AdAm OLaCaK KıZLaR...

Onlar beni atamaz, ben istifa ederim

Ama gerçekten atmazlar. Ben olmasam tüm işleri aksar ki
ben de zaten her an bırakabilirim. O denli bunaldım
Keşke atsalar da tazminat alsam

Nihat Sırdar bizim de vazgeçilmezimiz sayılır. Sabah gelirken, akşam dönerken mutlaka dinleriz.

Ben lisedeyken Matrax'ı dinlerdim geceleri

anam muzo dinleyen birini bulmak ne güzel
10 yıl önce falan gecenin 2 sine kadar programı sürdüğünde altıma kaçırana kadar gülerdim annem gecenin bu saatinde yine niye gülüyorsun diye gelirdi odama
hey gidi günler heyyyyyyyyy

bunun üzerine şunu paylaşmak istedim

ben dinlemiyorum ama baya hayranı var muzo nun. zaten gece radyo dinlemiyorum pek. karizmatik ses diyince aklıma kimse gelmedi nedense yada mert fırat olabilir çok sempatik buluyorum nedense.

canım haksızlık demeyelim cahillik işte ama cehil seni yanına çeker cehaletinden ödün vermez. o konuda fikri dğeişir ama saçma başka bi konuda yine aynı bakar. belli bir yaştan sonra eğitim için çok geç bence. o yüzden çok nadir takarım.

Kandiliniz mubarek olsun kızlar,
Rabbim dualarımızı kabul etsin. AMİN.

Allah razı olsun canım amin hepimizin dualrı kabul olsun. bende toplik kalabalık olunca kutlayacaktım ama sen önce davranmışsın eşlik edeyim
Hayırlı kandiller hepimize umarım dilediğimiz herşey hayırlısıyla olur.

Son düzenleme:

Herkes istediği hayatı yaşıyor zaten. Sinirlerimizi yıpratmamıza değmez

Valla Bay J gerçekten on numara sese sahip. O Metro FM'de mi yoksa Power FM'de mi yapıyor program??

Ben eskiden çok ateşli tartışır, birilerine bakış açısı sunabileceğime inanırdım.
Şu yaşıma geldim ( yaş 1350 sanki ) öğrendim artık, bazılarına
beynini bile versen vizyonunu değiştiremezsin. Fikir denen şeyi tartışmamak
en iyisi.

Ankara'nın Bağları'nda biz de omuz oynatıyoruz. Bir de eskiden dörtlüleri
yakıp protesto ediyorduk benzin zamlarını ama ona yasak geldi yükseklerden

Valla Bay J gerçekten on numara sese sahip. O Metro FM'de mi yoksa Power FM'de mi yapıyor program??

bilemiyorum ya bayadır dinlemiyorum zaten dinlemesem daha iyi içimin yağları eriyor dinleyince :))) yüzünü görünce öyle olmuyorum tövbe ama sesi offff fenaaaaaaa

kaç yıldır oradasın canım? bence iş hayatında sıkıntılı yerlerde çalışmamak laızm. hem sen çık kafan rahat etsin. hemde yönetici söyleyince anlamaz faz sirkülasyon olduktan sonra farkeder hakikaten işletmede bir sıkıntı vard iye. zaten bide ik falan varsa ve gıcıksa üst yönetimin ruhu duymadan ne işler dönder. eski işyerimde çok gördüm. güya kurumsaldı. bi tarafımın kurumsalı. hatta isimde vereyim zorlu holding. hayatımda öyle lanet bir yer görmedim. eminimki kenar mahalle konfeksiyonları oradan daha kurumsaldır

matrakx bana çok saçme geliyor nedense

gülenyelken bu derece bunaldıysan ki bende bir kaç ay önce aynı durumdaydım
kendin çıksanda tazminat alabiliyorsun bir miktar kıdemini alıyorsun yani
ama bununda şartları var istersen bir araştır

10 yıl üzeri oluyor canım. kendn istifa edersen ve 10 yıl üzeriysen yada evlendikten sonra 1 yıl içerisinde tazminat alabiliyorsunuz. ama kıdem ve ihbar olmak üzere 2 tazmnat var. sadece kıdemi alabiliyorsunuz. ama işyeri ile anlaşıp iyiniyet ile sizi işten çıakrmasını isterseniz ikisinide alırsınız. ama budevibu devirde o niyetli insan bulma şansınız nedir bilemem

Güzel bir kandil sabahından günaydınnnn :) Sabah kalktım duşumu aldım kuaförüme gittim cilt tohtoruna gittim geldiiiim :)

Kedim vücut mantarı yapmış İlaç verdi bakalım.

Lisedeyken geceleri matrax dinlerdim :) Şimdi de eve giderken bay j dinliyorum, cok ugrasıyorum ama bağlanamıyorum bir gün elbet bağlanıcam

şimdilerde ayran içip uyuyoruz canım
hurafe bunlar inanma sorgulama hükümet neyler neylerse güzel eyler

ay bunlardamı cezalı yoksa. kazenden değilde hükümetten korkarım :18:

bu her zaman böyleki şekerim bu hükümet olmaz başkası olur bir kişi kayıtsız şartsız bişileri körü körüne kabul ediyorsa sorgulamadan o ne dediyse doğrudur diyorsa mantık aramıyorsa ben o kişiden hayır beklemem

gunaydın elmayra
mantar derken nerende ayıp sorması
uzun süre antibiyotik kullanımıda mantar yapıyor bende yapmıştı zamanında
geçmiş olsun

bay j ye ben bağlansam konuşamam nuktum tutulur mala bağlarım ergen veletler gibi olurum

ayrıca elmayra sana bişi sorabilirmiyim siteyle ilgili

günaydın yavrım. geçmiş olsun benimde gitmem laızm. hem kadın doğum hemde cildiyeye. inşallah bu ctesi bişi çıkmazda giderim. ssk da daralıyorum, özelde para tuzağı beni sinir ediyor. bi başım ağrıyo diyorum kandan giriyo, röntgenden çıkıyo oha yani.
ama yinede gitmem laızm medicana faturayı hazırla diz boyu. keriz geliyorrr

Burası da bir holding. Beni binbir türlü kandırmaca ile işe aldılar ama resmen hizmetçilik
yapıyorum. Kurumsalız diye geçiniyorlar ama ben hala taşerona bağlı çalışıyorum.
Görev tanımım yok. Şirketin bölge yöneticiliği burası, merkezi burada değil.
Öyle çok karışanım, ses edenim yok ama taşeronda haklarım da yok. Ben sadece
öğrenim kredim bitene kadar sabredicem, yani 2 ay. Ben gidince öyle arayacaklar ki
bu düzeni... Çünkü buraya geldiğimde bir düzen yoktu. Şu anda onların düzenden
haberi yok. Ben biliyorum sadece işleyişi. Benden sonra gelen buraya oturur telefonlara
bakar inşallah da kafalarını duvarlara vururlar

Ben zaten hiçbir şey vermeseler de gidicem bilim, evlenmeden önce masraflarımı
karşılamak ve öğrenim kredisi borcumu ödemek için girdim buraya. Ama çıkarken
dediklerini araştırıcam. 1 kuruşumu yedirmem bunlara

batikonmu verdi canım pisi için?bize hep ondan veriyordu birde kafası için maske anam bi üzülüyordum yavrum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…