adetine 2 gün kala test yapıp negatif gören ama daha sonra hamile olduğunu öğrenenler

Merhaba canım. Benim çok yakın arkadaşım adetine 1 hafta kala her gün test yaptı ve negatifti. Üzülmüştü cok. Adet günü israrimla yaptı pozitifi gördü.

Merhaba canım. Benim çok yakın arkadaşım adetine 1 hafta kala her gün test yaptı ve negatifti. Üzülmüştü cok. Adet günü israrimla yaptı pozitifi gördü.
İNSAALLAH ben de görürüm o pozitifi canim ya sagolasin umut olduğun için

Fundimmmmmmmmm
Sen hamisss olacaksinnn kuzummmmm
Her yerde seni goruyorum ikimizde arayis icindeyiz :)))
Hamissin hamisssss

ALLAHİM aradığınızı bulursun versin İNSALLAH kuzuummmmm benim ya çok çok çok sağol
Aminnnn bebegimmmmmm
Senden iyi haberler bekliyoruz zaten sonra ben guzel haber verecegim insallah pazar test yapacagiz Y yer6melegi ile beraber :)

Canim ablaminda adetten iki gun once negatifti adeti gecti .3. Gun silik cikti oyle koyu falsn degil doktora gtmedi ve 2 gun sonra tekrar yapti koyu iki cizgi sonra doktora gitti sakin moralini bozma ve bekle guzelim Rabbim gonlune gore versin ins. Vardr

Sağolasın oy canim benim valla çok güzel moral.oldu İNSAALLAH hamileyimdir ben de dediğin gibi hayırlısı ile

Ay insallah hepimiz hamile oluruz bu ay Rabbim yuzumuze baksim şu okunan ezanlar, kuranlar hurmetine Ya Rabbim hayirli saglikli hamilelikler bebekler nasip et arkadaslarima icindede bana :))
Aminnnnn ya bu ne güzel bi dua aminnnnn RABBİM çok aminnn

kizlarr ben 2 3 gun once aksamuzeri bi test yaptim negatif cikti .. Sonra ertesi sabah ilk idrar ile tekrar test yaptim lavabo da negatif gordum moralim bozuldu ciktim posetine koydum kaldirdim .. 1 dakika surmedi yani .. Bugun aklima geldi bi bakam dedim baktim silik cizgi var.. Negatif test dura dura pozitif olur mu .. Ilk yaptığım da oyle incelemedim bide simdi bi baktim dikkatli resmen cizgi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…