AdAm OLaCaK KıZLaR...

senin daha yedi ay olmuş tatlım :))) yıllık bakımı bile gelmemiş tazeciktir o şimdi :KK1::KK1::KK1::KK1:
benimki elini öper 6 yıllık bu arada bir doğum bir kürtaj geçirdi bi kaç kez mantar vakası falan felan

eşime diyorumki ben bir kez daha gebe kalıp doğum yapayımda bir 90bin bakımına girmem gerek diyorum zira içerde birde rahim içi yaram var benim
eşimde gülüyor delisin sen diyor bana:KK1::KK1::KK1::KK1:

yeni açmış goncaa :)): bizler bayatlarmıyız ayol :) daha gerek yok diyosun yani

hani şikayetim falan olsa gidicem de hem kontrol babında öyle bi durumda yok biraz daha erteliyim o zaman yıllık bakıma giderim,

şu simir den korkuyorum ben sırf o yüzden gidesim gelmiyo

hmm anladım
peki pro olmak için napıyoruz puro içmemiz yeterlimi :)

Ama küba purosu olmalı :KK1: Şuraya bak istersen http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...da/567875-kk-pro-uyelik-sorular-sorunlar.html

evlendikten sonra alt takımları illa kontrol etmek gereklimi dzenli yılda bir altı ayda bir falan

Tabi tabi, mutlaka ama mutlaka kontrole gidilmeli, alt takımlara giden yol (zar) acılınca her türlü mikrop falan rahat erişebiliyo

ben boğarım doktoru sorularımla :KK70: ondan başka şansları kalmıyor birde bu sektördeyim tandığım değilse bile bir tanıdığın selamlıyla gidiyorum
birde şu bir gerçek sağlık sektöründeyim deyince doktorlar başka oluyor hastaya karşı

Ben de soruyorum, internetten bakıyorum falan, kendime teshis koyuyorum :KK1: Ama cok soru sorunca sinirlerniyorum, zaten sabah kadının birini dövüyodum ahahahah dünün hırsını cıkaracaktım az daha :KK70:

sen kedide diyince ben mantar kedide oldu sandım sendemiydi o :KK9::KK9: çok geçmiş olsun canım. benimde türlü alerjik hastalıklarım var sebebi hala bulunamayan :KK31: yaşamayı öğrendim artık püff.:KK31:
randevu geç veriyorlar. bi tahlile gidiyorsun 2 günde halledebiliyorsun. dr lardesen hak getire şansın varsa doktır, şansın varsa baytar çıkar ki seninki hiçbiriymiş sevinsekmi üzülsekmi bilemedim :KK9::KK9::KK9:
evet canım özel sigortam var çok şükür nimetmiş resmen:nazar:

Heee bende :KK70: ben de yapıkredi yaptırmıştım ama memur adam öze sağlık sigortasından ne anlar diyip iptal ettirdim :KK1:

Bence number1 daha iyi yayın yapıyor ama onda da dj sıkıntılı.
Biz nihatla omuz oynatıp protesto yapıyoruz cumaları.
Hep anarşik takılıyoruz :KK53::KK53:

Bu ara sırnaşma ama, azıcık ilaç etkisini göstersin.
Mantar en kolay enfekte olan canlı kızlar. En çok
dikkat etmeniz gereken şey de 'NEM'. Enfekte olmuş
bölgelerin kuru kalmasına dikkat edin.

Vajinal mantarın nedenini ben de umumi tuvaletler
sanardım ve hiç kullanmazdım. Yine sık yakalanırdım
tüm titizliğime rağmen. sonra doktorum azarladı
beni. Tutarsan öyle sabahtan akşama, sıvı ortam yüzünden
1 mantar, 1 milyon olur akşama kadar dedi. Ben aydınlandım :KK28::KK28::KK28:

O zamandan beri hiç olmuyorum. :21::21:

Tamam canım dikkat edicem söylediklerineeee :KK19:

Kimine göre 6 ayda bir, kimine göre yılda bir muayene olmalı.
Ve yılda 1 smear testi şart. Sor bunların hangi birini yaptırdın diye :KK50::KK50:

Benim kadın doğum fobim var yaaaaaaaa :KK50::KK50::KK50:

bişi diymi tatlım kimse inan bayılarak yatmıyor o jinekolojik masaya ben yatınca çok kasıyorum kendimi ama sonra rahatlıyorum fakat 3 yıldır gidip smear testimi yaptırırım zaten 30 dan sonra yaptırılmalısı şart gibi bişi

ben 32 yim bu arada

Kimine göre 6 ayda bir, kimine göre yılda bir muayene olmalı.
Ve yılda 1 smear testi şart. Sor bunların hangi birini yaptırdın diye :KK50::KK50:

