Canim iste bende 8 gun kala yaptim 0.1 cikti .. Sonra sa bu olayi yasadimBana da umut olun ne olur.
Yardımmmmm
Adete 6gun kala kanda test yaptım 0.0 yarin adet günüm ve dün gece test yaptım oda yok umudumda yok ama baksana sizler neler anlatmisiniz bende umutlandim...
Canm umutsuzlanma lutfen gec dollenme var yumurtlama tarihleri herzsman tutmaz ben bi konu actim kadin adete 5 gun kala hamile kalmis adet gunu kan yapms cikmamis 5 gun snra kanda cikmis o orda yerlescek bu kana kariscak belki su an orda o yuzden umit kesme erken suan gec dollenme olabilir bu formda o kadar sey ogrendmki ne olursa olsn olumsz dusunmeBana da umut olun ne olur.
Yardımmmmm
Adete 6gun kala kanda test yaptım 0.0 yarin adet günüm ve dün gece test yaptım oda yok umudumda yok ama baksana sizler neler anlatmisiniz bende umutlandim...
İnş canım inşCanm umutsuzlanma lutfen gec dollenme var yumurtlama tarihleri herzsman tutmaz ben bi konu actim kadin adete 5 gun kala hamile kalmis adet gunu kan yapms cikmamis 5 gun snra kanda cikmis o orda yerlescek bu kana kariscak belki su an orda o yuzden umit kesme erken suan gec dollenme olabilir bu formda o kadar sey ogrendmki ne olursa olsn olumsz dusunme
Gunaydinnn kuuuuuzuuummmİNSALALAH ben de diyebilirim onu ya
Üzülme canım benim bata kaç gün vardı belki geç döllenmedir Rabbim en güzel zamanı bilirMutsuzumUmya bende dayanamadim gittim test yaptim bu sabah aglaya aglaya mahfoldum yine negatif yine negatif
Bat 30 u canim ama catlama ignesinden 14 gun sonra cikio dedilerÜzülme canım benim bata kaç gün vardı belki geç döllenmedir Rabbim en güzel zamanı bilir
Keske canim keske olsada gec ogrensemKizlar ben adetime 10 gun kala kan aldirdim 0 cikti adetime 3 gun kala test yaptim negatif cikti testi yaptigim aksam karnima kramp girdi yerimden kalkmadim ertesi gun karnim agriyo diye ve yuzum ve kizarmisti surekli atesim var gibi hissediyorudm annem zorla hastaneye goturdu halbuki hamileymisim ve adete 3 gun kala ogrendim umudunuzu yitirmeyin
Benim adet duzensizligim var 35 gunde bazen 40 gunde oluyorum ama catlama ignesi ve klomenle bu duzene girmemismidir ki eger girmediyse test erken yapmis oluyorum sanirimÜzülme canım benim bata kaç gün vardı belki geç döllenmedir Rabbim en güzel zamanı bilir
Kuzummm hani beraber yapacaktikkk hani sen dun bana ne dedinMutsuzumUmya bende dayanamadim gittim test yaptim bu sabah aglaya aglaya mahfoldum yine negatif yine negatif
Konuyla senin yazdığının ne alakası var niye buraya yazıyosun? Fundiii sana gereken cevabı verir az bekle çok yanlış yerdesin14 haftalık gebe bir kadının karnı sabah düz olup da sonra şişer mi, yani çok ufak bir ihtimal hamile kalma ihtimalim var(sürtünme). Ne yazık ki evli de değilim. Stres yapıyorum. Adet oldum 3 kez filan ama hepsi çok garipti olmadan önce kahverengi akıntı geldi, sonra kırmızılastı. Karnım da hep düz olurdu ben anlamadım. İstahım da çok. Bel ağrım kasık ağrım da var. 1 ay sonra test yaptım negatif , yanlış çıkma ihtimali de var. Çok gerginim psikolojim bozuldu
Cöktüm resmenKuzummm hani beraber yapacaktikkk hani sen dun bana ne dedin
Umutsuzluga kapulmak yok daha erken demedin mi ?
E simdi neden boyle yapiyorsun
Biz pazat gunu sevinecegoz
Gec dollenme olmustur belki
Bak bende dun test yaptim negatif ama inaniyorum
Rabbim sevindirecek bizii
Az daha sabir melegimmmm az daha sabir
Yeter ya tövbe estağfurullah ne kinarim ne acirim ama insanlar çocuk hasreti ile yanarken helaliniz olmayan işler yapıp bide yangılı yerlere yazıyorsunuz yeter yanii14 haftalık gebe bir kadının karnı sabah düz olup da sonra şişer mi, yani çok ufak bir ihtimal hamile kalma ihtimalim var(sürtünme). Ne yazık ki evli de değilim. Stres yapıyorum. Adet oldum 3 kez filan ama hepsi çok garipti olmadan önce kahverengi akıntı geldi, sonra kırmızılastı. Karnım da hep düz olurdu ben anlamadım. İstahım da çok. Bel ağrım kasık ağrım da var. 1 ay sonra test yaptım negatif , yanlış çıkma ihtimali de var. Çok gerginim psikolojim bozuldu
Biz yillarca bebegimiz olmuyo diye aglayalim mahfolalim sende evlenmeden iliski yasa birde bebek olur mu diye kork..Ben bu sabah hickira hickira agladim test negatif diye..Sen ne yapacaksin testin negatif diye sevinecekmisin..Hadi oldu ki pozitif cikti o kucucuk bebegin yasama hakkini elinden almak icin cesitli yollar mi deneyeceksin..Hic mi utanmadin sunu suraya yazmaktan..Biz burda Allaha hergun dua ediyoruz bebegimiz olsun diye senin yaptigina bak yazik sana yazik.O anana babana yazik.....14 haftalık gebe bir kadının karnı sabah düz olup da sonra şişer mi, yani çok ufak bir ihtimal hamile kalma ihtimalim var(sürtünme). Ne yazık ki evli de değilim. Stres yapıyorum. Adet oldum 3 kez filan ama hepsi çok garipti olmadan önce kahverengi akıntı geldi, sonra kırmızılastı. Karnım da hep düz olurdu ben anlamadım. İstahım da çok. Bel ağrım kasık ağrım da var. 1 ay sonra test yaptım negatif , yanlış çıkma ihtimali de var. Çok gerginim psikolojim bozuldu
Bence bu kadar büyük konuşmayın hanımefendi. Başınıza gelirBiz yillarca bebegimiz olmuyo diye aglayalim mahfolalim sende evlenmeden iliski yasa birde bebek olur mu diye kork..Ben bu sabah hickira hickira agladim test negatif diye..Sen ne yapacaksin testin negatif diye sevinecekmisin..Hadi oldu ki pozitif cikti o kucucuk bebegin yasama hakkini elinden almak icin cesitli yollar mi deneyeceksin..Hic mi utanmadin sunu suraya yazmaktan..Biz burda Allaha hergun dua ediyoruz bebegimiz olsun diye senin yaptigina bak yazik sana yazik.O anana babana yazik.....
Kuzummm bilinc altimiz hep bebek hep umut doluCöktüm resmenUmya hala agliyorum butun umitlerim bitti gitti..Evet sana diyodum ama gece bi kabus gordum bi adam karnima bastiriodu yapma orda bebek var diye bagiriodum onun hevesiyle acaba mi dedim ve sabah yaptim testi sonuc bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?