- 1 Aralık 2011
- 1.868
- 4
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #16.841
umarım alacakları tek aksiyon bilgisayarları değiştirmek olur. yoksa bilgisayarları dğeiştirip senide işten çıkartırlarsa o daha da acı bir durum
evet canım öyleymiş. radyoyu bende çok seviyorum. sebastianı dinlemedim ama öğle arasında vardır mutlaka bakacağım. ben bi ara cem arslan ve hakanmıydı o çocuk neydi onu seviyordum. sonra ikiside çok şımardı ve insanları ezmeye başladılar. sinir oldum dahada dinlemiyorum. nihat dinliyorum şimdi oda hoş muhabbet
ben okumadım valla ne sinirimi tavan yaptırıcam şimdi. hemde sabah sabah
normal hayatımda da böyleyim,susamıyorum..haksızlık gördüğümde,beyinsizlik,aymazlık cahillik gördüğümde susamıyorum. 1 kişinin bile farklı bir açıdan görmesi sağlarsam ne mutlu bana,öyle düşünüyorum..illa benim gibi düşünmesi de gerekmiyor..
ban olayında bişi merak ediyorum,biri kiblemeden mune kendiğinden ceza verebilioy mu??yoksa illa birinin şikayeti mi lazım??
nihata bayılıyorum ben de..her sabah dinlerim..angaranın bağlarında arabada oynarım bileitalyada bizim acentamıza bile dinlettim valla
eskiden gece muzo yu dinlerdim. artık onun da eski tadı kalmamış.. eskiden süperdi..
Kandiliniz mubarek olsun kızlar,
Rabbim dualarımızı kabul etsin. AMİN.
+10 canım. bende kk dan bir kızla face tede arkadaş olmuştum. iyide bir kızdı ama sürekli Atatürke hakaret eden,Türkan Saylana saçmalayan boyutta görseller paylaşıyordu. özelden konuştum foto altına yorum yaptım anlatamadım kıza. sonrada sinirlide bi anıma denk geldi küfretiim sildim kızıda her bi taraftan. anlamayan insan anlamıyor. salıcam bunları ırağa irana adaam!!! görecekler...
radyo programı demeyin bana benim hayran olduğum bir ses varki o ses mükemmel bence BAY J nin sesi allahım ne kadar karizmatik bir sestir ya
bu arada genç bir kızken muzoyla yastık sohbeti dinlerdim başka dinleyen bilen varmı aranızda ???????
canım haksızlık demeyelim cahillik işte ama cehil seni yanına çeker cehaletinden ödün vermez. o konuda fikri dğeişir ama saçma başka bi konuda yine aynı bakar. belli bir yaştan sonra eğitim için çok geç bence. o yüzden çok nadir takarım.normal hayatımda da böyleyim,susamıyorum..haksızlık gördüğümde,beyinsizlik,aymazlık cahillik gördüğümde susamıyorum. 1 kişinin bile farklı bir açıdan görmesi sağlarsam ne mutlu bana,öyle düşünüyorum..illa benim gibi düşünmesi de gerekmiyor..
ban olayında bişi merak ediyorum,biri kiblemeden mune kendiğinden ceza verebilioy mu??yoksa illa birinin şikayeti mi lazım??
nihata bayılıyorum ben de..her sabah dinlerim..angaranın bağlarında arabada oynarım bileitalyada bizim acentamıza bile dinlettim valla
eskiden gece muzo yu dinlerdim. artık onun da eski tadı kalmamış.. eskiden süperdi..
Kandiliniz mubarek olsun kızlar,
Rabbim dualarımızı kabul etsin. AMİN.
+10 canım. bende kk dan bir kızla face tede arkadaş olmuştum. iyide bir kızdı ama sürekli Atatürke hakaret eden,Türkan Saylana saçmalayan boyutta görseller paylaşıyordu. özelden konuştum foto altına yorum yaptım anlatamadım kıza. sonrada sinirlide bi anıma denk geldi küfretiim sildim kızıda her bi taraftan. anlamayan insan anlamıyor. salıcam bunları ırağa irana adaam!!! görecekler...
radyo programı demeyin bana benim hayran olduğum bir ses varki o ses mükemmel bence BAY J nin sesi allahım ne kadar karizmatik bir sestir ya
bu arada genç bir kızken muzoyla yastık sohbeti dinlerdim başka dinleyen bilen varmı aranızda ???????
normal hayatımda da böyleyim,susamıyorum..haksızlık gördüğümde,beyinsizlik,aymazlık cahillik gördüğümde susamıyorum. 1 kişinin bile farklı bir açıdan görmesi sağlarsam ne mutlu bana,öyle düşünüyorum..illa benim gibi düşünmesi de gerekmiyor..
Onlar beni atamaz, ben istifa ederim
Ama gerçekten atmazlar. Ben olmasam tüm işleri aksar ki
ben de zaten her an bırakabilirim. O denli bunaldım
Keşke atsalar da tazminat alsam
Nihat Sırdar bizim de vazgeçilmezimiz sayılır. Sabah gelirken, akşam dönerken mutlaka dinleriz.
Ben lisedeyken Matrax'ı dinlerdim geceleri
gülenyelken bu derece bunaldıysan ki bende bir kaç ay önce aynı durumdaydım
kendin çıksanda tazminat alabiliyorsun bir miktar kıdemini alıyorsun yani
ama bununda şartları var istersen bir araştır
şimdilerde ayran içip uyuyoruz canım
hurafe bunlar inanma sorgulama hükümet neyler neylerse güzel eyler
ay bunlardamı cezalı yoksa. kazenden değilde hükümetten korkarım :18:
Güzel bir kandil sabahından günaydınnnn :) Sabah kalktım duşumu aldım kuaförüme gittim cilt tohtoruna gittim geldiiiim :)
Kedim vücut mantarı yapmışİlaç verdi bakalım.
Lisedeyken geceleri matrax dinlerdim :) Şimdi de eve giderken bay j dinliyorum, cok ugrasıyorum ama bağlanamıyorum bir gün elbet bağlanıcam
Güzel bir kandil sabahından günaydınnnn :) Sabah kalktım duşumu aldım kuaförüme gittim cilt tohtoruna gittim geldiiiim :)
Lisedeyken geceleri matrax dinlerdim :) Şimdi de eve giderken bay j dinliyorum, cok ugrasıyorum ama bağlanamıyorum bir gün elbet bağlanıcam
kaç yıldır oradasın canım? bence iş hayatında sıkıntılı yerlerde çalışmamak laızm. hem sen çık kafan rahat etsin. hemde yönetici söyleyince anlamaz faz sirkülasyon olduktan sonra farkeder hakikaten işletmede bir sıkıntı vard iye. zaten bide ik falan varsa ve gıcıksa üst yönetimin ruhu duymadan ne işler dönder. eski işyerimde çok gördüm. güya kurumsaldı. bi tarafımın kurumsalı. hatta isimde vereyim zorlu holding. hayatımda öyle lanet bir yer görmedim. eminimki kenar mahalle konfeksiyonları oradan daha kurumsaldır
matrakx bana çok saçme geliyor nedense
gülenyelken bu derece bunaldıysan ki bende bir kaç ay önce aynı durumdaydım
kendin çıksanda tazminat alabiliyorsun bir miktar kıdemini alıyorsun yani
ama bununda şartları var istersen bir araştır