Akşam gitsem acile daha 5 gün var ya çok mu acele etmiş olurum bide bende kan pıhtılaşması var o yüzden erkenden öğrenmek bebeğim varsa çok daha sağlıklı olacakAma kuruma cizgisi değil gibide ya çok belli biliyomusun acile gidipkan versene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam gitsem acile daha 5 gün var ya çok mu acele etmiş olurum bide bende kan pıhtılaşması var o yüzden erkenden öğrenmek bebeğim varsa çok daha sağlıklı olacakAma kuruma cizgisi değil gibide ya çok belli biliyomusun acile gidipkan versene
Esime suan net bisey olmadan söylemek istemiyorum oda evdeyken gidemem umutlandirmak istemiyorum pazartesi o ise gittiğinde halledicem belirtimde yok ne gebelik belirtisi var ne adet belirtisi var bomboş jdjdkdd10 dk da var gibiydi ben görüyodum yani eminim de ama acaba yanlış mı görüyorum istediğim için dedim olmadı herwlde dedim bıraktım testi ama aklımda hep koyulaşır mı acaba vardı birkaç saat bakmadım böyleydi işte siz de kan verin mutlaka veya acile gidin pazartesiyi bekleyemezseniz 6 gün geçmiş çüçünkü
Bence git ver için rahatlasin bisey çıkmazsa adet olacağın zmaani bekle adet olmazsan kan testini tekrarlaAkşam gitsem acile daha 5 gün var ya çok mu acele etmiş olurum bide bende kan pıhtılaşması var o yüzden erkenden öğrenmek bebeğim varsa çok daha sağlıklı olacak
O zaman pazartesi daha doğru olur eveetEsime suan net bisey olmadan söylemek istemiyorum oda evdeyken gidemem umutlandirmak istemiyorum pazartesi o ise gittiğinde halledicem belirtimde yok ne gebelik belirtisi var ne adet belirtisi var bomboş jdjdkddo
Akşam nasıl olacak bilmiyorum şimdi bide ağır iş yapmamak mı gerek bilgin var mı yarın misaifirim var şuan bayağı bir temizliğe giriştim belim sırtım bacaklarım kopacak ağrıdanBence git ver için rahatlasin bisey çıkmazsa adet olacağın zmaani bekle adet olmazsan kan testini tekrarla
Off insallah hamisizdir ikimizde yaaO zaman pazartesi daha doğru olur eveet
bende çalışıyorum iş yerinde ve ağır kaldırıyorum allah korur onu merak etme ama yinede yavaş yavaş yap kendini yormamaya çalış insallah ikimizde hamisizdir dualarım seninle haber verAkşam nasıl olacak bilmiyorum şimdi bide ağır iş yapmamak mı gerek bilgin var mı yarın misaifirim var şuan bayağı bir temizliğe giriştim belim sırtım bacaklarım kopacak ağrıdan
İnşallah canım dua edelim sende haber ver mutlakaOff insallah hamisizdir ikimizde yaa
bende çalışıyorum iş yerinde ve ağır kaldırıyorum allah korur onu merak etme ama yinede yavaş yavaş yap kendini yormamaya çalış insallah ikimizde hamisizdir dualarım seninle haber ver
Tamamdirİnşallah canım dua edelim sende haber ver mutlaka
Vermedim ama birkaç saate belki gidebilirim eğer çıkmazsa hem üzüleceğim hemde ama belki şimdi çıkmsmıştır bikaç güne çıkar diye içim içimi yiyecek emin değilim versem mi vermesem mi..Kan verdiniz mi kızlarr?
Bi kaç gün bir şeyi değiştirmez. Çünkü testte silik pozitif çıktığı için siz zaten kan vereceksiniz. Yani varsa vardır bir kaç gün sonra vermeniz bir şeyi değiştirmez. Ben adetime 6 gün varken kan vermiştimVermedim ama birkaç saate belki gidebilirim eğer çıkmazsa hem üzüleceğim hemde ama belki şimdi çıkmsmıştır bikaç güne çıkar diye içim içimi yiyecek emin değilim versem mi vermesem mi..
ha ama şöyle yapabilirsiniz erken gebelik testi alın onlar biraz pahalı oluyor ama doğru sonucu veriyor. O da silik çıkarsa bilinki hamilesiniz.Vermedim ama birkaç saate belki gidebilirim eğer çıkmazsa hem üzüleceğim hemde ama belki şimdi çıkmsmıştır bikaç güne çıkar diye içim içimi yiyecek emin değilim versem mi vermesem mi..
Ayy ben hala hasta olmadım yaa hala olacak gibi değilimmm gazım var sadece bu normal mi ???Vermedim ama birkaç saate belki gidebilirim eğer çıkmazsa hem üzüleceğim hemde ama belki şimdi çıkmsmıştır bikaç güne çıkar diye içim içimi yiyecek emin değilim versem mi vermesem mi..
Test yapmış mıydınAyy ben hala hasta olmadım yaa hala olacak gibi değilimmm gazım var sadece bu normal mi ???
Adete 2 gün kala yapmıştım negatifti bidaha yapmadimTest yapmış mıydın
Elimde var şuan ama erken testte negatif çıkıp kaset testi pozitif olanlar varmış o yüzden onda negatif görürsem üzülürüm diye yapmıyorumha ama şöyle yapabilirsiniz erken gebelik testi alın onlar biraz pahalı oluyor ama doğru sonucu veriyor. O da silik çıkarsa bilinki hamilesiniz.
Sizin kaç çıkmıştı değerinizBi kaç gün bir şeyi değiştirmez. Çünkü testte silik pozitif çıktığı için siz zaten kan vereceksiniz. Yani varsa vardır bir kaç gün sonra vermeniz bir şeyi değiştirmez. Ben adetime 6 gün varken kan vermiştim
Ayy nasıl sabırlısın ben daha çok merak etmeye başladım seninkini bence yap test mutlakaAdete 2 gün kala yapmıştım negatifti bidaha yapmadim
Çıkmazsa diye korkuyorum çünkü şirket doktoru 7 gün geçsin diyo ya pazartesi 7 gün olcakAyy nasıl sabırlısın ben daha çok merak etmeye başladım seninkini bence yap test mutlaka
Bir gün daha bekleyelim o zaman ama kesin haber ver bize de gerçekten merak ediyorum inşallah vardırÇıkmazsa diye korkuyorum çünkü şirket doktoru 7 gün geçsin diyo ya pazartesi 7 gün olcak