Gebeliğe Hazırlık Adet mi gebelik mi? Belirtileri ayıralım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
e:KK43::KK43: demekki onlara göre oyle hiç yaşamadım boyle bişey daha once gecikmem olmadı uzun süre. Ve sogan suyu da içtim bu ay. O da sokturucu olsam adet sogan suyu ile de olurdum. o yüzden içimden bi ses adet söktürüvü içme kendin olmayı bekle dio.ya olmazsam hamile de değilsem diyorum kafam Allak bullak :eek:
Canım 9 gün gecikmede hamile olsan mutlaka çıkar kan testinde. Benim de 10 gün geciktiğinde aklıma gelmişti heyecanla test aldık iki gün sonra regl olmuştum. Hiç de gecikme yaşamam o kadar ama zaman zaman olabiliyo demekki 🤷

sonucum senin gibi olur insallah 😀 artik hayal bile kuramiyorum o kadar uzak geliyo ama ne diyim hayirlisi insallah ya hamile olup kanda ogrensem bile hergun odrar testi yapacam cift cizgiyi gormek icin 😀
Ben de koyulaştı mı ikinci çizgi diye yapmıştım bi kaç kere 🤣 ovulasyon testinde ikinci çizgiyi görünce bile rahatlamıştım 🤣🤣

Merhaba benim de adetten 2 gün önce kahve ve pembe renkleri lekelerim gelmişti ve artık göğüslerim yürüdükçe bile acıyordu. Hamileyim sanmistim bugün hastalandım ve hala göğüslerim çok aciyo dokunamıyorum bu normal mi? Daha önce hiç böyle olmamıştım. Ve benim prolaktin düzensizliğim var korkuyorum yine o mu yükseldi 😞

Kizlar meraba benim gibi hamile kalmaya calisip bi kac aydan fazla deneyenler icin her ay belirti beklemek biraz yipratici bi surec.
bi cok konuda geziniyorum isime yarayan bi seyler bulabilmek icin ama her yerde yarim yarim konuyu acmamin tek amaci var yeni hamisler bize yardim ederlerse eger bizim icinde tecrube olur sizden ricam hangi ay hangi belirti sonucunda hamile kaldiniz bizimle paylasmaniz herkeste belirti farklida olsa bizde kendimizi kiyas ederiz hepimizi en cok takip ettigi sey belirti sonucta.
Cnm ben daha çok taze hamileyim.ve dün öğrendim .daha bir aylık hamileyim.bnm normalde adetten önce göğüs agrılarım olurdu bu ayda öyle oldu ama biraz daha farklı olarak biraz daha şişik dolgundu üzerine yatamıyordum bile . Başka bir belirti olarak kasıklarıma ara ara kramplar var sancılar giriyordu bn hatta korktum kist mi oluştu diye .bide cnm ishal oldum ben üç gün boyunca çok afedersin bazen normal ishal bazende su gibiydi.bu sabah özellikle ishal ve kasık agrısından uyuyamadım

Cnm ben daha çok taze hamileyim.ve dün öğrendim .daha bir aylık hamileyim.bnm normalde adetten önce göğüs agrılarım olurdu bu ayda öyle oldu ama biraz daha farklı olarak biraz daha şişik dolgundu üzerine yatamıyordum bile . Başka bir belirti olarak kasıklarıma ara ara kramplar var sancılar giriyordu bn hatta korktum kist mi oluştu diye .bide cnm ishal oldum ben üç gün boyunca çok afedersin bazen normal ishal bazende su gibiydi.bu sabah özellikle ishal ve kasık agrısından uyuyamadım
canim tebrik ederim ve tesekkur ederim. genelde ishali bi cok kisiden duydum bende bu konuyu acarken halen umutluydum ama adet oldum onumuzdeki ay icin yardimci olur insallah bende senin gibi yazabilirim 🤗

canim tebrik ederim ve tesekkur ederim. genelde ishali bi cok kisiden duydum bende bu konuyu acarken halen umutluydum ama adet oldum onumuzdeki ay icin yardimci olur insallah bende senin gibi yazabilirim 🤗
Çok teşekkür ederim canım dilerim bu güzel duyguyu isteyen herkes en kısa zamanda tadar 🙏🏻

Canım 9 gün gecikmede hamile olsan mutlaka çıkar kan testinde. Benim de 10 gün geciktiğinde aklıma gelmişti heyecanla test aldık iki gün sonra regl olmuştum. Hiç de gecikme yaşamam o kadar ama zaman zaman olabiliyo demekki 🤷
Bende olurum inşallah ya

