Gebeliğe Hazırlık Adet mi gebelik mi? Belirtileri ayıralım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

anka3334

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
1.385
1.225
83
33
Kizlar meraba benim gibi hamile kalmaya calisip bi kac aydan fazla deneyenler icin her ay belirti beklemek biraz yipratici bi surec.
bi cok konuda geziniyorum isime yarayan bi seyler bulabilmek icin ama her yerde yarim yarim konuyu acmamin tek amaci var yeni hamisler bize yardim ederlerse eger bizim icinde tecrube olur sizden ricam hangi ay hangi belirti sonucunda hamile kaldiniz bizimle paylasmaniz herkeste belirti farklida olsa bizde kendimizi kiyas ederiz hepimizi en cok takip ettigi sey belirti sonucta.

kendi konuma kendim yorum yaziyim ilk
kizlar ben 3 aydir bebek denemeleri yapiyorum 2 ayinda tam yumurtlamalarda ve catlamada degerlendirdim mi ama olmadi
bu ay goguslerim cok buyudu (normalde minicik) o yuzden dedim ki tamam ben hamileyim
ve tabi hemen test yaptim adetten bi gun once yarim saat falan onecede wc ye girmistim cikmadi tabi gun boyunca agla sizla falan gecti
adetim bugun hic bir agrim sizim yok
eger kendimi dinlemiyorsam midem bulaniyor ve halsizim ama bu benim geneldede her zamanki halim o yuzden ayirt edici degil.
he goguslerimde eski haline dondu neden buyudu geri kuculdu hic anlamadim ilk defa oldu bu.
hadi bakalim kizlar insallah icimizi rahatlatan hamisler bize yardim eder

benimde 9 gün geçti aöa ne adet ne hamilelik belirtim yok. kan testtlerii 2 negatif bir silik. anlamadım gitti. kan vereceğim ama umudum yok çünkü belirtim yok :) göğüslerim yumuşacık :)

hic belirtisi olmadan hamis olanlardansindir insallah sende :) bazen belirtilere bakip kesin degiliz diyoruz umutsuzlukta iyi gelmiyor bence bize. keske yeni hamileler yazsada biraz umut cikarsak kendimize bizde :) benim 9 gum gecse havalara ucarim heralde

Ben 1 kere hamile kaldım. Hsg sonrası tek ilişkide kalmıştım. Adetten ayıran özelliği göğüslerimin ilişkiden 2 gün sonra büyümeye ve ağrımaya başlamasıydı. Akıntı,mide bulantısı vb diğer hiç bir belirtim olmadı

Bend şuracıkta bekleyim bari. D 11 ay hala bebe yok 2ci ovulasyon ayındayım inşallah tutar

Bend şuracıkta bekleyim bari. D 11 ay hala bebe yok 2ci ovulasyon ayındayım inşallah tutar
ovulasyon en garantisi galiba ben 3 aydir kullaniyorum son ay hic akinti olmadi test kullanmasam yumurtladigmi anlayacagim hic bi sey yoktu. insallah en kisa zamanda tutar

Insanin aklina tabiki geliyor ama bir suru ufak agriyi vs. de dikkat ettigimiz icin fark ediyoruz. Ben aklima geldigi anda gebe kalmaya calismiyor olsam bunu ciddiye alir miydim veya buna dikkat eder miydim diye soruyorum kendime. Hepsinde de hayir cevabini veriyorum durust olursam, hic haksiz cikmadim maalesef hepimize kolay gelsin.

bende normlade halsizimdir midemde her seye bulanir koku hassasiyetimde cok yuksek o yuzden ben hamile olsamda anlamam bunlardan ama iste bu ay yukardada yazdigim gibi 75 beden goguslerim hic bi sutyenim olmadi bariz buyuduler ve bunu ilk defa yasadim ama bugun eski haline dondu bu aklimi karistirdi yasamis biri varmi en cok bunu merak ediyorum

Ben gebe kalmaya calismadigim donemde birkac kez yasamistim. Birinde reglim de gecikince korkmustum. Stres prolaktin hormonunu artiriyormus. Bir seye uzulduysen veya stres yaptiysan ondan olmus olabilir.

