Herkese selamlar. Kadınlar Klübünü uzun zamandır takip ediyorum hep okuyup feyz alırdım ama konu açmak bana da nasip oldu:) Hikayemi kısaca özetleyip süreç daha çok taze olduğu icin önerilerinizi istiyorum hanımlar .. Eşimle 4,5 yıldır evliyiz 2.5 yaşında bir kızım var zaten bu evliliğin tek iyi yanı da o oldu benim için . Eşimle çok farklı kültürlerde yetişmiş iki insanız gelenek görenek hayata bakış açısı zihniyet hersey bambaşka neden evlendiniz diye soracak olursanız da ikimiz de öğretmeniz görmüş geçirmiş insanlarız hep olur dedim orta yolu buluruz anlaşırız çok seviyoruz dedim ama olmadı başlarda beni kıyafet giyim kuşam erkek arkadaşlarımla olan samimiyetim konusunda çok darladı nişanlılık ve flört dönemi hep bu tür kavgalarla geçti ama salak ben bırakamadım hem de özgür yetişmiş bir insanken. Neyse evlendik ama sorunlar hiç bitmedi eşim siddete meyilli bir insan Tokat attı üstüme yürüdü ordan oraya aldı savurdu karşılık vermeye çalıştım ama benle onun gücü asla bir olmadı kaç kez bilirim ağlaya ağlaya okula gittiğimi .çok uzatmadan en sonki olaya geçeyim olay günü aileme gitti sabahtan bir konuda konuşmuşlar tatmin olmamış geldi evde bana soruyor hayır o öyle değil dedim ama çok paranoyak bir yapısı olduğu icin ısrarla sordu hayır dedikçe en son bağırdım anla diye bana küfür ede ede odaya gitti evden çıktım o hısımla telefonla aradım kavga etmeye başladık kırmış dökmüş elindeki herseyi komşumuz beni öldürüyor sanmış eve gittim akşam çocuğu alıp ne hakla gelirsin diye delirdi ses çıkarmadım üstüme geldi nerde kalacaktım dedim o an cinnet geçirdi üstünü basını yırttı seslere komşumuz geldi onun yanında olay iyice büyüdü ve saçlarımdan tutup defalarca savurdu nasıl kaçtım evden hatırlamıyorum kadın da aramızda kaldı ona da oldu olan ve eşim olacak serefsiz bir de bunun üstüne gidip beni aileme şikayet etmiş beni delirtiyor diye tabi beni dövdüğünü söylemeden ailem geldi kaçtığım eve herseyi öğrendi kızımı da aldım I günden beri annemlerdeyim gidip darp raporu aldım boşanma davamı da açtım es kişisi de olaylar olunca okullar da kapalı diye memleketine gitti ailesinin yanına bu süreçte hiç razı olmadı boşanmaya . Geçen hafta geldi istemiyorum boşanmak dedi eve geldi annemlere. Kardeşim ve annemle de bir güzel kavga edip defolup gitti şimdi mal paylaşımı konusunda zorluk çıkarıyor evlenmeden önce babasının ona aldığı parayı yeni araba alırken satıp o arabaya eklemiştik neymiş onun parasını düşüp o alacakmış altınlarını istiyor bana aldığı hediyeleri bile istiyor .. boşanmak bana çok zor gelirken psikolojik olarak çökerken onun para derdine düşmesi beni çok üzdü çocuğumuz var ileride ailem neden ayrı demesin diye sabrettim hep ama böyle bir ruh hastasına çok sabrettim kaçıncı siddeti ben unuttum
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
razı olmazsa şartlarıma cekismeli boşanacağız o da istemiyor anlaşmalı olsun bitsin diyor boşanan hanımlar siz ne yaptınız nasıl atlattınız bu süreci çocuklarınız nasıl inanın kafamda binlerce soru var enkazda kalmış gibiyim oysa para derdine düştü yuvası yıkılırken