Benim kadın doğum fobim var yaaaaaaaa :KK50::KK50::KK50:

benimde simir fobim var yaw oraya gidip bacaklarımı açmak bile itici geliyo bi doğum yapıyım atlatırım sanırsam gelen geçene açmış olucam sonuçta :KK1: kuaförümden başka kimseye açasım gelmiyo :KK70:

hmm anladım
peki pro olmak için napıyoruz puro içmemiz yeterlimi :)
evlendikten sonra alt takımları illa kontrol etmek gereklimi dzenli yılda bir altı ayda bir falan

ay size koptumm konu ayıp yerlere kaycak gibi :KK23:

ben boğarım doktoru sorularımla :KK70: ondan başka şansları kalmıyor birde bu sektördeyim tandığım değilse bile bir tanıdığın selamlıyla gidiyorum
birde şu bir gerçek sağlık sektöründeyim deyince doktorlar başka oluyor hastaya karşı
tırsıyorlar canm bence.

senin daha yedi ay olmuş tatlım :))) yıllık bakımı bile gelmemiş tazeciktir o şimdi :KK1::KK1::KK1::KK1:
benimki elini öper 6 yıllık bu arada bir doğum bir kürtaj geçirdi bi kaç kez mantar vakası falan felan
eşime diyorumki ben bir kez daha gebe kalıp doğum yapayımda bir 90bin bakımına girmem gerek diyorum zira içerde birde rahim içi yaram var benim
eşimde gülüyor delisin sen diyor bana:KK1::KK1::KK1::KK1:

:KK60::KK60::KK60: bende ilk 1.5 yıl sonra gitmiştim kontrol için. boşa zahmet etmişim hem idareli kullanılmışım hemde 1 yılına kalmadan boşandık.
sahibinden az kullanılmış duyrulurr :KK23::KK23::KK23:

yeni açmış goncaa :)): bizler bayatlarmıyız ayol :) daha gerek yok diyosun yani

hani şikayetim falan olsa gidicem de hem kontrol babında öyle bi durumda yok biraz daha erteliyim o zaman yıllık bakıma giderim,

şu simir den korkuyorum ben sırf o yüzden gidesim gelmiyo

evet şuan tazeciksin bende gitmene gerek yok
fakat simirdende korkma ekivyon çubuğu dene bir çubuk var oda bildiğin kulak çubuğunun steril ve biraz daha uzun hali
onu vajen içine bir saniyeliğine sokup çekiyor duvardan biraz kalıntı alıyor yani hepsi bu yani acıyan hiç bişicik yokki

tırsıyorlar canm bence.

:KK60::KK60::KK60: bende ilk 1.5 yıl sonra gitmiştim kontrol için. boşa zahmet etmişim hem idareli kullanılmışım hemde 1 yılına kalmadan boşandık.

:KK23::KK23: bizim usturuplu konumuz bile ayıba kaymaya müsait ama konumuz ayıplı sağlık şu an :KK70:

keşke ara sıra ayarları sıfırlayabilsek sıfır km :KK53:

kuaför, smear falan derken arada kapatıyorum dermişim :KK9: şaka bi yana istanbuldaki doktorları yarısı görmüştür benimkini :KK9::KK9: ama neyseki kuaförüm 1 tane ilke ve tek :KK16::KK16: sadık yar'imm :KK14::KK14:

ben geçmez diye düşünüyordum şaşırdım valla. annene söyleme de kediyi şutlamasın evden :KK9:

bi ara bakayım orada da ne var die ama şirkette takip ediliyordur risk almak istemiyorum, evde de üşengeçlikten pc açmıorum zaten bütüngün takıt takırım bakmak kısmet olmadı hla. sanki burada yazdıklarımızda +18 den aşağıda da :KK60:

Anneme söyeklrsem miayı camasır suyuna yatırır valla :KK1:

