum benim gecen ay adet günü de dahil olmak üzere oldu hatta adet günü su gibi oldu şimdi de 2 günüm var inşallah bu ay olur hepimizin inşallahcanım benmde beyaz akıntım var ama adet öncesi normalde olmuyordu sizde oluyormuydu
Bende de olmuyordu geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ordan biliyorum benim gecen ay adet günü de dahil olmak üzere oldu hatta adet günü su gibi oldu şimdi de 2 günüm var inşallah bu ay olur hepimizin inşallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?