- 30 Nisan 2019
- 355
- 77
- 98
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben beta testi verdim bekliyorum hala bakalım ne zaman çıkıyor senne durumdasınız kızlar ?
Bende verdim sabah saglıkocagında sisteme düşmesini bekliyorum heyecanlıyım yaBen beta testi verdim bekliyorum hala bakalım ne zaman çıkıyor sen
Aynı şekilde bende heyecanlıyım ama olmadığını biliyorum ya boşuna heyecan yapıyorum ben zaten düzensiz adet gören birisiyim bugün de çok fazla bel ve kasık ağrısı yaşadım adet olacak gibiBende verdim sabah saglıkocagında sisteme düşmesini bekliyorum heyecanlıyım ya
Ben kan verdim ama sonucum daha çıkmamış e nabız da görünmüyorne durumdasınız kızlar ?
Bende verdim henüz gözükmüyorBen kan verdim ama sonucum daha çıkmamış e nabız da görünmüyor
Bugün bendede öyle oldu heran adet olcak gibi dedim noluyor yani kan vermemi mi bekledi ama henüz gelen giden yokAynı şekilde bende heyecanlıyım ama olmadığını biliyorum ya boşuna heyecan yapıyorum ben zaten düzensiz adet gören birisiyim bugün de çok fazla bel ve kasık ağrısı yaşadım adet olacak gibi
Yaaa gerçekten mi kaç gün gecikmen vardı çok üzüldüm suan Bencede öyle olur normalde inşallah ben güzel haber alırım yaBenim pek ümidim kalmadı çünkü kahverengimsi bulanık akıntım başladı. Genelde regl öncesi hep böyle olur
Bugün gecikmenin 3. günündeydim. Normal şartlarda da bu kadar gecikmem hatta erken bile gelir. Nasip bakalım bekliyorumYaaa gerçekten mi kaç gün gecikmen vardı çok üzüldüm suan Bencede öyle olur normalde inşallah ben güzel haber alırım ya
Ben 6.günündeyim umarım sende çok yakın zamanda güzel haberler alırsınBugün gecikmenin 3. günündeydim. Normal şartlarda da bu kadar gecikmem hatta erken bile gelir. Nasip bakalım bekliyorum
İnşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız![]()
Aynı bende öyleyim her an adet olacak gibiyim ama gelen giden yokBugün bendede öyle oldu heran adet olcak gibi dedim noluyor yani kan vermemi mi bekledi ama henüz gelen giden yok
Senin kaç gün gecikmen vardı ?Aynı bende öyleyim her an adet olacak gibiyim ama gelen giden yok
Ohoyy benim çok,Senin kaç gün gecikmen vardı ?
Düzensiz olduğu için belirsizlik çok sende allahım yardımcımız olsun güzel haberleri alırız inşallahOhoyy benim çok,ben en son sekiz ocakta adet oldum geçen ay da 39. gün olmuştum şuan 48. gundeyim duzensizim de
İnşallah ya inşallah olurDüzensiz olduğu için belirsizlik çok sende allahım yardımcımız olsun güzel haberleri alırız inşallah
Çıktı mı sonuç cnmDüzensiz olduğu için belirsizlik çok sende allahım yardımcımız olsun güzel haberleri alırız inşallah
Bakmadım henüz günaydın namaz kılıcam ondan sonra bakıcam senin çıktı mıÇıktı mı sonuç cnm
Negatif 0.5 çıkmış okadar üzgünüm ki tepkisiz kaldım yaÇıktı mı sonuç cnm