Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaaam gecenin bi yarisi ne goruyorumArkadaşlar yarım saat olmadan boyle sılık cızgı cıkdı sızce umutlanayımmı?
İnanın uyuyamıyorum ya sabah tekrar yapcam ama saatler gecmıyor ınsallah bu kez doğrudur yarın bıraz daha netlesırse kan vercem ınsallaj tşk yorum ıcınAnaaam gecenin bi yarisi ne goruyorumumutlan ama azcik ha
imkanin varsa yarin kan testi yaptr yoksa da 2 gun sonra tekrr test yap. Hayrli olsn simdiden
Canım ebru ablayla takipteyim bende, geçen ayı iyi değerlendirdik ama tutmadı maalesefben testi instagramda birgebeningünlügü sayfasından aldım, msj attım gece gördü ebru hanım, yumurtlama bu bugün ve 3 gün daha deneyin dedi, o gün denedik ertesi gün tartıştık eşimle küstüm denemedimsonraki gün de denedik sonra bıraktık. ama ebru hanımdan öğrendiğim kadarıyla önemli olan yumurtlamayı gördükten sonra gene test yapmak lazım, bazılarında yumurta 72 saat sonra çatlıyo çünkü o çatlamayı yakalamak lazım. iki çizgiyi de koyu gördükten sonra ikinci çizgiyi silik gördüğünde yumurta çatlamış demek, yani sen eşinin sperm sorunu yoksa yumurtlama gördükten sonra hem o gün hem 3 gün daha denerseniz kaçırmamış oluyosunuz. ha sperm sorunu varsa 1 gün arayla tavsiye ediliyo.
Adet olmayı beklerken hamile olduğumu 4 gün gecikmeyle öğrendim,en büyük belirtisi ise aşırı akıntı oluyo ,öyle normal bi akıntı değildi benimkisi,herzamankinden ağır bi yorgunluk ve uykuya eğilim,vücudun agirlasiyo,yolunda gitmeyen bisryler oldugunu hissediyosun zaten,birde ayağımın altından yer kayiyo gibi gelirdi ,baş dönmesi yani ara ara gelip gidiyordu,boş gebelik oldu lakin belirtileri bunlardi,,Kizlar meraba benim gibi hamile kalmaya calisip bi kac aydan fazla deneyenler icin her ay belirti beklemek biraz yipratici bi surec.
bi cok konuda geziniyorum isime yarayan bi seyler bulabilmek icin ama her yerde yarim yarim konuyu acmamin tek amaci var yeni hamisler bize yardim ederlerse eger bizim icinde tecrube olur sizden ricam hangi ay hangi belirti sonucunda hamile kaldiniz bizimle paylasmaniz herkeste belirti farklida olsa bizde kendimizi kiyas ederiz hepimizi en cok takip ettigi sey belirti sonucta.
Canım ebru ablayla takipteyim bende, geçen ayı iyi değerlendirdik ama tutmadı maalesefbu ayda 3 günü değerlendirdik ama yine ümitli değilim ya yine olmadı galba 11 aydır demenedeyiz bu ovulasyonda 2ci ayım. Senin süreç ne kadar sürdü
canim test yaptin mi sabah ?
canim o senin adet gunlerine gore degisir aslinda hereste farkli olur ben 26 gunde bir ader oluyorum 2 ay 6. gun yumurtlamayi gordum son ay 4. gun gordum. en iyisi ovulasyon testleriyle takip etmen ben bazi aylar akintimdan anlarim yumurtlama gunumu ama hic akintim olmadan da ovulasyon testinde piki gormustum. eger hec birini yapamazsan adetlerin duzensiz degilse genelde adet bitiminden sonra 5. gunden 15. gune kadar ki 10 gunu degerlendirMrb daha önce hiç hamilelk yaşamadım ama düşünüyoruz size garip gelebilir ama adetten kaç gün sonra yumutlama başlar bilmiyorum beni aydnlatırsanız sevinirim![]()
Yalptım on dakıka sonra cektım remınıdecanim test yaptin mi sabah ?
Ben anlamıyorum bu testlerden canım ama bı baska doktorada danıs ıcın rahat etsınEki Görüntüle 2288102
kizlar sonuclarima baksaniz bi referans araliginda hepsi normal dedi doktor ama ben yuksek oldugunu dusunuyorum bu yuzden mi hamile kalamiyorum aceba
canim hadi hayirlisi var bence adetine var mi daha? kanda cikacaktor eminim gozun aydin simdidenYalptım on dakıka sonra cektım remınıde Eki Görüntüle 2288105
Tesekkur ederım Allah razı olsun ınsallag vardırcanim hadi hayirlisi var bence adetine var mi daha? kanda cikacaktor eminim gozun aydin simdiden
Tesekkur ederım Allah razı olsun ınsallag vardır![]()
Yazarım kan sonucumu burayacanim hadi hayirlisi var bence adetine var mi daha? kanda cikacaktor eminim gozun aydin simdiden
canim benim hayirlisi olsun haklarinda eminim cok zordur yasamadan ne dese insan hafif kalir ama sende kendini varsa bebegini dusunmek zorundasin belirtilerin yaniltmiyorsa seni bu guzel haber cok iyi gelecektir sana. insallah 3 4 gune guzel haner verirsin sende bizearkadaşlar günaydın. adetime 8 gün var. yumurtlama gününü çatlama gününü değerlendirdim ovulasyon testi ile. son 4 gündür imtihanlar yaşıyorum. anne babam ayrılıyor. bu stres zaten bana yetiyor ama gebelik oluşmuşsa inşallah etkilemez. insan neleri düşünüyor. ben doğmamış evladımı düşünürklen ana babam bize neler yaşatıyor. bunun içinde cuma günü yüzü suyu hürmetine dua ederseniz. belirtim akıntım var başım ağrıyor ve tek taraflı kasık batması yaşıyorum ara ara. ama bunları yaşayıpta adet olmuşluğumda var. özellikle 1 hafta kala baş ağrısı genelde olur. ondan umudumda kırıldı. Allah hayırlı zamanda versin. duam hep o. sizlere de içinde bana da...
Var vaarYalptım on dakıka sonra cektım remınıde Eki Görüntüle 2288105
Allah razı olsun arkadaşım Allah senin için de en hayırlısını versin çok teşekkür ederim. İnşallah o haber bana moral olur..canim benim hayirlisi olsun haklarinda eminim cok zordur yasamadan ne dese insan hafif kalir ama sende kendini varsa bebegini dusunmek zorundasin belirtilerin yaniltmiyorsa seni bu guzel haber cok iyi gelecektir sana. insallah 3 4 gune guzel haner verirsin sende bize