- Konu Sahibi dytsyenhanm
-
Mayhosh şalgam reklamını izleyin. Size çok şey anlatacak:)) Atmayı başaramadım. Valizle yürüyen adamla başlıyor videoYaa ne güzel bir yorum olmuş bu böyle zaman ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim öncelikle yani ilk defa gidip görmeme rağmen Bendede aynı etkiyi bıraktılar bugüne kadar 50 ye yakın il gezdim hiç böyle ilk adımımda ısındığım yabancılık çekmediğim bir yer olmamıştı insanları çok sıcaktı öncelikle buna erkek arkadaşımın anne babasıda dahil olmak üzere umarım hepte böyle olurdans konusunda büyük merak içindeyim erkek arkadaşım dans konusunda sınır tanımayız demişti özellikle çiftetellide beni en çok güldüren farklı kelimeleriniz müstakbel kaynanam karşımda zorsundum deyince böyle bayağı boş bir bakış atmıştım kendisine
Ahhahhaaa şimdi izledimMayhosh şalgam reklamını izleyin. Size çok şey anlatacak:)) Atmayı başaramadım. Valizle yürüyen adamla başlıyor video
Öhöm öhöm Ege'nin otunu karistirmayaydin iyiydiValla o ciğeri biz de anında imha ederiz:))
Ne ege gibi tam otçu,ne doğu gibi tam etçiyiz,et balık ve sebzenin ortak yeri var bizde,ama et ille de ayrımangal olayı da aynı,marmaradan bildirdim
Nasıl karıştırmayayım,daha geçen gün bahçe köşelerinden sığırdili toplayıp kendime özel pişirdim :)Öhöm öhöm Ege'nin otunu karistirmayaydin iyiydi
Konu sahibi Adana ile ilgili pek bir bilgim yok ama size boollll boollll mutluluklar dilerimtek bildiğim çok sıcak olması
Kız ben egeliyim aşk olsun mis gibi enginar börülce kereviz karnıbahar brokoli incir boyoz İzmir köfte immmmm daha dut kiraz daha ne sayiyim illede et deme ama ya otumada konuşmaNasıl karıştırmayayım,daha geçen gün bahçe köşelerinden sığırdili toplayıp kendime özel pişirdim :)
Severim egenin otlarını ammaa azını tanırım.
Eş tarafı da hamur ve bakliyatçı,en ortası marmara yine de
Aslında onaylayarak yazdım ama aksettiremedim sanırım,ben bayılırım otlara,keşke biri tanıtsa da hepsini öğrensem,eşim pek sevmez kendime pişiririm,kenarından otlanır yinedeKız ben egeliyim aşk olsun mis gibi enginar börülce kereviz karnıbahar brokoli incir boyoz İzmir köfte immmmm daha dut kiraz daha ne sayiyim illede et deme ama ya otumada konuşmagenç kalcaniz bunları yerseniz mis gibi zeytin yağı mesela immm içine az limon az kekik tuz acı biber hiç bı ciğere değişmem
Aksettirdin kuzucum bendeki küçücük bii alinganliktiAslında onaylayarak yazdım ama aksettiremedim sanırım,ben bayılırım otlara,keşke biri tanıtsa da hepsini öğrensem,eşim pek sevmez kendime pişiririm,kenarından otlanır yinede
Sarmaşık otunu merak ediyorum mesela:)Aksettirdin kuzucum bendeki küçücük bii alinganliktiooo tarif işi bende her zaman veririm
O zeytinyağını babam abartıyor sağlıklı diye,yarım kaseye ekmek banıyor,dokunmasa bari:)Kız ben egeliyim aşk olsun mis gibi enginar börülce kereviz karnıbahar brokoli incir boyoz İzmir köfte immmmm daha dut kiraz daha ne sayiyim illede et deme ama ya otumada konuşmagenç kalcaniz bunları yerseniz mis gibi zeytin yağı mesela immm içine az limon az kekik tuz acı biber hiç bı ciğere değişmem
İmmm sarmaşık otu çok lezzetli oluyor hasla soğanla kavur bide yumurta kır offf yemede yanında yat eşek dikenini ben bile denemedimSarmaşık otunu merak ediyorum mesela:)
Bir de hani eşek dikeni kökü gibi bişey,beyaz beyaz,o güzel mi
Offfff dokunmaz ya ağzının tadını biliyor baban demek ki yarın kahvaltıda bir dene azıcık zeytin yağı limon kekik üçlüsünu dene bı bak nasıl leziz oluyorO zeytinyağını babam abartıyor sağlıklı diye,yarım kaseye ekmek banıyor,dokunmasa bari:)
Severim beeen,bir de pulbiberOfffff dokunmaz ya ağzının tadını biliyor baban demek ki yarın kahvaltıda bir dene azıcık zeytin yağı limon kekik üçlüsünu dene bı bak nasıl leziz oluyor
Oh ozaman çok şanslısın kuzucumSeverim beeen,bir de pulbiber
Ama kase de çok sanki,babam ağzının tadını bilir,etleri balıkları o seçer,pişirir hepimize zevkle yedirir sağolsun
Şükür,hep şanslıyız ki bu güzel ülkedeyiz en önce,bin kere şükür:))Oh ozaman çok şanslısın kuzucum
Adana deyince direk yemek çağrıştırıyor ama muneTamam konu bdvde değil ama konu dışını abartmayın hanımlar, soruya odaklanın lütfen.
Mune ablacim caaanim egeyi harcatamazdim egeli olarak kanıma dokunu verdi gariTamam konu bdvde değil ama konu dışını abartmayın hanımlar, soruya odaklanın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?