adetine 2 gün kala test yapıp negatif gören ama daha sonra hamile olduğunu öğrenenler

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
12.436
20.642
398
34
adetine 2 gün kala test yapıp negatif gören ama daha sonra hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarım yazın da benim gibilere umut olsun :) adetime 2 gün var bugün test yaptım ve negatif cıktı. ama kasık ağrılarım var. adetimin 22. 23. günü yumurtluyorum, geç döllenme olabilir mi?

Öyle yani. Adet gectikten 10 gün sonra öğrenenler var. Sagol canım:))

Geç yumurtluyor san normal dır negatif çıkması 3-4 gün sonra tekrarla :)) Allah gönlüne göre versin

Geç yumurtluyor san normal dır negatif çıkması 3-4 gün sonra tekrarla :)) Allah gönlüne göre versin
amin canım benim. evet geç yumurtluyorum. 35 günde bir adet oluyorum. 22. gün filan yumurtlamam oluyor. ondandır dimi inşaALLAH

amin canım benim. evet geç yumurtluyorum. 35 günde bir adet oluyorum. 22. gün filan yumurtlamam oluyor. ondandır dimi inşaALLAH
Ondan dır mutlaka gönlünü ferah tut :)) yumurtlama dan en geç 14 gün sonra testler de cikar :)

Can'ım bende de aynısı oldu negatif çıktı üzmek istemem ama seni çok umutlanıp ta sonra daha dazla üzülme diye söylüyorum.İnşallah hamiledirsin

Can'ım bende de aynısı oldu negatif çıktı üzmek istemem ama seni çok umutlanıp ta sonra daha dazla üzülme diye söylüyorum.İnşallah hamiledirsin
İNSAALLAH hayırlısı olsun canım ya elden bişey gelmiyor..

Hakkimizda hayirlisi olsun kizlar .. Ben 8 gün kala yaptim kan testi negatif cikti .. Allahtan umut kesilmez :) duanin yapamayacağı bisey yok dua edelim bol bol alnimizi secdeye koyup dua edelim

Negatif mi peki adetine kaç gün var canım sen kaçıncı gün yumurtluyorsun
12.günü çift çzgyii gördüm canım.(17 agustos) 19 unda silikleşti. Aldıgım teste ilişkiden 5 gün sonraya kadar tespit eder yazıyordu .Cıkmadı. Eylül 1 gibi bat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…