- 11 Aralık 2018
- 39.667
- 245.816
Ablama kaptıramadım arkadaşıma kaptırayım diyor.Konu sahibi zengin. Ablasının altınlarını çaldığı üye olur kendisi.
Konu sahibi hakaret olarak algılamayın ama alemin enayisi siz misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablama kaptıramadım arkadaşıma kaptırayım diyor.Konu sahibi zengin. Ablasının altınlarını çaldığı üye olur kendisi.
Uğraşma minnoşla
Köyden indim şehreYa kapıda çarşafla bekleyecek ya da arzusu dışında istemediği biriyle evlendirecek olan aile, o kızı üniversiteye falan da yollamaz, gözü açılmadan evlendirir, gelmeyin bu kumpaslara
Diktirdikten sonra yine bir yakışıklı ile tanışıyormuş. Sonra yine bir anda şey oluyormuş. Ühühühü zar gitti.Yinede bu devirde parasını çarçur etmesi doğru değil çünkü bu arkadaş dikiş tutmaz birine benziyor
Lütfen alıntılamayın beni. Zira konu ben değilim. TişikkirlirDünya hassas zarlar pardon hassas kalpler için cehennemdir
Her yakışıklıya bir dikişDiktirdikten sonra yine bir yakışıklı ile tanışıyormuş. Sonra yine bir anda şey oluyormuş. Ühühühü zar gitti.
noluyunuz leynnnn?bir cilveleşmee bir nazzz.konuya dönün hemennn:) Kalp kalbe karşı derler.
Lütfen alıntılamayın beni. Zira konu ben değilim. Tişikkirlir
:) Valla sırf yakışıklı diye günlük kiralık eve film izlemeye giden birinin istikrarlı olabileceğini sanmıyorum Cal.Her yakışıklıya bir dikiş
Hiç şey yapılmamışsa bir anda şaapmak çok zor diye biliyorumBir anda şey yapmış nasıl oluyormuş ya kocama diyimde bi bakim ben bilmiyorum çünkü
Litfin ilintilimiyin olacak o. Kendinize gelin calci hanım.Lütfen alıntılamayın beni. Zira konu ben değilim. Tişikkirlir
Şeyi kaymışBir anda şey yapmış nasıl oluyormuş ya kocama diyimde bi bakim ben bilmiyorum çünkü
Seviyoruz beee, ne var!noluyunuz leynnnn?bir cilveleşmee bir nazzz.konuya dönün hemennn
Hiç şey yapılmamışsa bir anda şaapmak çok zor diye biliyorum
Aile mi seçti damadı, kızın söz hakkı var miydi ? Ben bu kafada manyagin biri olsam, lise civarı evlendiririm ki gözü açılmadan, başına bı iş gelmeden çıkarayım aradan. Vardır üniversiteye yollayani da, eşini sectireni de belki. Bilemedim. Hayatıyla ilgili hüküm sahibi olan bı kız gelmez bu çarşaf marsaf işlerine bence.yooo gönderiyorlarrrr.çarşafı erkeğin ailesi talep ediyor.hatta benim yakın bir akrabamın başına geldi.kızın annesini arayıp gözün aydın dediler yahuu bakire çıktı kızın demek istiyorlar yanii
Olaylar anlattığınız gibi gelişirse konu sahibinin de başını yakar bu kız:) Yaşadıklarının arkasında durmayı öğrenemediği için günah keçisi konu sahibi adledilir yol yordam öğrettii olur.. Ailesi benim kızım mağdur yoldan arkadaşı çıkardı der. konu sahibi paracıklarının üstüne bir bardak soğuk suyuda içer.. 2x2=4O zaman da bu kafada olan aileler, elin adamına "rezil" olmadan öğrenirlerse yani, önce kızın kemiklerini kıracak kadar dövüyorlar. Sonra da bunu kendilerince temizliyorlar. Hemen birini bulup evlendiriyorlar.
Atar gider yazan bir kitle var. Yeni türedi bunlar. Her konuya gelip savunulmauacak şeyi savunur oldular sırf muhalefet olmak için. Bu çetenin adı ne acaba. Tişikkirlir tema mı?Litfin ilintilimiyin olacak o. Kendinize gelin calci hanım.
İlla kaptiracak birine ahahahah. Millet biliyor tabi Kedicik saf ve parasi var, gelen ağlıyor giden ağlıyor. Bari eve arsaya falan yatırsa dolandırılmadan.Konu sahibi zengin. Ablasının altınlarını çaldığı üye olur kendisi.
ben de şunu anlamıyorum, baskıcı ailelerde bu tarz saçma vakalar daha çok mu oluyor yoksa bana mı öyle geliyor? nerde aile baskısı gören kız varsa ailenin sakındığı her şeyi yapıyor, en azından çevremden vs bir şekilde duyuyorum, orda burda denk geliyorum falan. köylerde mesela aşırı saçma sapan, yasak ilişkiler falan var. baskıyla büyümedim, 29 yaşındayım, çalışıyorum, gece eve gelmesem (annemi arayıp dışarıdayım, gelmeyeceğim, yaşıyorum merak etme diyorum tabii o fiks, çünkü başıma bişey geldi, beni kestiler zanneder) kimse darlamaz ama hayatımda şöyle saçma bi atraksiyon yaşamadım. bilmem nereye diye çıkıp günlük kiralık evde takılayım gibi bi maceram hiç olmadı. tuhaf yani neyi sakınırsan ona çöp batıyor sanırım.25 yaşında genç bir kadın nasıl okul dışında evden çıkamaz nasıl aileler var nasıl anne babalar var ya reziller. Baskıladıklarını sandıkları kızları da okul diye çıkıp ev kiralayıp sonradan pişman olacağı işlere kalkışıyor işte. Kızda hiçbir suç yok tüm suç iğrenç ailesinde. Fanusta büyütülüp de beklendiği gibi(!) Ahlak abidesi olan bir kadın bile görmedim, kimse de ahlak abidesi olmak zorunda değil zaten.