- 20 Kasım 2010
- 8.078
- 44
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #16.901
epilasyon amacıylan gidiyorum tabisibaska hangi amac olacak
daha kalın bişi bekliyodum deseydinn
kendimi kasmasam bari ,bi kere burnuma soktular ince kamera kemik var diye burnumu bile kasmıştım nası becerdiysem
eskiden bizim mahallede bi deli vardı aniden kendi donunu indiriyodu bana denk gelmedi de , denk gelir diye çok korkmuştum,
bide bi anım var bundan 7-8 yıl önce sabahın körü yolda yürüyorum 3-4 metre arkamda da bi adma varmış yol tenha farketmedim bile sonra yol ayrımına girdim tam köşede biri bana pişt dedi, o muhitte de bi ark oturuyodu o heralde dedim bi döndüm adam kotunu indirmiş hemen kaçtı neyseki, ama ne korkmuştumilk defa o zaman şey görmüştüm
eskiden bizim mahallede bi deli vardı aniden kendi donunu indiriyodu bana denk gelmedi de , denk gelir diye çok korkmuştum,
bide bi anım var bundan 7-8 yıl önce sabahın körü yolda yürüyorum 3-4 metre arkamda da bi adma varmış yol tenha farketmedim bile sonra yol ayrımına girdim tam köşede biri bana pişt dedi, o muhitte de bi ark oturuyodu o heralde dedim bi döndüm adam kotunu indirmiş hemen kaçtı neyseki, ama ne korkmuştumilk defa o zaman şey görmüştüm
bu ne beeee bunumu sokuyolar kulak çubuğunun kutusu kalınlığında bu amaneeeyy
Sen İzmir'de mi oturuyorsun sovr ?? Bu deliler bana tanıdık geldi
Hangi muhitin delisymiş ki onlar çok merak ettim
yok simir alma sırasında bunu takmıyor
bunu bana doğumdan sonra içeriye bakmak için takmıştı ilk sonrada bi kez daha takmıştı ama hatırlamıyorum ne içindi
birde spiral takmak sırasında takıyorlar ha kürtaj sırasındada öyle işte
bekardım o zamanlar bornova tarafının , sapıkta bornovadaydı beni niye kurban seçtiyse kendine
hiç takmıyolarmış sağol rahatlattın insanı doğumdan soğutur bu aletler,
ama diyorlar ki hamile kalınca bebek içinde olunca hiçbi korku olmuyomuş insanda bebeğimi kucağıma alayımda herşeye razıyım modunda oluyomuş
ben de ilk defa metroda görmüştüm ve cok kokrmuştum
epilasyon amacıylan gidiyorum tabisibaska hangi amac olacak
o makas gibi bişi du neydi adı adını unutttum onu rahmin içini görmek için takıyo evet o acıtıyor ama çokta değil ya
ben hiç korkmadım canım valla
ne doğumdan ne sancısından nede ordan girip çıkabilecek ellerden yani öncesinde hiç korkmadım
annem nenem teyzem halam yani tüm kadınlar yapabildiyse ben neden yapmayayım dedim
evet birde bebeğimi kucağıma alayımda psikolojisi ağır basıyor
ve inan korkulacak şeyler değil insanlar ne sağlık sorunları için neler yaptırıp ne acılar çekiyorlar bunlar onların yanında hiç bişi ayırca bizim amacımız güzel anne olmak
ne ka romantik
benimkini almıyolar sarı diye ya üffffff
çokta değil derken
Demiştim tanıdık geliyor diye
Öyle bir manyak bana da denk gelmişti ama kıyıdan aldığım kumu gözüne fırlatınca
geri kaçtı manyak
İzmirliyim bende
ne çekmişsin bee bbilimmm ( sonunda kullandım bu cümleyi )
giren çıkan aletin haddi hesabı yok