Ben gecen hafta ishal oldum. Midem olmicak zamanlarda bulandi. Beklenen regle birkac gun Kala kahverengi lekelenmem oldu. Sonra regl gunu gecti akinti beyaza döndü. Kizimda da boyle olmustu. 34. Gun olunca dün evde test yaptim ve ogrendim. Oyle gogus hassasiyeti vs hicbirsey yok. Sadece en son iliskimizde gecen hafta ciglik atacak kadar canım acidi. Ve suan karnim asiri gergin
Bende de dün ilişki sırasında hiç olmadığı kadar acı oldu acaba buda bir belirti midir hayırlı olsun gebeliğin
Ben gecen hafta ishal oldum. Midem olmicak zamanlarda bulandi. Beklenen regle birkac gun Kala kahverengi lekelenmem oldu. Sonra regl gunu gecti akinti beyaza döndü. Kizimda da boyle olmustu. 34. Gun olunca dün evde test yaptim ve ogrendim. Oyle gogus hassasiyeti vs hicbirsey yok. Sadece en son iliskimizde gecen hafta ciglik atacak kadar canım acidi. Ve suan karnim asiri gergin
Bende de dün ilişki sırasında hiç olmadığı kadar çok acı oldu Çığlık aticak kadar umarım bende de bu gebelik belirtisidir

Bende de dün ilişki sırasında hiç olmadığı kadar acı oldu acaba buda bir belirti midir hayırlı olsun gebeliğin
Bende de dün ilişki sırasında hiç olmadığı kadar çok acı oldu Çığlık aticak kadar umarım bende de bu gebelik belirtisidir
Benim normalde de acı oluyordu. Ama ilk kez bu kadar çok canım yandı. Rahim gerildigi icin olmus olabilir

Benimde 9 gun canım hatta konu açtım adet gecikmesi die. Doktora gittim bugun beta hcg 0.1 yani bişey yok sonra ultrasona aldı baktı kist falan yok engellicek. Rahim duvarın kalınlaşmış bu gebelik için iyi bişey dedi ama bişey olmayınca heralde adet sokturucu verdi ve 10 gub sonra adet olucaksın 3. Gunu gel tekrar dedi
Kullandin mi. Banada vrrdi de ben hormon almasam da kendisi mi gelse acaba diyorm

Aslında o tüketilen sıvı miktarıyla ilgili. Ben de onu takip edip idrar rengi açık diye bebek yok diye düşünüyodum. Ne kadar su içerseniz o kadar açılıyo rengi, benim halen açık :KK70:
Ciddi misin ama ben günde 3 litre su tüketiyorum diğer sıvı içecekler hariç:KK15:

Kizlar meraba benim gibi hamile kalmaya calisip bi kac aydan fazla deneyenler icin her ay belirti beklemek biraz yipratici bi surec.
bi cok konuda geziniyorum isime yarayan bi seyler bulabilmek icin ama her yerde yarim yarim konuyu acmamin tek amaci var yeni hamisler bize yardim ederlerse eger bizim icinde tecrube olur sizden ricam hangi ay hangi belirti sonucunda hamile kaldiniz bizimle paylasmaniz herkeste belirti farklida olsa bizde kendimizi kiyas ederiz hepimizi en cok takip ettigi sey belirti sonucta.
24 ay hamile kalmadıktan sonra belirti aramayı kestim ama mide bulantım çoktu. Adete 10gün kala hem mide bulantısı hem baş dönmesi çok yaşadım.
Akıntım da her zamankinden çoktu
Karnım çok ağrıyordu regl sancısı gibi ama regl belirtisi 3-5 gün önce olur. Bende 10-12 gün önce karın ağrısı ve kramplar olmuştu

bende normlade halsizimdir midemde her seye bulanir koku hassasiyetimde cok yuksek o yuzden ben hamile olsamda anlamam bunlardan ama iste bu ay yukardada yazdigim gibi 75 beden goguslerim hic bi sutyenim olmadi bariz buyuduler ve bunu ilk defa yasadim ama bugun eski haline dondu bu aklimi karistirdi yasamis biri varmi en cok bunu merak ediyorum
O regl dönemlerinde hep olur zaten.
Sadece önce dikkat etmemişsin :)

Back