Gebeliğe Hazırlık Adet mi gebelik mi? Belirtileri ayıralım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 9 gün gecikmede hamile olsan mutlaka çıkar kan testinde. Benim de 10 gün geciktiğinde aklıma gelmişti heyecanla test aldık iki gün sonra regl olmuştum. Hiç de gecikme yaşamam o kadar ama zaman zaman olabiliyo demekki

sonucum senin gibi olur insallah artik hayal bile kuramiyorum o kadar uzak geliyo ama ne diyim hayirlisi insallah ya hamile olup kanda ogrensem bile hergun odrar testi yapacam cift cizgiyi gormek icin
Ben de koyulaştı mı ikinci çizgi diye yapmıştım bi kaç kere ovulasyon testinde ikinci çizgiyi görünce bile rahatlamıştım

Merhaba benim de adetten 2 gün önce kahve ve pembe renkleri lekelerim gelmişti ve artık göğüslerim yürüdükçe bile acıyordu. Hamileyim sanmistim bugün hastalandım ve hala göğüslerim çok aciyo dokunamıyorum bu normal mi? Daha önce hiç böyle olmamıştım. Ve benim prolaktin düzensizliğim var korkuyorum yine o mu yükseldi

Cnm ben daha çok taze hamileyim.ve dün öğrendim .daha bir aylık hamileyim.bnm normalde adetten önce göğüs agrılarım olurdu bu ayda öyle oldu ama biraz daha farklı olarak biraz daha şişik dolgundu üzerine yatamıyordum bile . Başka bir belirti olarak kasıklarıma ara ara kramplar var sancılar giriyordu bn hatta korktum kist mi oluştu diye .bide cnm ishal oldum ben üç gün boyunca çok afedersin bazen normal ishal bazende su gibiydi.bu sabah özellikle ishal ve kasık agrısından uyuyamadım

canim tebrik ederim ve tesekkur ederim. genelde ishali bi cok kisiden duydum bende bu konuyu acarken halen umutluydum ama adet oldum onumuzdeki ay icin yardimci olur insallah bende senin gibi yazabilirim

canim tebrik ederim ve tesekkur ederim. genelde ishali bi cok kisiden duydum bende bu konuyu acarken halen umutluydum ama adet oldum onumuzdeki ay icin yardimci olur insallah bende senin gibi yazabilirim
Çok teşekkür ederim canım dilerim bu güzel duyguyu isteyen herkes en kısa zamanda tadar

Bende olurum inşallah ya

Bende de dün ilişki sırasında hiç olmadığı kadar acı oldu acaba buda bir belirti midir hayırlı olsun gebeliğin Bende de dün ilişki sırasında hiç olmadığı kadar çok acı oldu Çığlık aticak kadar umarım bende de bu gebelik belirtisidir

Benim normalde de acı oluyordu. Ama ilk kez bu kadar çok canım yandı. Rahim gerildigi icin olmus olabilir

Kullandin mi. Banada vrrdi de ben hormon almasam da kendisi mi gelse acaba diyorm

Aslında o tüketilen sıvı miktarıyla ilgili. Ben de onu takip edip idrar rengi açık diye bebek yok diye düşünüyodum. Ne kadar su içerseniz o kadar açılıyo rengi, benim halen açık
Ciddi misin ama ben günde 3 litre su tüketiyorum diğer sıvı içecekler hariç

24 ay hamile kalmadıktan sonra belirti aramayı kestim ama mide bulantım çoktu. Adete 10gün kala hem mide bulantısı hem baş dönmesi çok yaşadım.
Akıntım da her zamankinden çoktu
Karnım çok ağrıyordu regl sancısı gibi ama regl belirtisi 3-5 gün önce olur. Bende 10-12 gün önce karın ağrısı ve kramplar olmuştu

O regl dönemlerinde hep olur zaten.
Sadece önce dikkat etmemişsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…