Gebeliğe Hazırlık Adet tarihine 7 gün kala kan tahlili ile gebelik testi yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısınız arkadaşlar, hepimiz aynı dertten muzdaribiz aslında, sabırsızlık! İnsanın elinde değil mod a giriyor ister istemez. Kendini çok şartlamak da iyi değil elbette, ahh ahh şu bekleme olayları olmasa.
Benim bulgularımca belirtilerim var aslında, geçen ay belliydi olmadığım yani göğüsler falan bir değişiklik yoktu hiç ona rağmen acaba mı diyor insan, ama bu ay yani şuan, göğüslerim de net belirtiler var, belim ağrıyor, çok çabuk yorulup halsizleşiyorum, böyle bir uyku hali falan. Ne biliyim bu kadarı da psikolojik olabilir mi. 6 gün daha sabır, başka yapılacak bişey yok ne yazık ki. Allahım hepimizin içindeki mucizeyi gerçeğe dönüştürsün inşallah, göz aydınlıkları olsun hepimiz için tez vakitte.
Peki sizce bu belirtilerle umutlanmalımıyım yoksa moddan çıkıyım mı bilemedim kızlar

Mathea, biliyorsun bir hafta önce kan testini bende yaptırdım dün sonuç negatif, varsa bile çıkmayabilir bu süre içinde dedi görevliler inatla yaptırdım ama sonra moral çöktü, en azından 4 gün kala falan yaptır da bişeye benzesin canım, hayırlı sonuçlarımızı verelim birbirimize inşallah

Bence sabirsizlanmakta cok hakliyiz canim..heyecan guzel bisey..ben de neden sabirsizlandigimizi anlayamayan zihniyeti anlayamiyorum ve onlar adina uzuluyorum ruhsuzluk gibi geliyor biraz yazik....

Regl öncesi testler negatif olsa da insanı bazı belirtiler yanıltıyor ve kafasını karıştırıyor, bende şuan tam olarak aynı moddayım. Bir hafta öncesinde testler yanıltıcı olabiliyor ama vücut daha önceden bazı sinyaller verebiliyor olumlu ya da olumsuz kendimizi hazırlamamız için.Belki de bazıları psikolojik bilmiyorum ama elle tutulur en bariz ve ilk hissedilenler arasında göğüs de sertleşme diye biliyorum

Canim ogretmenim haftaici pzt sali car per full ders programim bi tek cuma bos bidaki cumayi beklemem lazim o zaman da kendimi yer bitiririm taniyorum kendimi :)

Sabırsızlanmamak elde değil ki mathea, insanı en huzursuz eden şey belirsizliktir herzaman,kıvrandırır insanı, hele ki böylesine çok istenen ve beklenen bir durumda.
Ne kadar birbirimizi sakinleştirmeye çalışsak da hepimizin içi içini yiyiyordur eminim.
Ama insan böyle konuşurken bile iyi hissediyor kendini ortak duyguları paylaşarak.
Kendi ile birlikte herkes için heyecanlanıp dua ediyor gönülden.
Heyecan kısmına geri dönecek olursak, bende meraktan ölenlerdenim canım mathea :)

Sende haklısın mathea, öyleyse bu durumda bir baktır da için rahat etsin, hayırlı haberler ver inşallah

Benim belirtilerle aynı canım bnm idrar testi pozitif çıktı sende yapabilirsin zaten bi sorun olmadığı sürece adet 8 gün gecikmez
. Başlarda duzensizligim vardi oda süt hormonumdan onu dusurduk düzene girdi bazen değişiyor günüm oda iki gün önce iki gün sonra yarın sabah yapicam test dua edin inş bebiş vardır

Kızlar merhaba. Ben de 2.çocuk düşünüyorum bu 5.ay. 5 yaşında oğlum var. Reglime 3 gün var bugün beta hcg yaptırdım sonuç 1 çıktı sonradan yükselenler oluyormuş benim de olur inşallah.. Hepimiz de hamil oluruz. Bu arada belirtikeriniz var mı? Benim ağzım tatsız metal tadı geliyor kaşık yalamış gibi. kasık ağrısı bir de hafif mide bulantısı ama bilmiyorum acaba psikolojik mi diyorum?

Kızlar merhaba. Ben de 2.çocuk düşünüyorum bu 5.ay. 5 yaşında oğlum var. Reglime 3 gün var bugün beta hcg yaptırdım sonuç 1 çıktı sonradan yükselenler oluyormuş benim de olur inşallah.. Hepimiz de hamil oluruz. Bu arada belirtikeriniz var mı? Benim ağzım tatsız metal tadı geliyor kaşık yalamış gibi. kasık ağrısı bir de hafif mide bulantısı ama bilmiyorum acaba psikolojik mi diyorum?
Merhaba,
3 gün önce yapılan kan testinin pek yanılma payı olabileceğini düşünmüyorum aslında ama hiç de belli olmaz, yaşayan arkadaşlar varmış, geç döllenme olmuş olabilir. Bence regl günün geçtikten sonra testi bir daha yinelemelisin.
Allah gönlümüze göre versin inşallah hepimizin

Mathea, ben pazartesi günü yani regl e 2 gün kala idrar testi yapıcam, duruma göre de kan testine gidebilirim canım, ama bunlar için hala erken diye düşünüyorum, an itibariyle hala 5 gün var çünkü. Sen ne yaptın bugün gidecekmisin Can'ım?
Evet izde birazdan cikicam bakalim

Merhaba,
3 gün önce yapılan kan testinin pek yanılma payı olabileceğini düşünmüyorum aslında ama hiç de belli olmaz, yaşayan arkadaşlar varmış, geç döllenme olmuş olabilir. Bence regl günün geçtikten sonra testi bir daha yinelemelisin.
Allah gönlümüze göre versin inşallah hepimizin
İnşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş oluruz. Bugün itibariyle 1 günüm kaldı:)

Mathea,
Yine dayanamadım, şu ucuz 5 TL ilk testlerden yaptım, biliyorsun daha regl e 5 gün var, ikinci çizgi çok çok silik çıktı yine off bu ne şimdi kafam almak bullak oldu canım

Izde, ben de gitmeye cesaret edemedim biliyor musunn:KK43: biraz daha bekleyelim bakalim canim ikinci cizgi silik cikinca pozitif olabilir diye dusundum insallah hayirli haberler alirizz

X