- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
vay canına bu hiç aklıma gelmemiştiii.Bana kalırsa konu sahibine de numara çekiyor. Tamam çocuk gitti, ama zarı diktirme fırsatı hala duruyor. Peki en temiz ve sıfır maliyet nasıl yaptırabilir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vay canına bu hiç aklıma gelmemiştiii.Bana kalırsa konu sahibine de numara çekiyor. Tamam çocuk gitti, ama zarı diktirme fırsatı hala duruyor. Peki en temiz ve sıfır maliyet nasıl yaptırabilir?
Kalıcısı herhalde daha pahalıdır. 5 bine dikiyorlar desek, ben 5 bini bunun için birine hibe etmem şahsen.onun geçicisi kalıcısı varmış burada öğrendim geçen gün.
Kedicik ne güne duruyor?Bana kalırsa konu sahibine de numara çekiyor. Tamam çocuk gitti, ama zarı diktirme fırsatı hala duruyor. Peki en temiz ve sıfır maliyet nasıl yaptırabilir?
Diktirdikten sonra yine bir yakışıklı ile tanışıyormuş. Sonra yine bir anda şey oluyormuş. Ühühühü zar gitti.
hayati hastalığı olmayan kimseye hibe etmem 5 binKalıcısı herhalde daha pahalıdır. 5 bine dikiyorlar desek, ben 5 bini bunun için birine hibe etmem şahsen.
Konu sahibi zengin. Ablasının altınlarını çaldığı üye olur kendisi.
Ya diyelim param var ve böyle bir arkadaşım var. O parayı zar diktirsin diye vereceğime tutar kolundan psikoloğa götürürüm. Para geri gelmiş gelmemiş çok bakmam, arkadaşim diyorsam bir hayrım dokunmuş olur ve bana yeter.Kalıcısı herhalde daha pahalıdır. 5 bine dikiyorlar desek, ben 5 bini bunun için birine hibe etmem şahsen.
Yani o bekaret bu ilişkide kaybedilmemiş bile olabilir.Kedicik ne güne duruyor?
Komisyon mu alacak acabaKonu sahibine en çok onun kızması lazımdı oysa dolandırılmak nasıl bir duygu iyi bilir
4 kere ne için diktirmiş ya? Diktirip diktirip sevişmeye devam mı etmiş? İradeye bakın, pes!4 kere diktireni ve ciddi ciddi savunanı okudum burada, kızlık zarı dikimi konusunda (Hobi olarak arada okuyorum evet). Yine geldi aklıma la.
Ciddi bir durum olsun, canımı yesin. Ama böylesine keyfi bir duruma 1 lira vermem.hayati hastalığı olmayan kimseye hibe etmem 5 bin
4 kere diktireni ve ciddi ciddi savunanı okudum burada, kızlık zarı dikimi konusunda (Hobi olarak arada okuyorum evet). Yine geldi aklıma la.
4 kere ne için diktirmiş ya? Diktirip diktirip sevişmeye devam mı etmiş? İradeye bakın, pes!
ara sayfalari okumamistim bir seyler oldu galiba belki de hic evlenmez ne bileyim yani iliski olur olmaz diktirmeyi dusunmek cok sacma, dur bi soluklan diyesim geldiŞu zihniyetin doğru düzgün biriyle evlenme ihtimali yok yav bence.
Ay lütfen düşüremedi deyin.İrade meselesi değil, "İlkinim, bekaretimi kaybettim sende... Evlenmemiz lazım" diye kimi düşürebilecekse aynı dümeni çekmek için. Ya 4 kere diktirmişti ya da 4.yü diktirme konusunda ekonomik bir doktor bilgisi arıyordu öyle bir şeydi.
Komisyon mu alacak acaba
Havaya saçılacak parası varsa bize ne canım. Jinekolog da evine ekmek götürecek sonuçta.4 kere diktireni ve ciddi ciddi savunanı okudum burada, kızlık zarı dikimi konusunda (Hobi olarak arada okuyorum evet). Yine geldi aklıma la.
Bilmesek bizede kayanlar olurdu belki ama işteŞeyi kaymış