Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
. Başlarda duzensizligim vardi oda süt hormonumdan onu dusurduk düzene girdi bazen değişiyor günüm oda iki gün önce iki gün sonra yarın sabah yapicam test dua edin inş bebiş vardırBenim belirtilerle aynı canım bnm idrar testi pozitif çıktı sende yapabilirsin zaten bi sorun olmadığı sürece adet 8 gün gecikmez
Canim umarım vardır yarın yap haber et kesin :). Başlarda duzensizligim vardi oda süt hormonumdan onu dusurduk düzene girdi bazen değişiyor günüm oda iki gün önce iki gün sonra yarın sabah yapicam test dua edin inş bebiş vardır
Mathea, ben pazartesi günü yani regl e 2 gün kala idrar testi yapıcam, duruma göre de kan testine gidebilirim canım, ama bunlar için hala erken diye düşünüyorum, an itibariyle hala 5 gün var çünkü. Sen ne yaptın bugün gidecekmisin Can'ım?Sen bidaha ne zaman yaptrcaksin canim
Merhaba,Kızlar merhaba. Ben de 2.çocuk düşünüyorum bu 5.ay. 5 yaşında oğlum var. Reglime 3 gün var bugün beta hcg yaptırdım sonuç 1 çıktı sonradan yükselenler oluyormuş benim de olur inşallah.. Hepimiz de hamil oluruz. Bu arada belirtikeriniz var mı? Benim ağzım tatsız metal tadı geliyor kaşık yalamış gibi. kasık ağrısı bir de hafif mide bulantısı ama bilmiyorum acaba psikolojik mi diyorum?
Evet izde birazdan cikicam bakalimMathea, ben pazartesi günü yani regl e 2 gün kala idrar testi yapıcam, duruma göre de kan testine gidebilirim canım, ama bunlar için hala erken diye düşünüyorum, an itibariyle hala 5 gün var çünkü. Sen ne yaptın bugün gidecekmisin Can'ım?
İnşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş oluruz. Bugün itibariyle 1 günüm kaldı:)Merhaba,
3 gün önce yapılan kan testinin pek yanılma payı olabileceğini düşünmüyorum aslında ama hiç de belli olmaz, yaşayan arkadaşlar varmış, geç döllenme olmuş olabilir. Bence regl günün geçtikten sonra testi bir daha yinelemelisin.
Allah gönlümüze göre versin inşallah hepimizin