adetine 2 gün kala test yapıp negatif gören ama daha sonra hamile olduğunu öğrenenler

Bozma moralini bekle kuzum ya nette çok okudum testler hassas olmayınca adetten önce gostermeyebiliyormus.adetimizi bekleyelimmm

Ondan dır mutlaka gönlünü ferah tut :)) yumurtlama dan en geç 14 gün sonra testler de cikar :)
Ayyy benim tahmini ovulasyonumdan daha 11 gun gecmis. Ozaman 3 gun sonra normalde adet olmam gerekiyor ve ovulasyondan tam 14 gun oluyor. Insallah adet olacagim gun birdaha yapayim ben

Bozma canım moralini bu ay olmasa diğer ay gelir meleğin Allah in izniyle :) moral bozmak yok tomris111

İlkinde sattan tam 31gn sonra cıkmıştı canım idrarda.5-6gn sonra tekrar yaparsn

Bende neqativ çıkmıştı adetimden önce yaptım adetim günü yaptım neqativ moralim bozulmuştu daha sonra 3 gün geçti adetimden yaptım pozitiv çıktı

Bende neqativ çıkmıştı adetimden önce yaptım adetim günü yaptım neqativ moralim bozulmuştu daha sonra 3 gün geçti adetimden yaptım pozitiv çıktı
Ay harika süper moral.oldu bana.peki adetin kaçıncı günü yumurtluyorsun canim ya da kaç günde bir adet görüyorsun?

Ay bende çatlıcam 29 agustos bat test için sabırsızlanıyorum

fnd_50 cnm uğurlu gelir insallah yeni konun inşallah bebek vardır

Fundicim benim ovulasyon testi 17 agustos akşamı koyulaştı. Şimdi bat için 14 gün sonrası mı dogru? Yoksa silikleştikten sonra 14 gün sonra mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…