harikasınnnnn sen ALLAH ne muraadın varsa versin kalp kalp kalp sanaGeç yumurtluyorsun canım . Kesinlikle cıkmaz daha
ay inan hamiş olayım da tek beklemeye razıyım öğrenmek için. ama bana yine büyük ders oldu gün gecmeden test yapmak yokkkkk :)Öyle yani. Adet gectikten 10 gün sonra öğrenenler var. Sagol canım:))
cansın senEvet tecrübeli hamişler bizi aydınlatır mısınızz
amin canım benim. evet geç yumurtluyorum. 35 günde bir adet oluyorum. 22. gün filan yumurtlamam oluyor. ondandır dimi inşaALLAHGeç yumurtluyor san normal dır negatif çıkması 3-4 gün sonra tekrarla :)) Allah gönlüne göre versin
haklısın canım cok sabırlıydım bu ay ama bugün ne olduysa yaptım..Yapma yapma. Moral bozmaktan başka bişey değil canım.
Öyle dediğime bakma.Ben de yaptım dünhaklısın canım cok sabırlıydım bu ay ama bugün ne olduysa yaptım..
Ondan dır mutlaka gönlünü ferah tut :)) yumurtlama dan en geç 14 gün sonra testler de cikar :)amin canım benim. evet geç yumurtluyorum. 35 günde bir adet oluyorum. 22. gün filan yumurtlamam oluyor. ondandır dimi inşaALLAH
Can'ım bende de aynısı oldu negatif çıktı üzmek istemem ama seni çok umutlanıp ta sonra daha dazla üzülme diye söylüyorum.İnşallah hamiledirsinadetine 2 gün kala test yapıp negatif gören ama daha sonra hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarım yazın da benim gibilere umut olsun :) adetime 2 gün var bugün test yaptım ve negatif cıktı. ama kasık ağrılarım var. adetimin 22. 23. günü yumurtluyorum, geç döllenme olabilir mi?
İNSAALLAH hayırlısı olsun canım ya elden bişey gelmiyor..Can'ım bende de aynısı oldu negatif çıktı üzmek istemem ama seni çok umutlanıp ta sonra daha dazla üzülme diye söylüyorum.İnşallah hamiledirsin
O da adetin ilk veya ikinci gününe denk geliyor ozaman:)Ondan dır mutlaka gönlünü ferah tut :)) yumurtlama dan en geç 14 gün sonra testler de cikar :)
Negatif mi peki adetine kaç gün var canım sen kaçıncı gün yumurtluyorsunÖyle dediğime bakma.Ben de yaptım dün
AynenO da adetin ilk veya ikinci gününe denk geliyor ozaman:)
12.günü çift çzgyii gördüm canım.(17 agustos) 19 unda silikleşti. Aldıgım teste ilişkiden 5 gün sonraya kadar tespit eder yazıyordu .Cıkmadı. Eylül 1 gibi bat.Negatif mi peki adetine kaç gün var canım sen kaçıncı gün yumurtluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?