Adete 2 kala negatif sonra pozitif olur mu ki ya 2 gün kala cikmadiysa ne biliyim bilmediğimden yani tamamenBi kaç gün bir şeyi değiştirmez. Çünkü testte silik pozitif çıktığı için siz zaten kan vereceksiniz. Yani varsa vardır bir kaç gün sonra vermeniz bir şeyi değiştirmez. Ben adetime 6 gün varken kan vermiştim
Tamam tamamBir gün daha bekleyelim o zaman ama kesin haber ver bize de gerçekten merak ediyoruminşallah vardır
Benim şimdi 5 gün var bugün çıkmazsa ama mesela adet günü çıkarsa diye düşünüyorum bugün çıkmazsa bayağı yıkılırım o yüzden emin değilim diyorumAdete 2 kala negatif sonra pozitif olur mu ki ya 2 gün kala cikmadiysa ne biliyim bilmediğimden yani tamamen
7 gün öncesinden pozitif gören var 2 gün öncesinden negatif çıktıysa 2 tane yaptım 2 side yanlış mı çıktı yani nasıl poztif oluyor aklim almıyor hicccBenim şimdi 5 gün var bugün çıkmazsa ama mesela adet günü çıkarsa diye düşünüyorum bugün çıkmazsa bayağı yıkılırım o yüzden emin değilim diyorum
Bana gaz veriyosunTamam tamamaklıma geldin girip bakayim dedim şu testini varsa yap yahu her testte aynı sonuç cikmayabilor yani pazartesi kan vercen zaten git testini yap gelllll
Hep negatif olıp adet günü ve sonrası günler pozitif olan çok kişi var ama bunu da göz ardı etmemek lazım7 gün öncesinden pozitif gören var 2 gün öncesinden negatif çıktıysa 2 tane yaptım 2 side yanlış mı çıktı yani nasıl poztif oluyor aklim almıyor hiccc
Orasi oyle gazim beni hiç bırakmıyor giir girr yapiyo bide arada sancı gelip gidiyo hafiften (gaz sancisi) böyle şeyler oluyo mu gebelik belirtisi mi bu adetmi olucam bilemiyorum her baktığım yerde herseyi gebeliğe bağlıyorlar anlayamıyorumHep negatif olıp adet günü ve sonrası günler pozitif olan çok kişi var ama bunu da göz ardı etmemek lazım
23 cıkmıştı benim su an 20+3 oldum bile. Bence erken gebelik testini yapın size asıl sonucu o verecek ona görede kan verin böyle de kendinizi strese sokuyorsunuz. Hamileyseniz eğer bebek için iyi değil değilsenizde daha cok adetinize etki ederSizin kaç çıkmıştı değeriniz
Bir kaç gün öncede arkadasım erken gebelik testinde silik çizgiyi görünce kan verdi. 11.68 çıktı hamile yani onda da düzgün doğru sonuç verdi.Elimde var şuan ama erken testte negatif çıkıp kaset testi pozitif olanlar varmış o yüzden onda negatif görürsem üzülürüm diye yapmıyorum
Olabilir ama bu nadir oluyor o da geç döllenmeden dolayı oluyor.Adete 2 kala negatif sonra pozitif olur mu ki ya 2 gün kala cikmadiysa ne biliyim bilmediğimden yani tamamen
O nadirde bana denk gelmez ki umutsuzluğa kapıldım gidiyorummmOlabilir ama bu nadir oluyor o da geç döllenmeden dolayı oluyor.
Erken gebelik testi alsam yüzde yüz doğru sonuç alirmiyimOlabilir ama bu nadir oluyor o da geç döllenmeden dolayı oluyor.
Eğer bu ay hamile kalmamışsanız diğer ay ovulasyon testiyle takip edin benceO nadirde bana denk gelmez ki umutsuzluğa kapıldım gidiyorummm
Adetiniz gecikti mi yoksa daha var mı?Erken gebelik testi alsam yüzde yüz doğru sonuç alirmiyim
Hayir almazsiniz ben o erken gebelik testlerine guvendim kortizonlu igne vuruldum 2 gun sonra hamile oldugumu ogrendim kaset testle bence erken gebelik testi her bunnyeye yaramiyor yuzde yuz sonuc kan verirseniz alirsinizErken gebelik testi alsam yüzde yüz doğru sonuç alirmiyim
Benim adetim yıllardır hep düzenli günü gününü geçmez bi kere geciktim 4 gün idrar yaptım silik çıkmıştı sonra lekelenmem oldu 3 gün kahverengi kan verdim sonuç 1.20ydi negatifti yani ama doktor kimyasal demişti . Bitek o zaman geciktim bide şimdiEğer bu ay hamile kalmamışsanız diğer ay ovulasyon testiyle takip edin bence
5 gün gecti yarın 6Adetiniz gecikti mi yoksa daha var mı?
Erken gebelik testinde bence sonuç alırsın5 gün gecti yarın 6
Hangisini almam gerekiyor pahali diyolarErken gebelik testinde bence sonuç alırsın
Ayyynısını yaşıyorum hemde yumurtlama günümden beri hiç geçmedi yani bi terslik var gibiOrasi oyle gazim beni hiç bırakmıyor giir girr yapiyo bide arada sancı gelip gidiyo hafiften (gaz sancisi) böyle şeyler oluyo mu gebelik belirtisi mi bu adetmi olucam bilemiyorum her baktığım yerde herseyi gebeliğe bağlıyorlar anlayamıyorum