Gebeliğe Hazırlık Adet mi gebelik mi? Belirtileri ayıralım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O regl dönemlerinde hep olur zaten.
Sadece önce dikkat etmemişsin :)
tesekkur ederim canim. yok ya olmazdi cunku benim goguslerim minik baya simdi indi mesela anlamamam imkansizdi kahverengi kismi kocaman olmustu emziriyorum gbi ama hormonlardandi demekki gectigine gore. bu arada tebrik ederim 2 yildan sonra nasil oldu peki bi sey mi denedin kendiliginden mi oldu

Kullandin mi. Banada vrrdi de ben hormon almasam da kendisi mi gelse acaba diyorm
Yok canım bende aynı düşüncedeyim zaten klomenden sorçnra dengesizleşti herşeyim. Bu da hormon sonucta. Sanırım kullanmıycam

Kendiliğinden oldu valla.. Artık çocuk fikrinden vazgeçmiştim :) ama o ay da hamile kalmışım

bende bu ay kendime cocuktan vazgectim desem olur mu acaba herkes ya tatilde kafa dagitirken oldu yada vazgecmistim artik o zaman oldu diyor.

klomen kullandıktan sonra regl düzenin bozuldu mu peki . amaaan yukarı tükürsen bıyık misali bu işler
Evet zaten kist oluştugu için hazıran ayında 3 gun adet oldum bi anda kesildi bu ay da 10 gun gecmesine ragmen olmadım hala doktora gittim kist yada başka sorun yok bebek de yok adet söktürücü verdi

Bizde 1 yıldır korunmuyoruz en son klomen ve çatlatma iğnesi denedik ama olmadı sonraki ay aklımda yoktu bi süre erteleyelim dedik o ay olmuş ve hiç belirtimde yok sadece göğsüm aşorı acıyo uç tarafı başka hiç yok ve şans eseri öğrendim belirti olmayabiliyor yani Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşalah

tebrik ederim saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah.

Mrb daha önce hiç hamilelk yaşamadım ama düşünüyoruz size garip gelebilir ama adetten kaç gün sonra yumutlama başlar bilmiyorum beni aydnlatırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…