- 15 Haziran 2019
- 42
- 14
- 3
- 28
İnşallah canım. Allahım tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizede. Gerçekten çok zormuş.belirtilerin var gibi sanki insallah oyledir canim
evet canim kac ay olursa olsun adeti beklemek olacakmis gibi paniklemis sonunda adet oldugunu gormek cok buyuk yikim oluyor ama iste kendimizi toparlayip heo yeniden baslamak lazim. ama insallah senin icin bekledigin son ay olur buİnşallah canım. Allahım tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizede. Gerçekten çok zormuş.
Evet canım her negatifi gördüğümde ağlıyorum. Psikolojim bozuldu galiba. Amin canım inşallah öyle olur hepimiz içinde.evet canim kac ay olursa olsun adeti beklemek olacakmis gibi paniklemis sonunda adet oldugunu gormek cok buyuk yikim oluyor ama iste kendimizi toparlayip heo yeniden baslamak lazim. ama insallah senin icin bekledigin son ay olur bu
hic doktora gittin mi canim sagliginla ilgili bi skintin var mi ?Evet canım her negatifi gördüğümde ağlıyorum. Psikolojim bozuldu galiba. Amin canım inşallah öyle olur hepimiz içinde.
Gittim canım bi sorun yok dedi. Eşimde gitti ondada bi sorun yok Allaha şükür. Niye olmuyor bilmiyorum.hic doktora gittin mi canim sagliginla ilgili bi skintin var mi ?
Normalde döngün kaç gün bilmiyorum. Ama drlar en fazla 35.gün gecikmeye kadar normal kabul eder. Eger 35. Gune kadar regl olmazsan doktora gidersin. En azindan gecikme sebebini ogrenirsin. Uzgunum ama olsaydi silik falan cikardi herhaldeAdetim 3 gün gecikmiş durumda. Normalde adetin olmadan önce gögüslerimde hassasiyet ağrı belinde ve kasıklarımda ağrı olurdu. Adetin çok sancılı geçerdi. Ama şimdi adet olacak belirtilerinden hiç biri yok. 3 gün gecikmesine rağmen. Dün test yaptım negatif çıktı. Geç döllenme varsa eğer daha da adetin olmazsa kaç gün sonra tekrar yapmalıyım testi? Cevabınız için teşekkür ederim.
Bende bir sene tedavi sonucu kizima kavustum. Bu da plansiz supriz oldu.Gittim canım bi sorun yok dedi. Eşimde gitti ondada bi sorun yok Allaha şükür. Niye olmuyor bilmiyorum.
Bende bir sene tedavi sonucu kizima kavustum. Bu da plansiz supriz oldu.
Kendini uzme heleki sorunun yoksa hic uzme. Stres bile etken. Birde kucuk seyleri bile atlama. Butun hormon tahlillerin yapildimi? Kan degerlerinde herseye bakildimi? Vitamin eksikligi ozellikle d vitamin ve b12 engel teskil edebilir. Demir eksikligide keza oyle. Folik asit alimina basladinmi?
Ben 5. Doktorda caremi bulmustum.
Birde kac yillkk evlisin? İlk 1 sene normal kabul edilir
iki üç ya da beşinci gunde olur ama mutlaka kan tahlillerini yaptir. Herseye bakilsinEvet canm çok haklısın ultrasonla bakıldı yumurtalıklara adetinin 3.günü gel dedi hormon testi için ama hep hafta sonuna denk geldi o yüzden gidemedm. Bide bnm alerjim var sürekli ilaç kullanmam gerekiyor. Kan testinde eosum yüksek çıkmştı. Hormon testi için illa 3.gün mü gitmek gerekiyor. Bi bilginiz varmı?
Yaptırıcam canm işte bi denk gelmedi hep hafta sonuna denk geliyordu. cevabın için teşekkür ederim.iki üç ya da beşinci gunde olur ama mutlaka kan tahlillerini yaptir. Herseye bakilsin
Agustosun 26sında bi yıl olucakKac yillik evlisin
normal o zaman. Olur insallahAgustosun 26sında bi yıl olucak
İnşallah canmnormal o zaman. Olur insallah
Merhaba durumun nedir bende aynı 3 gun gecıktıAdetim 3 gün gecikmiş durumda. Normalde adetin olmadan önce gögüslerimde hassasiyet ağrı belinde ve kasıklarımda ağrı olurdu. Adetin çok sancılı geçerdi. Ama şimdi adet olacak belirtilerinden hiç biri yok. 3 gün gecikmesine rağmen. Dün test yaptım negatif çıktı. Geç döllenme varsa eğer daha da adetin olmazsa kaç gün sonra tekrar yapmalıyım testi? Cevabınız için teşekkür ederim.
Merhaba durumun nedir bende aynı 3 gun gecıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?