Adanalı olan yada adanalı tanıdığı olan ses versin :D

Adana koop'tur o :) Pozantılı olduğuna göre büyük ihtimal yörüktür. Babam ve eşim de Yörük. Kayınvalidem de kaynım 23 yaşındayken çocuğa kız bakmaya başlamıştı. :)

Adana gop nereymiş ya.açıkcası o televizyonda gösterilen adanalılara sinir oluyorum.onların çogu adanalı değil.adanalılar sadece bak hele bak hele diyen kaba saba küfürlü konuşan insanlar degildir.hele dizilerdeki gibi kesinlikle degiller.

Sıcakkanlı, samimi insanlardır.

Adana koop'tur o :) Pozantılı olduğuna göre büyük ihtimal yörüktür. Babam ve eşim de Yörük. Kayınvalidem de kaynım 23 yaşındayken çocuğa kız bakmaya başlamıştı. :)
Yok yörüklük yokmuş benim erkek arkadaşımda o yaşlarda ve ailesi benimle tanıştıklarında gayet ciddi konuştular benimle

Yok yörüklük yokmuş benim erkek arkadaşımda o yaşlarda ve ailesi benimle tanıştıklarında gayet ciddi konuştular benimle
Yaza düğün var desene :) ama Adana da yapacaksanız feci sıcak oluyor siz biraz daha erteleyin seneye sonbahar da falan yapın :)

Bence her memleketin iyisi kötüsü var , Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın ! Ama adetleri öğrenmek önemli

Aaa daha okul bitecek ama ya hemen yaza düğün mü olurmuş ama düğün is coming hissediyorum

Adana gop değil kop hahaha ben hiç gitmedim ama oralara bilmem ne mutlu sana o zaman

Valla tanıdığım kadarıyla çok samimi eğlenceli insanlar ilk gitmeme rağmen ilk düşüncem insan adanada yaşlanmaz demek oldu

Adanali cok fazla kisi taniyorum.hepsi farkli farkli insanlar ama hepsindeki ortak ozellik cok rahat insanlar.pat pat soylerler boyle herseyi.bir de sanki boylr bir izmirli gibi sosyallik medenilik var gibi ama bir yandan urfali anteplilerin babayigitligi bariniyor sanki.dogu bati sentezi gibi birseyler

Bendede böyle bir izlenim bıraktılar tam olarak

Benim kız kardeşimin eşi adanalı çok iyi çok saygılı eşine çok düşkün konuşkan biridir.ama bizim gördüğümüz hiçbir adet töresi yok evlilik konusunda yani bizim adetler ağırdır çoğu şeyi erkek tarafı yapar mesela erkek kardeşimde öyle yaptık ama adanada öyle bişey yok herşeyi oğlan kız birlikte yapıyor hatta kardeşim gelinliğini kendisi aldı enişte de damatlığını.ama ailesi çok iyi çok sıcak insanlar hele kayınvalidesi :)

Doğunun adetleri ağır kalıyor sanırım onlara göre ya erkek arkadaşım bizim düğünlerde çılgın danslar olur dedi en çok onu bekliyorum merakla

Adananın neresinden öncelikle onu söyleyin ona göre yorum yapalım:))

özellikle hangi mahallede oturuyorlar adanada ve adananın neresinden canım her adanalı adanalı değil çünkü çok fazla doğudan gelen kesim var adanada
ben adanalıyım yani kozanlıyım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…