- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Senin arkadaşın cilekli birşey heheheheKonu sahibi keşke arkadaşım olsa bir şey deneyecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin arkadaşın cilekli birşey heheheheKonu sahibi keşke arkadaşım olsa bir şey deneyecem
su kismi okuyunca da aklima kocasi senin zarini diktirelim ben tekrar tekrar bozayim diyen uye geldi. neler okumusuz burda hajahahah bilincaltimiz les resmenDiktirip diktirip sevişmeye devam mı etmiş?
hadi en az 5 sene evlenmedii bu kızz.yıllarca ay otururken yırtılırsa ayy kabız olursam sökülürse diye stres olacak bu seferdeara sayfalari okumamistim bir seyler oldu galiba belki de hic evlenmez ne bileyim yani iliski olur olmaz diktirmeyi dusunmek cok sacma, dur bi soluklan diyesim geldi
Ay kocası kadın doğumcuydu hatırladım. 6 ayda bir dikiyormuş adamsu kismi okuyunca da aklima kocasi senin zarini diktirelim ben tekrar tekrar bozayim diyen uye geldi. neler okumusuz burda hajahahah bilincaltimiz les resmen
Fanteziye baksu kismi okuyunca da aklima kocasi senin zarini diktirelim ben tekrar tekrar bozayim diyen uye geldi. neler okumusuz burda hajahahah bilincaltimiz les resmen
Ay hadi o fantezi. Kimseye bir zararı yok. Ama koca bulmak için de 4 kere diktirmezsin yani.su kismi okuyunca da aklima kocasi senin zarini diktirelim ben tekrar tekrar bozayim diyen uye geldi. neler okumusuz burda hajahahah bilincaltimiz les resmen
Neden 6 ay?Ay kocası kadın doğumcuydu hatırladım. 6 ayda bir dikiyormuş adam
Aynen sanırım senin ailende var, nerden geldiğin belli iyi ki o sektördeyimsenin iş sektöründe yoktur ona şüphe yok ama anadolu da gayet var bazı ailelerde
yok kiz o degil bak onu bilmiyordum +1 ekledik bunyeye ahajahajhaAy kocası kadın doğumcuydu hatırladım. 6 ayda bir dikiyormuş adam
kuaför kocayı tercih ederim.6 ayda bir röfle balyaj yapar en azındanFanteziye bak
Öyle seviyor seksomanyakNeden 6 ay?
Yıl dönümü olsa hadi neyse. İlk geceyi canlandırıyor deriz.Neden 6 ay?
iyi ki .katılıyorum sana.Aynen sanırım senin ailende var, nerden geldiğin belli iyi ki o sektördeyim
Neyse ki yeni nesil zara takılmıyor fazla. Yoksa daha çok dikiş nakış okurduk ahahahyok kiz o degil bak onu bilmiyordum +1 ekledik bunyeye ahajahajha
Şekilli şukullu kalpli harfli mi dikiyor olay ne? Dikip dikip bozuyor Adamdaki hıyarlığa bak, hayattaki tek başarısı küçücük deliğe girip girip çıkmak, açılış yapar gibi bir de dikip dikip giriyor pezevnk.Ay kocası kadın doğumcuydu hatırladım. 6 ayda bir dikiyormuş adam
Ben konuya bi daha kusucam galibaFanteziye bak
Neden yakışıklı diye olmaz bu iş dediniz, tonla şey yaptınız? Arkadaşıniz çok mu çirkin? Yanina yakışıklı adamı yakıştıramadıniz mi? Yoksa kiskandiniz mi???fotosunu görür görmez ASLAAA dedim .çocuk çok fazla yakışıklı ve farkında belli ki ..arkadasiminda oncesinde sadece iki erkek arkadaşı olmuştu..Neler neler dedim ..kandırır sakın bak diye çok dil döktüm .
kenarına türkan şoray kirpiği modeli tığ işi isteyen de olabilir bakkNeyse ki yeni nesil zara takılmıyor fazla. Yoksa daha çok dikiş nakış okurduk ahahah
Ay lütfen düşüremedi deyin.