- 19 Aralık 2014
- 5.840
- 47.638
Latife yaptım yahu, ben de sizinle aynı fikirdeyim zatenYinede bu devirde parasını çarçur etmesi doğru değil çünkü bu arkadaş dikiş tutmaz birine benziyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Latife yaptım yahu, ben de sizinle aynı fikirdeyim zatenYinede bu devirde parasını çarçur etmesi doğru değil çünkü bu arkadaş dikiş tutmaz birine benziyor
Nasıl akrabaları var ceycey ya . Kaçıncı yüzyılda kaldı bunları. Görüşme bunlarla senyooo gönderiyorlarrrr.çarşafı erkeğin ailesi talep ediyor.hatta benim yakın bir akrabamın başına geldi.kızın annesini arayıp gözün aydın dediler yahuu bakire çıktı kızın demek istiyorlar yanii
Var nasılsa bı diktiren sevabınaDiktirdikten sonra yine bir yakışıklı ile tanışıyormuş. Sonra yine bir anda şey oluyormuş. Ühühühü zar gitti.
CehaaapeeeAtar gider yazan bir kitle var. Yeni türedi bunlar. Her konuya gelip savunulmauacak şeyi savunur oldular sırf muhalefet olmak için. Bu çetenin adı ne acaba. Tişikkirlir tema mı?
Ha tabi, işin bir de bu boyutu var.Olaylar anlattığınız gibi gelişirse konu sahibinin de başını yakar bu kız:) Yaşadıklarının arkasında durmayı öğrenemediği için günah keçisi konu sahibi adledilir yol yordam öğrettii olur.. Ailesi benim kızım mağdur yoldan arkadaşı çıkardı der. konu sahibi paracıklarının üstüne bir bardak soğuk suyuda içer.. 2x2=4
yoo kız bayıla bayıla evlendi valla.zaten okumakta gözü de yoktu 20 yaşında evlendi.bazı kzılar da bu kafada kuzum.onca altın pahalı düğün bohçalar ilgi iltifat o kan uğruna yapılıyor diye düşünüyorlar.herkesi sen ben sanmaAile mi seçti damadı, kızın söz hakkı var miydi ? Ben bu kafada manyagin biri olsam, lise civarı evlendiririm ki gözü açılmadan, başına bı iş gelmeden çıkarayım aradan. Vardır üniversiteye yollayani da, eşini sectireni de belki. Bilemedim. Hayatıyla ilgili hüküm sahibi olan bı kız gelmez bu çarşaf marsaf işlerine bence.
Hanımlar merhabalar.. öncelikle şimdiden hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum..
İlk okuldan beri çok yakın bı arkadaşım var..daha sonrası ailelerimiz de çok yakınlaştı..benim ailem baskıcı değil ama arkadaşımın ailesi biraz fazla baskiciydi ki hala oyleler ..
Arkadaşım üni zamanı bı çocukla tanıştığını söyledi..fotosunu görür görmez ASLAAA dedim .çocuk çok fazla yakışıklı ve farkında belli ki ..arkadasiminda oncesinde sadece iki erkek arkadaşı olmuştu..Neler neler dedim ..kandırır sakın bak diye çok dil döktüm .
Bir gün beni aglayar aradı..çocukla biseyler yaşamak istemiş o boyuta gelmeden..ama ( arkadaşımın anlattığına göre) birden çocuk( nasıl anlatacağını bilmiyorum anlayın işte) o iş olmuş..akşamda o adet kaniydi beni mi kandıriyorsun falan diye mesaj atıp engellemis..
Arkadaşım nasıl ağlıyor ama..intihar edecek böyle yaşayamam bir anda yaptı..bende aglamasina dayanamadım önce çok kızdım baktım çok kötü ben maddi manevi yanındayım dedim..(okul dışında evden cikamiyor) ben izin alırsam annesinden anca benle bı iki saat izin veriyor(beni çok seviyor ve kızım diyor annesi)
Şimdi zar dikimi için araştırma yapıyoruz fakat benim içim bı yandan hiç rahat değil..çünkü evleneceği kişiyi bildiğiniz kandırıp günahına ortak olmuş olacağım..çok ikilemdeyim bana akıl verin hanımlar ...bir anlık arkadasima arkandayım çözeriz falan dedim ama şuan günah boyutu içimden çıkmıyor..sizce iyilik kısmı mi ağır basıyor kötülük kısmı mi ..yardım etmeli miyim etmemeli miyim ?
Asla. Büyük işler bunlar. Kendi ne yaparsa yapsın. Kimsenin iyisine kötüsüne karışmaHanımlar merhabalar.. öncelikle şimdiden hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum..
İlk okuldan beri çok yakın bı arkadaşım var..daha sonrası ailelerimiz de çok yakınlaştı..benim ailem baskıcı değil ama arkadaşımın ailesi biraz fazla baskiciydi ki hala oyleler ..
Arkadaşım üni zamanı bı çocukla tanıştığını söyledi..fotosunu görür görmez ASLAAA dedim .çocuk çok fazla yakışıklı ve farkında belli ki ..arkadasiminda oncesinde sadece iki erkek arkadaşı olmuştu..Neler neler dedim ..kandırır sakın bak diye çok dil döktüm .
