- 27 Kasım 2017
- 389
- 289
- 103
- Konu Sahibi dytsyenhanm
Şırdan dışında herşeye okeyimadanalı olarak onu bende yiyemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şırdan dışında herşeye okeyimadanalı olarak onu bende yiyemiyorum
yeliz doğramacılarda adanada yaşıyorAdana da yaşayan yeliz yesilmen tanıyorum bi.
bence sizin adınız mutlu kedi olmalı neden mutsuz kedikiAnlaşacağız gibi ben zaten girdiğim ortamın şeklini alabiliyorum hemen
Başak burcuyum ablacım ben nick düşünürken depresif bir halime denk gelmiştir yine yoksa bayağı pozitif bir insanımdırbence sizin adınız mutlu kedi olmalı neden mutsuz kediki
Anlasirsin tabi adana insani egosuz insanlar, parkta alisveris merkezinde otobuste herkesle muhabbet icinde oluveriyosun birden ben cok konuskan degilimdir yabancilarla ama.buraya gelince markette bile birileriyle konusurken buluyorum kendimiAnlaşacağız gibi ben zaten girdiğim ortamın şeklini alabiliyorum hemen
Hahaah kk'daki ilk konuşmalarım hep nickimle oluyor sevmiyorum kahveyi
Cıvıl cıvıllar ya yaşlanmaz bile böylesiAnlasirsin tabi adana insani egosuz insanlar, parkta alisveris merkezinde otobuste herkesle muhabbet icinde oluveriyosun birden ben cok konuskan degilimdir yabancilarla ama.buraya gelince markette bile birileriyle konusurken buluyorum kendimi
Hepte ben evlenmem evlilik neymiş diye gezerdim işte büyük konuşmamak lazımmışEee bu gidişle erken evlendireceğiz seni :)
Öldürmese bariiiTv haberlerde nerde bi psikopat var hepsi adanalı ama bilemedim tabi :)
Evet yemeklerimiz çok güzeldirr :)Yemekleri ne guzel ama .Yapabilecekmisiniz .
Onu tanımıyorumyeliz doğramacılarda adanada yaşıyor
Yemek konusunda hamaratımdır yaYemekleri ne guzel ama .Yapabilecekmisiniz .
Canımın çektiği yetmedi milletinde canını çektirdim affedin beniYaa gece gece bi Adana olsaydı da yeseydik :)
Bende hamaratimda bi icli kofte yapamam .Mumbar dolmasi hic yapmadim misal .Yemek konusunda hamaratımdır ya
Aynen öyle ya Adana'yla ilgili çok fazla önyargı var malesef.bak çok güzel açıklamışsınız bende aynısını yazacaktım adana hakında hep olumsuz yorumlar var ama öyle değil ben çok seviyorum adanamı
Ya şöyle adamakilli bi icli kofte ,çigkofte tarifi verseniz hayrina gece gece mutfaga dadanacagim.Evet yemeklerimiz çok güzeldirr :)