- 27 Kasım 2017
- 389
- 289
- 103
- Konu Sahibi dytsyenhanm
-
Yok bunlar doğudan gitme değil ya Pozantı köken olarak şuandada kopta oturuyorlar sanırımözellikle hangi mahallede oturuyorlar adanada ve adananın neresinden canım her adanalı adanalı değil çünkü çok fazla doğudan gelen kesim var adanada
ben adanalıyım yani kozanlıyım,
valla bende direk onu yazdım,Adananın neresinden öncelikle onu söyleyin ona göre yorum yapalım:))
koparatif evleri demek canımBen gop diyordum kop diye düzelttiler ya birde Pozantı ekleyelim yanına
Hay dilimi ya kopta değil koopmuş yabancısıyım cahilliğime verinkoparatif evleri demek canım
hım tamam canım yanii yaylacı desene adanada herkez yaylaya gider orayaYok bunlar doğudan gitme değil ya Pozantı köken olarak şuandada kopta oturuyorlar sanırım
benim başka yerde nickim kahve fanatiği sizde kahve sevmem ben yazınca nasıl yaniii bende aşk yaşıyorum kahveyle o dereceBen adanalıyım konu başlığına geldim okuyayım yazarım hahah
Rahat olur diyorsunuz yani güzel sevindim bunaGayet normal . Öyle örf adet gelenek takıntıları yok. Nisan kına düğün.birde düğün ertesi duvak denen mevlid olur o kadar yani.
Hahaah kk'daki ilk konuşmalarım hep nickimle oluyorbenim başka yerde nickim kahve fanatiği sizde kahve sevmem ben yazınca nasıl yaniii bende aşk yaşıyorum kahveyle o derece
Aynen gayet modernler genelleşmiş düğün klasiklerini uygularlar. Herkes bütçesine gore alır takar. Anne tarafim adanalı.Rahat olur diyorsunuz yani güzel sevindim buna
Ne güzel maşallah önemli olanda o anlaşıp eğleniyorsanız mühim olan o zatenEğleniyoruz ya birlikte çok şükür
bak çok güzel açıklamışsınız bende aynısını yazacaktım adana hakında hep olumsuz yorumlar var ama öyle değil ben çok seviyorum adanamıOooo bacım Pozantıyla Adana merkez arası 1 ila 2 saat. Küçük bir yer orası kültürlerine gelince bizimkiyle farklilik vardır bence orası adanaya bağlı küçük bir ilçe üzgünüm bilemicem ben böyle düşünmemiştimama genel olarak adanalılar hakkında bir şey söyleyecek olursam dışarıdan yapılan olumsuz yorumlara hiç bakmayın samimi,iklimi gibi sıcak (pozantı daha serindir doğası güzeldir) olduğu gibi insanlardır hep mutlu olun inşallah
oooooo daha bici bici yemeye götürürler adana kebabının hasını yersin şalgam içersinAmiin inşallah Pozantı da oturmuyorlar zaten adanadalar adana gop filandı sanırım oturdukları yer aşırı sıcak kanlılar ya üniversitede hemşehrileriyle bir araya geldiklerinde gülmekten yerlere yatıyorum ben bak hele bak hele diyerek çeviriyorlar bütün muhabbeti
İlk gidişimde denetti erkek arkadaşım ikisinide aşırı beğendim ama merakla beklediğim şırdan onu yemeye cesaret edemedimoooooo daha bici bici yemeye götürürler adana kebabının hasını yersin şalgam içersin
diziyle alakası yok adananınAdana gop nereymiş ya.açıkcası o televizyonda gösterilen adanalılara sinir oluyorum.onların çogu adanalı değil.adanalılar sadece bak hele bak hele diyen kaba saba küfürlü konuşan insanlar degildir.hele dizilerdeki gibi kesinlikle degiller.
Sıcakkanlı, samimi insanlardır.
Bende öyle düşünüyorum gördüğüm kadarıylaAdanalı tanıdıklarımın hepsi de çok neşeli:))
adanalı olarak onu bende yiyemiyorumİlk gidişimde denetti erkek arkadaşım ikisinide aşırı beğendim ama merakla beklediğim şırdan onu yemeye cesaret edemedim
Anlaşacağız gibi ben zaten girdiğim ortamın şeklini alabiliyorum hemenAdanali degilim 3 senedir adanada yasiyorum seviyorum ben adanayi da adanalilarida gelenek gorenekte biraz aileyle alakali yasayip goreceksin ama sicakkanli insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?