- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #16.861
gunaydın elmayra
mantar derken nerende ayıp sorması
uzun süre antibiyotik kullanımıda mantar yapıyor bende yapmıştı zamanında
geçmiş olsun
bay j ye ben bağlansam konuşamam nuktum tutulur mala bağlarım ergen veletler gibi olurum
ayrıca elmayra sana bişi sorabilirmiyim siteyle ilgili
günaydın yavrım. geçmiş olsun benimde gitmem laızm. hem kadın doğum hemde cildiyeye. inşallah bu ctesi bişi çıkmazda giderim. ssk da daralıyorum, özelde para tuzağı beni sinir ediyor. bi başım ağrıyo diyorum kandan giriyo, röntgenden çıkıyo oha yani.
ama yinede gitmem laızm medicana faturayı hazırla diz boyu. keriz geliyorrr
bu her zaman böyleki şekerim bu hükümet olmaz başkası olur bir kişi kayıtsız şartsız bişileri körü körüne kabul ediyorsa sorgulamadan o ne dediyse doğrudur diyorsa mantık aramıyorsa ben o kişiden hayır beklemem
batikonmu verdi canım pisi için?bize hep ondan veriyordu birde kafası için maske anam bi üzülüyordum yavrum için
batikonmu verdi canım pisi için?bize hep ondan veriyordu birde kafası için maske anam bi üzülüyordum yavrum için
10 yıl üzeri oluyor canım. kendn istifa edersen ve 10 yıl üzeriysen yada evlendikten sonra 1 yıl içerisinde tazminat alabiliyorsunuz. ama kıdem ve ihbar olmak üzere 2 tazmnat var. sadece kıdemi alabiliyorsunuz. ama işyeri ile anlaşıp iyiniyet ile sizi işten çıakrmasını isterseniz ikisinide alırsınız. ama budevibu devirde o niyetli insan bulma şansınız nedir bilemem
Güzel bir kandil sabahından günaydınnnn :) Sabah kalktım duşumu aldım kuaförüme gittim cilt tohtoruna gittim geldiiiim :)
Kedim vücut mantarı yapmışİlaç verdi bakalım.
Lisedeyken geceleri matrax dinlerdim :) Şimdi de eve giderken bay j dinliyorum, cok ugrasıyorum ama bağlanamıyorum bir gün elbet bağlanıcam
Vücutta canım, benim de aklıma önce vajinal mantar geldiEpeydir antibiyotik kullanmıyorum kesin kediden.
Ben bi bağlansam ne döktürücemmmm
Sor tabi ki, yardım edebileceğim birşeyse hemen cevaplarım.
Ben devlet hastanesine gittim ama randevu alıp gitmiştim hemen muayene oldum, gerçi doktor market görevlilerinden bile ilgsiszdi, kulan gel bakalım dedi :)
Senin özel sağlık sigortan vardır
Ben 2,5 yıldır çalışıyorum burada. 10 yıl dayananmam
Geçmiş olsun Elmyy... Minnoş kedinle çok sırnaşma
Ver bana, ben sırnaşayım
Bu arada kocişe sordum, Virgin Radyo'da yapıyor yayın.
anladım tekrar geçmiş olsun
benim sorum şu neden +18 kısmına yorum yapamıyorum ??
Hicbişi vermedi ona, zaten kediden mantar nasıl gecer hala anlamış değilim araştırıcam internetten bi de vet e sorucam
Burası da bir holding. Beni binbir türlü kandırmaca ile işe aldılar ama resmen hizmetçilik
yapıyorum. Kurumsalız diye geçiniyorlar ama ben hala taşerona bağlı çalışıyorum.
Görev tanımım yok. Şirketin bölge yöneticiliği burası, merkezi burada değil.
Öyle çok karışanım, ses edenim yok ama taşeronda haklarım da yok. Ben sadece
öğrenim kredim bitene kadar sabredicem, yani 2 ay. Ben gidince öyle arayacaklar ki
bu düzeni... Çünkü buraya geldiğimde bir düzen yoktu. Şu anda onların düzenden
haberi yok. Ben biliyorum sadece işleyişi. Benden sonra gelen buraya oturur telefonlara
bakar inşallah da kafalarını duvarlara vururlar
Ben zaten hiçbir şey vermeseler de gidicem bilim, evlenmeden önce masraflarımı
karşılamak ve öğrenim kredisi borcumu ödemek için girdim buraya. Ama çıkarken
dediklerini araştırıcam. 1 kuruşumu yedirmem bunlara
elmayra benim kulaktada olmuştu mantar iki kez hemde kaşıntı yaptı yine doktorum şöyle demişti mantarın aslında bir tedavisi yok, bizim amacımız ordaki derinin soyulup mantarlı kısmıyla beraber atılmasını sağlamak sonrada alttan çıkan yeni derinin mantarlı olmamasını sağlamak
Ay ona ben nasıl sırnaşmammmm sırnaşmayacaksam niye aldımmm
Virgin radyoyu da seviyorum ama hep aynı sarkılar calısoo bir fenomen iki zaten
Cünkü +18 e sadece pro üyeler yorum yapabiliyor.
Vayyy ne güzel anlatmış, benimki de ilacı verip şutladı beni. Cok fena yaa, bu sabah bi baktım koltuk altımda da cıkmış, korktum.
Vücutta canım, benim de aklıma önce vajinal mantar geldiEpeydir antibiyotik kullanmıyorum kesin kediden.
Ben bi bağlansam ne döktürücemmmm
Sor tabi ki, yardım edebileceğim birşeyse hemen cevaplarım.
Ben devlet hastanesine gittim ama randevu alıp gitmiştim hemen muayene oldum, gerçi doktor market görevlilerinden bile ilgsiszdi, kulan gel bakalım dedi :)
Senin özel sağlık sigortan vardır
evlendikten sonra alt takımları illa kontrol etmek gereklimi dzenli yılda bir altı ayda bir falan
Hicbişi vermedi ona, zaten kediden mantar nasıl gecer hala anlamış değilim araştırıcam internetten bi de vet e sorucam
Bence number1 daha iyi yayın yapıyor ama onda da dj sıkıntılı.
Biz nihatla omuz oynatıp protesto yapıyoruz cumaları.
Hep anarşik takılıyoruz
Bu ara sırnaşma ama, azıcık ilaç etkisini göstersin.
Mantar en kolay enfekte olan canlı kızlar. En çok
dikkat etmeniz gereken şey de 'NEM'. Enfekte olmuş
bölgelerin kuru kalmasına dikkat edin.
Vajinal mantarın nedenini ben de umumi tuvaletler
sanardım ve hiç kullanmazdım. Yine sık yakalanırdım
tüm titizliğime rağmen. sonra doktorum azarladı
beni. Tutarsan öyle sabahtan akşama, sıvı ortam yüzünden
1 mantar, 1 milyon olur akşama kadar dedi. Ben aydınlandım
O zamandan beri hiç olmuyorum.
evlendikten sonra alt takımları illa kontrol etmek gereklimi dzenli yılda bir altı ayda bir falan
ben geçmez diye düşünüyordum şaşırdım valla. annene söyleme de kediyi şutlamasın evden
bi ara bakayım orada da ne var die ama şirkette takip ediliyordur risk almak istemiyorum, evde de üşengeçlikten pc açmıorum zaten bütüngün takıt takırım bakmak kısmet olmadı hla. sanki burada yazdıklarımızda +18 den aşağıda da