Merhaba canım. Benim çok yakın arkadaşım adetine 1 hafta kala her gün test yaptı ve negatifti. Üzülmüştü cok. Adet günü israrimla yaptı pozitifi gördü.adetine 2 gün kala test yapıp negatif gören ama daha sonra hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarım yazın da benim gibilere umut olsun :) adetime 2 gün var bugün test yaptım ve negatif cıktı. ama kasık ağrılarım var. adetimin 22. 23. günü yumurtluyorum, geç döllenme olabilir mi?
İNSAALLAH ben de görürüm o pozitifi canim yaMerhaba canım. Benim çok yakın arkadaşım adetine 1 hafta kala her gün test yaptı ve negatifti. Üzülmüştü cok. Adet günü israrimla yaptı pozitifi gördü.
İnş canım dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin RabbimİNSAALLAH ben de görürüm o pozitifi canim yasagolasin umut olduğun için
Fundicim benim ovulasyon testi 17 agustos akşamı koyulaştı. Şimdi bat için 14 gün sonrası mı dogru? Yoksa silikleştikten sonra 14 gün sonra mı?
Fundimmmmmmmmmadetine 2 gün kala test yapıp negatif gören ama daha sonra hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarım yazın da benim gibilere umut olsun :) adetime 2 gün var bugün test yaptım ve negatif cıktı. ama kasık ağrılarım var. adetimin 22. 23. günü yumurtluyorum, geç döllenme olabilir mi?
ALLAHİM aradığınızı bulursun versin İNSALLAH kuzuummmmm benim ya çok çok çok sağolFundimmmmmmmmm
Sen hamisss olacaksinnn kuzummmmm
Her yerde seni goruyorum ikimizde arayis icindeyiz :)))
Hamissin hamisssss
17 Ağustos sa en koyu gördüğün senin bat 1 eylül canisi 14 gün sonrası oluyor:)
Aminnnn bebegimmmmmmALLAHİM aradığınızı bulursun versin İNSALLAH kuzuummmmm benim ya çok çok çok sağol
Tamam canım sagolasın:)17 Ağustos sa en koyu gördüğün senin bat 1 eylül canisi 14 gün sonrası oluyor:)
Canim ablaminda adetten iki gun once negatifti adeti gecti .3. Gun silik cikti oyle koyu falsn degil doktora gtmedi ve 2 gun sonra tekrar yapti koyu iki cizgi sonra doktora gitti sakin moralini bozma ve bekle guzelim Rabbim gonlune gore versin ins. Vardr
İNSALALAH ben de diyebilirim onu ya
Hadi bakalım İNSAALLAH hep beraber veririz bu güzel haberi kuzum yaAminnnn bebegimmmmmm
Senden iyi haberler bekliyoruz zaten sonra ben guzel haber verecegim insallah pazar test yapacagiz Y yer6melegi ile beraber :)
Sen de sağol canimmmTamam canım sagolasın:)
Insallah gorcez burda fundiiiiiii hamişş dye cnm pozitif ol olurmuSağolasın oy canim benim valla çok güzel moral.oldu İNSAALLAH hamileyimdir ben de dediğin gibi hayırlısı ile
Aminnnnn ya bu ne güzel bi dua aminnnnn RABBİM çok aminnnAy insallah hepimiz hamile oluruz bu ay Rabbim yuzumuze baksim şu okunan ezanlar, kuranlar hurmetine Ya Rabbim hayirli saglikli hamilelikler bebekler nasip et arkadaslarima icindede bana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?