Gebeliğe Hazırlık Adet mi gebelik mi? Belirtileri ayıralım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar yarım saat olmadan boyle sılık cızgı cıkdı sızce umutlanayımmı?

Arkadaşlar yarım saat olmadan boyle sılık cızgı cıkdı sızce umutlanayımmı?
Anaaam gecenin bi yarisi ne goruyorum umutlan ama azcik ha imkanin varsa yarin kan testi yaptr yoksa da 2 gun sonra tekrr test yap. Hayrli olsn simdiden

Anaaam gecenin bi yarisi ne goruyorum umutlan ama azcik ha imkanin varsa yarin kan testi yaptr yoksa da 2 gun sonra tekrr test yap. Hayrli olsn simdiden
İnanın uyuyamıyorum ya sabah tekrar yapcam ama saatler gecmıyor ınsallah bu kez doğrudur yarın bıraz daha netlesırse kan vercem ınsallaj tşk yorum ıcın

Canım ebru ablayla takipteyim bende, geçen ayı iyi değerlendirdik ama tutmadı maalesef bu ayda 3 günü değerlendirdik ama yine ümitli değilim ya yine olmadı galba 11 aydır demenedeyiz bu ovulasyonda 2ci ayım. Senin süreç ne kadar sürdü

Adet olmayı beklerken hamile olduğumu 4 gün gecikmeyle öğrendim,en büyük belirtisi ise aşırı akıntı oluyo ,öyle normal bi akıntı değildi benimkisi,herzamankinden ağır bi yorgunluk ve uykuya eğilim,vücudun agirlasiyo,yolunda gitmeyen bisryler oldugunu hissediyosun zaten,birde ayağımın altından yer kayiyo gibi gelirdi ,baş dönmesi yani ara ara gelip gidiyordu,boş gebelik oldu lakin belirtileri bunlardi,,

Kafaya takınca gebelik şansı biraz düşüyor,vücut öyle bi mekanizmaki stres heryeri ele geçiriyor,siz kafaniza taksanizda istediği vakitte olucak,takmasanizda,mevlaya teslim olup takdiri ona bırakmak en doğrusu,bi zamanı var ve o zaman inanın hiç ummadiginiz anlarda oluyo,iki kere korundugum halde bilmeyerek hamile kaldım,şimdi bir senedir korunmuyorum gebelik yok,herşey vaktine esir,,
Dusunmemeye çalışın ve sadece bu ay değil tamamen çıkarın kafanizdan ben artık öle yapıyorum,kolay bişey değil koca ay bekle kendini dinle sonu hüsran,hayırlısı olsun hepimiz için,sağlıklı bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin, hepimize inş,,

Canım, ben 4. ayımda Ebru hanımdan test aldım, ilk yaptığım testte de yumurtlama gördüm. O yumurtlamayı değerlendirdik çok şükür 9 gün sonra da gebeliği gördüm. Elimde halen 26-27 test var hatta 30ludan almıştım. Ondan önce kaset testle denedim yumurtlamayı görememiştim.

ama hamile kaldığım ay eşime bu ay denemeyelim önümüzdeki ay odaklanırız dedim o da stres oluyo çünkü. Yumurtlama görünce de, "hadi öylesine bi deneyelim o kadar üst üste denedik olmadı, bir iki seferden de olmaz herhalde, hem yumurtlamayı kaçırdım bence ama bı deneyelim bakalım" dedim. Eşim de rahattı o ay yani. Önceki 3 ay sigorta yaptırmıştık onu kaçırcaz diye çok gerilmiştim. Sonra amaaan çok önemli değil paket yenileriz dedik
yani gerilme, stres yapma, eşini de kendini de bunaltma ben çok bunaltmıştım bi tek son ay rahattım işte.

Bi de 3 gün üst üste yerine bir gün arayla deneseniz? sperm sayısında filan sorun varsa çatlama gününe kadar yeterli sayıda sperm kalmıyodur belki
Ve günleri değerlendirdikten sonra regl olana kadar bekleyin, tutunamadan belki gidiyodur filan. Belki saçma ama ben çok dikkat etmiştim son ay, ondan önce olacaksa olur deyip çok dikkat etmemiştim.

Mrb daha önce hiç hamilelk yaşamadım ama düşünüyoruz size garip gelebilir ama adetten kaç gün sonra yumutlama başlar bilmiyorum beni aydnlatırsanız sevinirim
canim o senin adet gunlerine gore degisir aslinda hereste farkli olur ben 26 gunde bir ader oluyorum 2 ay 6. gun yumurtlamayi gordum son ay 4. gun gordum. en iyisi ovulasyon testleriyle takip etmen ben bazi aylar akintimdan anlarim yumurtlama gunumu ama hic akintim olmadan da ovulasyon testinde piki gormustum. eger hec birini yapamazsan adetlerin duzensiz degilse genelde adet bitiminden sonra 5. gunden 15. gune kadar ki 10 gunu degerlendir

kizlar sonuclarima baksaniz bi referans araliginda hepsi normal dedi doktor ama ben yuksek oldugunu dusunuyorum bu yuzden mi hamile kalamiyorum aceba

arkadaşlar günaydın. adetime 8 gün var. yumurtlama gününü çatlama gününü değerlendirdim ovulasyon testi ile. son 4 gündür imtihanlar yaşıyorum. anne babam ayrılıyor. bu stres zaten bana yetiyor ama gebelik oluşmuşsa inşallah etkilemez. insan neleri düşünüyor. ben doğmamış evladımı düşünürklen ana babam bize neler yaşatıyor. bunun içinde cuma günü yüzü suyu hürmetine dua ederseniz. belirtim akıntım var başım ağrıyor ve tek taraflı kasık batması yaşıyorum ara ara. ama bunları yaşayıpta adet olmuşluğumda var. özellikle 1 hafta kala baş ağrısı genelde olur. ondan umudumda kırıldı. Allah hayırlı zamanda versin. duam hep o. sizlere de içinde bana da...

canim benim hayirlisi olsun haklarinda eminim cok zordur yasamadan ne dese insan hafif kalir ama sende kendini varsa bebegini dusunmek zorundasin belirtilerin yaniltmiyorsa seni bu guzel haber cok iyi gelecektir sana. insallah 3 4 gune guzel haner verirsin sende bize

Allah razı olsun arkadaşım Allah senin için de en hayırlısını versin çok teşekkür ederim. İnşallah o haber bana moral olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…