Bir gün beni aglayar aradı..çocukla biseyler yaşamak istemiş o boyuta gelmeden..ama ( arkadaşımın anlattığına göre) birden çocuk( nasıl anlatacağını bilmiyorum anlayın işte) o iş olmuş..akşamda o adet kaniydi beni mi kandıriyorsun falan diye mesaj atıp engellemis..
Arkadaşım nasıl ağlıyor ama..intihar edecek böyle yaşayamam bir anda yaptı..bende aglamasina dayanamadım önce çok kızdım baktım çok kötü ben maddi manevi yanındayım dedim..(okul dışında evden cikamiyor) ben izin alırsam annesinden anca benle bı iki saat izin veriyor(beni çok seviyor ve kızım diyor annesi)
Şimdi zar dikimi için araştırma yapıyoruz fakat benim içim bı yandan hiç rahat değil..çünkü evleneceği kişiyi bildiğiniz kandırıp günahına ortak olmuş olacağım..çok ikilemdeyim bana akıl verin hanımlar ...bir anlık arkadasima arkandayım çözeriz falan dedim ama şuan günah boyutu içimden çıkmıyor..sizce iyilik kısmı mi ağır basıyor kötülük kısmı mi ..yardım etmeli miyim etmemeli miyim ???
Ya suya çomak atar gibi lakkk diye oluyormuş zaten hep, çok tehlikeli.Diktirdikten sonra yine bir yakışıklı ile tanışıyormuş. Sonra yine bir anda şey oluyormuş. Ühühühü zar gitti.
:) Hiç mi eli titremeyecek o parayı verirken acaba?Var nasılsa bı diktiren sevabına
Şu zihniyetin doğru düzgün biriyle evlenme ihtimali yok yav bence.belki ileride dogru durust biriyle evlenir bekareti sorun etmeyecek biri yani. niye hemen kizin sanki okuzle evlenecegi kesinlesmis gibi diktiriyosunuz anlamadim.
zaten görüşmüyorum.uzun yıllardır görmedim kuzum ama var böyleleri.vasıfsız kızların en büyük kozu da bu işte.ha dini sebepten evlenmeden ilişkiye girmeyenlere saygım sonsuz onlar başka.Nasıl akrabaları var ceycey ya . Kaçıncı yüzyılda kaldı bunları. Görüşme bunlarla sen
Benim elimden dikiş geliyor aslında. İpini iğnesini kendi alırsa uygun fiyata dikerim. İpler çok pahallıVar nasılsa bı diktiren sevabına
Çünkü kesin yüzde binbelki ileride dogru durust biriyle evlenir bekareti sorun etmeyecek biri yani. niye hemen kizin sanki okuzle evlenecegi kesinlesmis gibi diktiriyosunuz anlamadim.
onun geçicisi kalıcısı varmış burada öğrendim geçen gün.:) Hiç mi eli titremeyecek o parayı verirken acaba?
Ah ulan 3-5 bin arası yazıyor, az evvel baktım. 5 bin olsa bile çok.
Bana kalırsa konu sahibine de numara çekiyor. Tamam çocuk gitti, ama zarı diktirme fırsatı hala duruyor. Peki en temiz ve sıfır maliyet nasıl yaptırabilir?Ya suya çomak atar gibi lakkk diye oluyormuş zaten hep, çok tehlikeli.
Kesinlikle öyle. Lisede erkek kız pek çok arkadaşımın ailesi aşırı baskıcıydı. Annesi babası Hacı ve aşırı dindar olan bir erkek arkadaşım vardı ve lise ikide ateistti çocuk. Yaka paça silkiyordu. Kızları anlatmıyorum bile. Bana gelince benim çok şükür hiçbir zaman aşırı baskıcı bir ailem olmadı ama evet baskıcılardı ve ben aslında haberleri olsa hiçbir sıkıntı olmayacak şeyleri hep gizli gizli yapardım (uzak semtlere falan gitmek gibi şeyler mesela lisede İstanbul'un diğer yakasına gitmem yasaktı ama gizlice giderdim). Kısacası baskı hiçbir işe yaramaz, şiddet ve zorbalık hiçbir şeyin çözümü de olamaz önlemi de.ben de şunu anlamıyorum, baskıcı ailelerde bu tarz saçma vakalar daha çok mu oluyor yoksa bana mı öyle geliyor? nerde aile baskısı gören kız varsa ailenin sakındığı her şeyi yapıyor, en azından çevremden vs bir şekilde duyuyorum, orda burda denk geliyorum falan. köylerde mesela aşırı saçma sapan, yasak ilişkiler falan var. baskıyla büyümedim, 29 yaşındayım, çalışıyorum, gece eve gelmesem (annemi arayıp dışarıdayım, gelmeyeceğim, yaşıyorum merak etme diyorum tabii o fiks, çünkü başıma bişey geldi, beni kestiler zanneder) kimse darlamaz ama hayatımda şöyle saçma bi atraksiyon yaşamadım. bilmem nereye diye çıkıp günlük kiralık evde takılayım gibi bi maceram hiç olmadı. tuhaf yani neyi sakınırsan ona çöp batıyor sanırım.