ilk kizimda o sabirsizlardandimBen 2 kere beta hcg testi yaptırdım, adetin -yani gecikmenin- ikinci günü 404dü, dördüncü günü 1308 di. Ondan sonra bekledim 7. Hafta gittim ilk randevuma, çünkü kese oluştu mu bevek var mı kalp atışını bekleme stresi. Ağrı sızı kanama olmayınca bekledim. Direk kalp atışını duydukdoktorum da sabrım için teşekkür etti hatta bizim de yapacağımız bişey olmuyo ama yok yere strese giriyo anneler dedi, kaç muayeneyi atladık böylece dedi
Sen de kalp atışı oluşana kadar bekle bence tabi sen bilirsin ama çok rahat oldu böyle
Benimde 9 gun canım hatta konu açtım adet gecikmesi die. Doktora gittim bugun beta hcg 0.1 yani bişey yok sonra ultrasona aldı baktı kist falan yok engellicek. Rahim duvarın kalınlaşmış bu gebelik için iyi bişey dedi ama bişey olmayınca heralde adet sokturucu verdi ve 10 gub sonra adet olucaksın 3. Gunu gel tekrar dedibenimde 9 gün geçti aöa ne adet ne hamilelik belirtim yok. kan testtlerii 2 negatif bir silik. anlamadım gitti. kan vereceğim ama umudum yok çünkü belirtim yok :) göğüslerim yumuşacık :)
Yok yok nolur nolmaz sen yumurtlamayı gördüğün gün 1 gün arayla dene bi gün sonrasını bekleme bencecatlamaya kadar 3 gun degerlendirmistik dedigin gibi belki spermlerle ilgilidir bu ay yumurtlamanin 2. gunu denemeye baslicam hayirlisi bakalim
o kadar gecikmesi sebepsizmiymis yaniBenimde 9 gun canım hatta konu açtım adet gecikmesi die. Doktora gittim bugun beta hcg 0.1 yani bişey yok sonra ultrasona aldı baktı kist falan yok engellicek. Rahim duvarın kalınlaşmış bu gebelik için iyi bişey dedi ama bişey olmayınca heralde adet sokturucu verdi ve 10 gub sonra adet olucaksın 3. Gunu gel tekrar dedi
yarin doktora gitcem zaten onada bi soruyum gerci kizlar benim oldugum sehirde ozel hastane yok devlet hastaneside 25ine kadar bos yok aile hekimliginde hormom testi yaptirip randevu buluncada kadon doguma goturmeyi dusunuyorumYok yok nolur nolmaz sen yumurtlamayı gördüğün gün 1 gün arayla dene bi gün sonrasını bekleme bence
insallah 2. yi dusundugum zamanlari gosterir Allah banada ☺Adetle hamilelik belirtileri aynı hemen hemen o yüzden en önemlisi adet gecikmesini beklemek benim her ay belirtilerim olurdu ama hamile kaldığım ay hicbir belirtim olmamıştı çunku hiç düsunmedigim bir zamanda oldu .Şimdi 2.düsunuyorm ama belirtilere takilmiyorum
Erken gitmişsin kan testine o yüzden o kadar düşük benceBen pazar günü silik çizgi görünce yaptırdım 14 çıktı beta adete 4 gün kala. Sonra değer düşük olunca içim rahat etmedi ertesi gün bi daha verdim 51 olmuştu 3 gün kala. Şimdi yarın sabah kan vereceğim 1 kala sonra da aksi bir durum olmadıkça ben de beklemeyi düşünüyorum.
Tabi kontroller de önemli. Folik asite başlamayı da ihmal etmeyinyarin doktora gitcem zaten onada bi soruyum gerci kizlar benim oldugum sehirde ozel hastane yok devlet hastaneside 25ine kadar bos yok aile hekimliginde hormom testi yaptirip randevu buluncada kadon doguma goturmeyi dusunuyorum
ona basladim canim 17 hazirandan beri kullaniyorum ben 18 ay vajinismusla ugrastim sandim ki deneyince hemen olacak o yuzden cok sabirsizim herkes bebegim olmuyor saniyor biraz strese sokuyor beni.Tabi kontroller de önemli. Folik asite başlamayı da ihmal etmeyin
Benim de bi arkadaşım benden 1 hafta önce öğrendi hamile olduğunu, iki güne bir doktordailk kizimda o sabirsizlardandimbu sefer sikayetim olmadikca haftaya persembeye kadar beklicem bende :)
eo kadar gecikmesi sebepsizmiymis yani
tesekkur ederim canim insalah bu ay bunlarin hepsini gorurum bende kendimde gormesemde olur hamile oluyum yeterEn önemli belirti bence idrarın koyu sarı olması arkadaşlar benim bir kızım var idrar koyuydu iki defa düşük yaptım onlarda da idrarım normalden çok koyu sarı gibiydi ama sanki regl e yakın dönemde oluyor onu tam hatırlamıyorum
Aslında o tüketilen sıvı miktarıyla ilgili. Ben de onu takip edip idrar rengi açık diye bebek yok diye düşünüyodum. Ne kadar su içerseniz o kadar açılıyo rengi, benim halen açıkEn önemli belirti bence idrarın koyu sarı olması arkadaşlar benim bir kızım var idrar koyuydu iki defa düşük yaptım onlarda da idrarım normalden çok koyu sarı gibiydi ama sanki regl e yakın dönemde oluyor onu tam hatırlamıyorum
canim bu konuda tecrubem yok yanlis yonlendirmek istemem ama istersen bi kac gun daha bekle ama tecrubeli arkadaslar varsa sana bilgi verir insalaljedemekki onlara göre oyle hiç yaşamadım boyle bişey daha once gecikmem olmadı uzun süre. Ve sogan suyu da içtim bu ay. O da sokturucu olsam adet sogan suyu ile de olurdum. o yüzden içimden bi ses adet söktürüvü içme kendin olmayı bekle dio.ya olmazsam hamile de değilsem diyorum kafam Allak bullak
Aa olsun çok şükür atlatmışsın hiç sıkıntıya sokma kendini millet ne sanarsa şansın henüz düşünmüyoruz deyin geçiştirin.ona basladim canim 17 hazirandan beri kullaniyorum ben 18 ay vajinismusla ugrastim sandim ki deneyince hemen olacak o yuzden cok sabirsizim herkes bebegim olmuyor saniyor biraz strese sokuyor beni.
sonucum senin gibi olur insallahAa olsun çok şükür atlatmışsın hiç sıkıntıya sokma kendini millet ne sanarsa şansın henüz düşünmüyoruz deyin geçiştirin.
Ben de hemen olacak sanıp hemen artık istiyoruz denemeye başladık dedim yakınlarıma, hemen olacak sanıyodum, olmayınca da strese girdim
İnşallah canım Rabbim hepimize nasip etsintesekkur ederim canim insalah bu ay bunlarin hepsini gorurum bende kendimde gormesemde olur hamile oluyum yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?