Ondan dır mutlaka gönlünü ferah tut :)) yumurtlama dan en geç 14 gün sonra testler de cikar :)[/QUOTE
benim 28 günde bir oluyo canım adetim 3 gün var şuanda bendede çift çizgi çıkmadı moralimi bozmalımıyım :/ halbuki hep olumlu düşünüyodum ben12.günü çift çzgyii gördüm canım.(17 agustos) 19 unda silikleşti. Aldıgım teste ilişkiden 5 gün sonraya kadar tespit eder yazıyordu .Cıkmadı. Eylül 1 gibi bat.
Tamam canım zaten az kaldıBozma moralini bekle kuzum ya nette çok okudum testler hassas olmayınca adetten önce gostermeyebiliyormus.adetimizi bekleyelimmm
Ayyy benim tahmini ovulasyonumdan daha 11 gun gecmis. Ozaman 3 gun sonra normalde adet olmam gerekiyor ve ovulasyondan tam 14 gun oluyor. Insallah adet olacagim gun birdaha yapayim benOndan dır mutlaka gönlünü ferah tut :)) yumurtlama dan en geç 14 gün sonra testler de cikar :)
Bozma canım moralini bu ay olmasa diğer ay gelir meleğin Allah in izniyle :) moral bozmak yoktomris111 [/QUOTE inşaAllah canımmmm :) Allah sanada bebeğime sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşaAllah :)
Ay harika süper moral.oldu bana.peki adetin kaçıncı günü yumurtluyorsun canim ya da kaç günde bir adet görüyorsun?Bende neqativ çıkmıştı adetimden önce yaptım adetim günü yaptım neqativ moralim bozulmuştu daha sonra 3 gün geçti adetimden yaptım pozitiv çıktı
30 gunden bir adet goruyorum yumurtlamami bilmiyorum))))Ay harika süper moral.oldu bana.peki adetin kaçıncı günü yumurtluyorsun canim ya da kaç günde bir adet görüyorsun?
O zaman 16. Gun yumurtluyorsun canim :) 30-14=16 çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet görülür.30 gunden bir adet goruyorum yumurtlamami bilmiyorum))))
Hakketenmi ya ben bilmiyordum bunu))) teşekkür ederim))O zaman 16. Gun yumurtluyorsun canim :) 30-14=16 çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet görülür.
Canım benim sakın günün geçene kadar test yapma benden tavsiye Sakin:)Ay bende çatlıcam 29 agustos bat test için sabırsızlanıyorum
İNSALALAH canim benim heryerde yanımdasın, iyi ki varsin
Rica ederim canım benim ne demek :)Hakketenmi ya ben bilmiyordum bunu))) teşekkür ederim))
İNSALALAH canim benim heryerde yanımdasın, iyi ki varsin
Oy ya ağzından bal damlıyor İNSALLAH balım ya İNSAALLAH öyle olurAslada gitmicem birlikte öğrencez güzel haberleri daha 40 haftanın sorularını sorcaz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?