• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 2 gün kala test yapıp negatif gören ama daha sonra hamile olduğunu öğrenenler

B
30 u canim gecikmezse gecikirse 5 ini bulur hep gecikir benim
Belki erkendir canim çıkmayanlar lütfen canını skma uzulme bak benim bat yarın ama ben de geç yumurtlama var bunu da ovulasyon testi ile keşfettim 22. 23. Gun yumurtlama oluyor bende.o yüzden 35 günde bir adet oluyorum

hoş bulduk fundicim valla ben çok müsait olamıyorum iş yerinden kaçamak yazıyorum ama görünce dayanamadım

aynı durumdayız bende takip ediyorum sizleri işte benimde bat 28 bakalım beklemedeyim ama hiç ümitli değilim
ya :KK12:

hoş bulduk fundicim valla ben çok müsait olamıyorum iş yerinden kaçamak yazıyorum ama görünce dayanamadım

aynı durumdayız bende takip ediyorum sizleri işte benimde bat 28 bakalım beklemedeyim ama hiç ümitli değilim
ya :KK12:
Benim de umudum tükeniyor adet olacak gibi ihissediyorum :(

fnd_50 fnd_50 aynen ard arda olanlar vardı valla çok topik okuduğum için nevrim döndü

benimde saati saatine olur nerdeyse 27 akşamı damlar benimki kesin :dua:

fnd_50 fnd_50 aynen ard arda olanlar vardı valla çok topik okuduğum için nevrim döndü

benimde saati saatine olur nerdeyse 27 akşamı damlar benimki kesin :dua:
Benim diğer topige de beklerim canim biz orada iyi kaynatiyoruz kızlarla herkesin batı birbirine çok yakın:) benimki yarın gündüz damlar :( damlamasin da yani:))))

fnd_50 fnd_50 tamam canım gelirim gelmem mi
çalışıyorum çok vaktim olmuyor iş yerinde arada fırsat buldukça yazıyorum bir başlarsam hızımı alamam ben :KK55:

Kızlar bat bugün adet olucagim gün peçeteyi kıvırıp rahim içine bakıyorum kan varsa illaki bulasiyor bugün yaptım yok ama beyaz akıntı var böyle kasiklarim sizliyo heran gelecek gibi ama ıslaklık yok ilk defa hep öyle olurdu ya akşam olcam yada yarın hiç gecikmez ama du bklm..

Kızlar bat bugün adet olucagim gün peçeteyi kıvırıp rahim içine bakıyorum kan varsa illaki bulasiyor bugün yaptım yok ama beyaz akıntı var böyle kasiklarim sizliyo heran gelecek gibi ama ıslaklık yok ilk defa hep öyle olurdu ya akşam olcam yada yarın hiç gecikmez ama du bklm..

cnm aynısını bende yapıyorum Hoppaama benim bat 28 gerçi yarın akşam belli olur benimde şuan bi ıslaklık ve peçeteye silince şeffaf bi akıntım var adet öncesi ağrım sızım olmaz pek şuandada yok ne kasık batması ne ağrı

Kız zorla kırmızıya görmek için ugrasiyorsun beyaz akıntı iyidir candır canını sıkma pozitif düşün pozitif olsun relax;)

Hala bisey yok bilmem bi ıslaklık olurdu ama yok..

canım benmde beyaz akıntım var ama adet öncesi normalde olmuyordu sizde oluyormuydu :KK64:
Bende de olmuyordu geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ordan biliyorum benim gecen ay adet günü de dahil olmak üzere oldu hatta adet günü su gibi oldu şimdi de 2 günüm var inşallah bu ay olur hepimizin inşallah;))

Bende de olmuyordu geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ordan biliyorum benim gecen ay adet günü de dahil olmak üzere oldu hatta adet günü su gibi oldu şimdi de 2 günüm var inşallah bu ay olur hepimizin inşallah:KK66:)

teşekkür ederim canım bende mayısta kimyasal geçirdim hiç hatırlamıyorum ben anlamaıştım bile hamile olduğumu adet geçince belirtilerim başladı zaten 5 gün sonrada değerler düştü adet olmuştum

bu arada benimde 2 günüm kaldı sen ne durumdasın

Bilmiyorum ki belirti bi var bi yok akıntı sanki su gibi geliyor hissediyorum ama sadece afedersin peceteylr anlaşılıyor. Normalde adet öncesi sancidan yataktan cikamazdim şimdi bazen usuyorum bazen yaniyorum çok uzattim hayırlısı olsun inşallah:dua::dua:

canım inşallah hayırlısı olur ben 2 gün önce normal test yaptım bembeyaz daha var dedim ama belirtimde yok şansımı zorluyorum galiba bende sadece iştah açıklığı akıntı ara ara halsizlik var okadar

Back
X