- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
- Konu Sahibi dytsyenhanm
-
Kozan mi? Imamoglu mu)? Bide bise sorcam Kivanc tatlıtuğ orali mi? Orda muhacirlar göçmenler var cunku kendisi de göçmen ya ...özellikle hangi mahallede oturuyorlar adanada ve adananın neresinden canım her adanalı adanalı değil çünkü çok fazla doğudan gelen kesim var adanada
ben adanalıyım yani kozanlıyım,
Yaaa ne güzel anlatmışsın ya o kadar mutlu oldumki anlatamam zaman ayırıp uzun uzun yazmışsın böyle çok kocaman bir teşekkür ederim ne güzel ya resmen geline tek düşen gelip düğünde bulunmak yaBu arada nisanda senin giyecegin abiye ayakkabi ic camasiri kuaforun vs onların hepsi erkek tarafina ait nisani sen kendin mekan tutup yapacak olsan bile abiyeni falan erkek aliyor sen almayın desende kaynanan kabul etmez sanirim :)
Ben ErzurumdanımSen nerelisin mutsuzkedi ?? Adanayi iyi bilirim.adanalilari da yardimci olcam sana sacimi kurutup :) beni bekleee
Yaaa ne güzel anlatmışsın ya o kadar mutlu oldumki anlatamam zaman ayırıp uzun uzun yazmışsın böyle çok kocaman bir teşekkür ederim ne güzel ya resmen geline tek düşen gelip düğünde bulunmak yaçok sıcakkanlı lar bu konuya kesinlikle katılıyorum Hatay ve Antep mutfağını deneme şansım oldu gidip gezdim Hatay güzeldi ama ben çok İskenderuna aşık olmuştum o gezide resmen şu dünyada adanaya gelin olmak varmış ya
Çok çok çok teşekkür ederim çok faydalı oldu bu yazınız bana Allah razı olsun güzel dualar içinde minnettarım :))Mutlu ol tabiki.. mustakbel nisanlinlada mutlu olursun insallah bir ömür boyu canim
Sen rahat ol,zaten basak burcuymussun rahatsindir :) seni severler sahiplenirler herseyi de onlar halledecek :)
Sormak.istedigin birsey olursa yardımcı olurum
Bu arada iskenderun evet cok guzel bir yer adanada yasayacaksaniz gidersiniz orayada adanada eglence gece hayati gezme tozma anlaminda da cok yer var avmler bilmemne sonucta büyükşehir zaten :)
Esim Adanali ....sadece uzak diyorum ...Güzel hanımlar merhaba benim sizlere soracaklarım var benim erkek arkadaşım adanalı ciddi giden bir ilişkimiz var geçenlerde ailesi geldi benimle tanışmak için sonra nasip oldu bizde erkek arkadaşımla adanaya gidip ailesini gördük erkek arkadaşım sürekli evlenelim artık şu okul bitsin evlenelim geç kaldık diye sıkıştırıp duruyor sadece okulun bitimini bekliyoruz şuan özetle ama kültürleri gelenekleri çok farklıymış gibi geliyor bana ben hayatımda ilk defa adanaya gittim ilk defa adanalı biriyle tanışıklığım oldu hanımlar ne tür adetleri gelenekleri var bu adanalıların özellikle düğün ve evlilik için özel gelenekleri filan varmı insanı nasıldır tavsiye verecek beni aydınlatacak bilgili bir hatun bulunur mu buralarda
Evlenememiş....@Honey44
Evlendiniz mi Adanalı ile
Şanslıymış...Evlenememiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?