tesekkur ederim canim. yok ya olmazdi cunku benim goguslerim minik baya simdi indi mesela anlamamam imkansizdi kahverengi kismi kocaman olmustu emziriyorum gbi ama hormonlardandi demekki gectigine gore. bu arada tebrik ederim 2 yildan sonra nasil oldu peki bi sey mi denedin kendiliginden mi olduO regl dönemlerinde hep olur zaten.
Sadece önce dikkat etmemişsin :)
Yok canım bende aynı düşüncedeyim zaten klomenden sorçnra dengesizleşti herşeyim. Bu da hormon sonucta. Sanırım kullanmıycamKullandin mi. Banada vrrdi de ben hormon almasam da kendisi mi gelse acaba diyorm
Kendiliğinden oldu valla.. Artık çocuk fikrinden vazgeçmiştim :) ama o ay da hamile kalmışımtesekkur ederim canim. yok ya olmazdi cunku benim goguslerim minik baya simdi indi mesela anlamamam imkansizdi kahverengi kismi kocaman olmustu emziriyorum gbi ama hormonlardandi demekki gectigine gore. bu arada tebrik ederim 2 yildan sonra nasil oldu peki bi sey mi denedin kendiliginden mi oldu
Adet olunca banada klomen baslayacakti. Kac yumurtan oldu seninYok canım bende aynı düşüncedeyim zaten klomenden sorçnra dengesizleşti herşeyim. Bu da hormon sonucta. Sanırım kullanmıycam
3 canımAdet olunca banada klomen baslayacakti. Kac yumurtan oldu senin
Allah kucağına almayı nasip etsin sevindim . Ama nasıl bu kadar erken öğrendiniz? Ben sizden 1 hafta önce regl olmuşum hastalanmayı bekliyorum bi iki güne gelirBen hamileyim canım 3+1
Ah şimdi gördüm ilerki sayfalardaBen hamileyim canım 3+1
Muhtemelen erken döllenme benimAllah kucağına almayı nasip etsin sevindim . Ama nasıl bu kadar erken öğrendiniz? Ben sizden 1 hafta önce regl olmuşum hastalanmayı bekliyorum bi iki güne gelir
klomen kullandıktan sonra regl düzenin bozuldu mu peki . amaaan yukarı tükürsen bıyık misali bu işler3 canım
cok sanslisin masallah diyelim sanaMuhtemelen erken döllenme benim ☺ 10. Gün yumurtladım
Çok teşekkür ederimcok sanslisin masallah diyelim sana
Evet zaten kist oluştugu için hazıran ayında 3 gun adet oldum bi anda kesildi bu ay da 10 gun gecmesine ragmen olmadım hala doktora gittim kist yada başka sorun yok bebek de yok adet söktürücü verdiklomen kullandıktan sonra regl düzenin bozuldu mu peki . amaaan yukarı tükürsen bıyık misali bu işler
ne yapsakta söktürsek dersinEvet zaten kist oluştugu için hazıran ayında 3 gun adet oldum bi anda kesildi bu ay da 10 gun gecmesine ragmen olmadım hala doktora gittim kist yada başka sorun yok bebek de yok adet söktürücü verdi
tebrik ederim saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah.Bizde 1 yıldır korunmuyoruz en son klomen ve çatlatma iğnesi denedik ama olmadı sonraki ay aklımda yoktu bi süre erteleyelim dedik o ay olmuş ve hiç belirtimde yok sadece göğsüm aşorı acıyo uç tarafı başka hiç yok ve şans eseri öğrendim belirti olmayabiliyor yani Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşalah
Maydonoz suyu içtim bugun bi kaç gun ara verip yine içicem. Belki o söktürürne yapsakta söktürsek dersin
Canm ne yaptin. Ben papatya cayi iciyorm lekelenmeye basladi az azMaydonoz suyu içtim bugun bi kaç gun ara verip yine içicem. Belki o söktürür
Bişey içmiyorum canım kendi gelsin dedim. Beklicem bakalımCanm ne yaptin. Ben papatya cayi iciyorm lekelenmeye basladi az az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?