Burdakiler +18 yewrum zaten orayı aramayız :KK70:

fakat simirdende korkma ekivyon çubuğu dene bir çubuk var oda bildiğin kulak çubuğunun steril ve biraz daha uzun hali
onu vajen içine bir saniyeliğine sokup çekiyor duvardan biraz kalıntı alıyor yani hepsi bu yani acıyan hiç bişicik yokki

eneee iyimişşş incecik yani:KK1: o zaman sorun yok

tırsıyorlar canm bence.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: koptum kız

benimde simir fobim var yaw oraya gidip bacaklarımı açmak bile itici geliyo bi doğum yapıyım atlatırım sanırsam gelen geçene açmış olucam sonuçta :KK1: kuaförümden başka kimseye açasım gelmiyo :KK70:
bende kuaföre açamıyorum ilginçtir doktora daha rahat açıyorum

ama haklısın doğum yapınca insanın yüzünün astarı iyice yırtılıyor zaten hele o doğum sancısı çekerken vajen yol geçen hanı gelen elliyor giden elliyor :KK9::KK9::KK9::KK9: o saatten sonra çok korkutmuyor insanı

Ben her önüne geçene acıyorduuuum ta kiiii bir hastanede hastane enfeksiyonu kapana kadar :KK70: simdi az acıyorum :KK70: ayda bir kez :KK70:

kuaför, smear falan derken arada kapatıyorum dermişim :KK9: şaka bi yana istanbuldaki doktorları yarısı görmüştür benimkini :KK9::KK9: ama neyseki kuaförüm 1 tane ilke ve tek :KK16::KK16: sadık yar'imm :KK14::KK14:

benim 2. kuaförüm , bi ara kuaföre yeni bi bayan başlamıştı çok kanım ısınmıştı esas kuaförümün yoğun olduğunu söyledi ister bekle ister ben yappiyim dedi bi tek ona farketmez benim için açmaya müsaitim demiştim 3 kuaför gördü yani benim kıymetlimi :KK53:

benim bir ara çok kanmaam olmuştu. düşük olabilir dedi doktor. kocaman bişi soktu zaten gözlerim pörtledi görünce. ucundan dedi ama düşeceği yoksada düşerdi yani o dercee. amaneyseki önemli bişey değilmiş. zaten bişi çıkmayınca oda geçiştirdi psikolojik olabilirmiş, mikrobik olabilirmiş cart curt iştee :KK31:

Anneme söyeklrsem miayı camasır suyuna yatırır valla :KK1:
Burdakiler +18 yewrum zaten orayı aramayız :KK70:

ay yazıkk üzülürüm valla. sen mianın fotosunuda koysanya burada onuda tanıyalım.
he valla adam olacak +18 ler yapalım konuyuda :KK9:

bişi diymi tatlım kimse inan bayılarak yatmıyor o jinekolojik masaya ben yatınca çok kasıyorum kendimi ama sonra rahatlıyorum fakat 3 yıldır gidip smear testimi yaptırırım zaten 30 dan sonra yaptırılmalısı şart gibi bişi

ben 32 yim bu arada

O zaman biz 30 olana kadar sıkıntı yapmayalım, olmaz mı :44:

eneee iyimişşş incecik yani:KK1: o zaman sorun yok

bende gitmeden önce napcaklar falan diyordum hatta tırsoyordum
hatta ben simir için gitmedim vajinal muayene yaptı baktım elinde çubuk soktu çekti :KK1::KK1: tuhaf oluyo böyle söleyincede ama öyle yaptı işte naptın dedim simir aldım dedi bumu yani dedim napmamı bekliyordun dedi :KK1::KK1::KK1:

bende gitmeden önce napcaklar falan diyordum hatta tırsoyordum
hatta ben simir için gitmedim vajinal muayene yaptı baktım elinde çubuk soktu çekti :KK1::KK1: tuhaf oluyo böyle söleyincede ama öyle yaptı işte naptın dedim simir aldım dedi bumu yani dedim napmamı bekliyordun dedi :KK1::KK1::KK1:

:KK9::KK9::KK9: daha kalın bişi bekliyodum deseydinn :KK8:

kendimi kasmasam bari ,bi kere burnuma soktular ince kamera kemik var diye burnumu bile kasmıştım nası becerdiysem

benim bir ara çok kanmaam olmuştu. düşük olabilir dedi doktor. kocaman bişi soktu zaten gözlerim pörtledi görünce. ucundan dedi ama düşeceği yoksada düşerdi yani o dercee. amaneyseki önemli bişey değilmiş. zaten bişi çıkmayınca oda geçiştirdi psikolojik olabilirmiş, mikrobik olabilirmiş cart curt iştee :KK31:

ay yazıkk üzülürüm valla. sen mianın fotosunuda koysanya burada onuda tanıyalım.
he valla adam olacak +18 ler yapalım konuyuda :KK9:

o makas gibi bişi du neydi adı adını unutttum onu rahmin içini görmek için takıyo evet o acıtıyor ama çokta değil ya

X