"Yumurtlama gününden beri regl sancısı gibi ağrı hafif hafif devam ediyo. Gün içinde zaten idrara çok çıkıyorum ama gece hiç uyanmam sabah uyanınca yaparım, ama iki gecedir, dün bir kere bugün 2-3 kere idrara uyandım, çok su da içmemiştim. Midem kazınıyo bişeyler yeme isteğim oluyo, kabızlık da yaşıyorum iki gündür. Sıcak basması var ama havalar da çok sıcak havalardan da olabilir. Bir de iki üç gündür inanılmaz akıntı var, hiç böyle olmaz normalde. Gerçi göğüslerde hiç bir farklılık hissetmiyorum bu da hamile değilimdir diye düşündürüyo.

4 gün sonra regl günüm erken gebelik testim var, iki gün sonra onu denemeyi düşünüyorum çok da ümitli olmamakla birlikte.

Bilemiyorum her insanın üst üste yaşayacağı sağlık problemleri de olabilir ama gebelik beklediğimiz için farklılıklar çok gözüme battı yazmak istedim.

Edit: kabızlığa ek olarak şişkinlik hissim de felaket derecelere çıkıyo gün içerisinde."

1 Haziran'da hamilelik şüphesiyle yaşadığım belirtileri ilk mesajımda yazmıştım. onu buraya kopyaladım, hamileymişim tabi ve 4. deneme ayımızdı, ovulasyon testiyle yumurtlama gününü takip etmiştim

hayırlı olsun. testi ne zman yaptınız koyumuydu çizgi baya

Ben gebe kalmaya calismadigim donemde birkac kez yasamistim. Birinde reglim de gecikince korkmustum. Stres prolaktin hormonunu artiriyormus. Bir seye uzulduysen veya stres yaptiysan ondan olmus olabilir.
evet canim baya strestliyim belliki ondan oldu.

gozunuz aydin bunlardan hic biri yok bende idrar disinda bende 3 gece idrara kalktim normlde olmazdi ama oda gecti simdi gunduzleri sık gidiyorum bazen vardida kimyaslmi oldu acaba diyorum ama oda kanama yapiyormus adet olmadim daha.
neyse sizin tekrar gozunuz aydin tesekkur ederim yazdiginiz icin

şu meşhur akıntı nasıl oluyo ya. bende herzamanki gibi sarı ve krem gibi. ama miktarında dikkat çekici bir çoğalma yok

ay bide bi sey sorcam en merak ettigim sey hamile kaldiginiz ay ovulasyonla takip etmisiniz hangi gunleri degerlendirmistiniz ? tam kirmiziyi gordugumuz gun mu sonrasimi daha onemli onu cozmeye calisiyorum

şu meşhur akıntı nasıl oluyo ya. bende herzamanki gibi sarı ve krem gibi. ama miktarında dikkat çekici bir çoğalma yok
yani şöyle ben yumurtlama takip ettiğimde akıntıya dikkat ettim, sürekli akıntım var ara ara oluyo sanıyodum ama meğerse yumurta çağladığında oluyomuş sadece bunu gözlemledim. onun haricinde regle yakın kremsi kıvamdaydı ve normalde hiç öyle olmazdı benim, sürekli bi ıslaklık hissettim günlerce. tabi sizin normalde var mı onu bilemiyorum :/

herkeste aynı belirti olmuyo ama, ben de sürekli belirti okuyodum biri varsa diğeri yok kesin değilim bu ay da diyodum kendinizi takip edin ve mutlaka o ay diğer aylardan farklı şeyler oluyo bedende. ama bazıları da hiç hissetmiyo tabi o da ayrı mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…