Gebeliğe Hazırlık Adet mi gebelik mi? Belirtileri ayıralım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ilk kizimda o sabirsizlardandim bu sefer sikayetim olmadikca haftaya persembeye kadar beklicem bende :)

Adetle hamilelik belirtileri aynı hemen hemen o yüzden en önemlisi adet gecikmesini beklemek benim her ay belirtilerim olurdu ama hamile kaldığım ay hicbir belirtim olmamıştı çunku hiç düsunmedigim bir zamanda oldu .Şimdi 2.düsunuyorm ama belirtilere takilmiyorum

benimde 9 gün geçti aöa ne adet ne hamilelik belirtim yok. kan testtlerii 2 negatif bir silik. anlamadım gitti. kan vereceğim ama umudum yok çünkü belirtim yok :) göğüslerim yumuşacık :)
Benimde 9 gun canım hatta konu açtım adet gecikmesi die. Doktora gittim bugun beta hcg 0.1 yani bişey yok sonra ultrasona aldı baktı kist falan yok engellicek. Rahim duvarın kalınlaşmış bu gebelik için iyi bişey dedi ama bişey olmayınca heralde adet sokturucu verdi ve 10 gub sonra adet olucaksın 3. Gunu gel tekrar dedi

catlamaya kadar 3 gun degerlendirmistik dedigin gibi belki spermlerle ilgilidir bu ay yumurtlamanin 2. gunu denemeye baslicam hayirlisi bakalim
Yok yok nolur nolmaz sen yumurtlamayı gördüğün gün 1 gün arayla dene bi gün sonrasını bekleme bence

o kadar gecikmesi sebepsizmiymis yani

Yok yok nolur nolmaz sen yumurtlamayı gördüğün gün 1 gün arayla dene bi gün sonrasını bekleme bence
yarin doktora gitcem zaten onada bi soruyum gerci kizlar benim oldugum sehirde ozel hastane yok devlet hastaneside 25ine kadar bos yok aile hekimliginde hormom testi yaptirip randevu buluncada kadon doguma goturmeyi dusunuyorum

insallah 2. yi dusundugum zamanlari gosterir Allah banada ☺

Erken gitmişsin kan testine o yüzden o kadar düşük bence hayırlı olsun çok mutlu oldum

yarin doktora gitcem zaten onada bi soruyum gerci kizlar benim oldugum sehirde ozel hastane yok devlet hastaneside 25ine kadar bos yok aile hekimliginde hormom testi yaptirip randevu buluncada kadon doguma goturmeyi dusunuyorum
Tabi kontroller de önemli. Folik asite başlamayı da ihmal etmeyin

Tabi kontroller de önemli. Folik asite başlamayı da ihmal etmeyin
ona basladim canim 17 hazirandan beri kullaniyorum ben 18 ay vajinismusla ugrastim sandim ki deneyince hemen olacak o yuzden cok sabirsizim herkes bebegim olmuyor saniyor biraz strese sokuyor beni.

En önemli belirti bence idrarın koyu sarı olması arkadaşlar benim bir kızım var idrar koyuydu iki defa düşük yaptım onlarda da idrarım normalden çok koyu sarı gibiydi ama sanki regl e yakın dönemde oluyor onu tam hatırlamıyorum

ilk kizimda o sabirsizlardandim bu sefer sikayetim olmadikca haftaya persembeye kadar beklicem bende :)
Benim de bi arkadaşım benden 1 hafta önce öğrendi hamile olduğunu, iki güne bir doktorda bi de ilk gittiğinde çok minik göremeyiz dediler diye kavga etmiş

o kadar gecikmesi sebepsizmiymis yani
e demekki onlara göre oyle hiç yaşamadım boyle bişey daha once gecikmem olmadı uzun süre. Ve sogan suyu da içtim bu ay. O da sokturucu olsam adet sogan suyu ile de olurdum. o yüzden içimden bi ses adet söktürüvü içme kendin olmayı bekle dio.ya olmazsam hamile de değilsem diyorum kafam Allak bullak

tesekkur ederim canim insalah bu ay bunlarin hepsini gorurum bende kendimde gormesemde olur hamile oluyum yeter

Aslında o tüketilen sıvı miktarıyla ilgili. Ben de onu takip edip idrar rengi açık diye bebek yok diye düşünüyodum. Ne kadar su içerseniz o kadar açılıyo rengi, benim halen açık

canim bu konuda tecrubem yok yanlis yonlendirmek istemem ama istersen bi kac gun daha bekle ama tecrubeli arkadaslar varsa sana bilgi verir insalalj

ona basladim canim 17 hazirandan beri kullaniyorum ben 18 ay vajinismusla ugrastim sandim ki deneyince hemen olacak o yuzden cok sabirsizim herkes bebegim olmuyor saniyor biraz strese sokuyor beni.
Aa olsun çok şükür atlatmışsın hiç sıkıntıya sokma kendini millet ne sanarsa şansın henüz düşünmüyoruz deyin geçiştirin.

Ben de hemen olacak sanıp hemen artık istiyoruz denemeye başladık dedim yakınlarıma, hemen olacak sanıyodum, olmayınca da strese girdim

Benim regl belirtim hafif bir sanci normalde. Hamilelik basinda test yapmadan once gogus acisi agiz kurulugu, bas agrisi ve sanci vardi. Adetin gecikince de test yaptim.

sonucum senin gibi olur insallah artik hayal bile kuramiyorum o kadar uzak geliyo ama ne diyim hayirlisi insallah ya hamile olup kanda ogrensem bile hergun odrar testi yapacam cift cizgiyi gormek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…