AdAm OLaCaK KıZLaR...

epilasyon amacıylan gidiyorum tabisi baska hangi amac olacak

eskiden bizim mahallede bi deli vardı aniden kendi donunu indiriyodu bana denk gelmedi de , denk gelir diye çok korkmuştum,

bide bi anım var bundan 7-8 yıl önce sabahın körü yolda yürüyorum 3-4 metre arkamda da bi adma varmış yol tenha farketmedim bile sonra yol ayrımına girdim tam köşede biri bana pişt dedi, o muhitte de bi ark oturuyodu o heralde dedim bi döndüm adam kotunu indirmiş hemen kaçtı neyseki, ama ne korkmuştum ilk defa o zaman şey görmüştüm

ilk görüş için çok kötü bir deneyim olmuş

ben de ilk defa metroda görmüştüm ve cok kokrmuştum

Sen İzmir'de mi oturuyorsun sovr ?? Bu deliler bana tanıdık geldi

Hangi muhitin delisymiş ki onlar çok merak ettim

bu ne beeee bunumu sokuyolar kulak çubuğunun kutusu kalınlığında bu amaneeeyy

yok simir alma sırasında bunu takmıyor
bunu bana doğumdan sonra içeriye bakmak için takmıştı ilk sonrada bi kez daha takmıştı ama hatırlamıyorum ne içindi
birde spiral takmak sırasında takıyorlar ha kürtaj sırasındada öyle işte

hiç takmıyolarmış sağol rahatlattın insanı doğumdan soğutur bu aletler,

ama diyorlar ki hamile kalınca bebek içinde olunca hiçbi korku olmuyomuş insanda bebeğimi kucağıma alayımda herşeye razıyım modunda oluyomuş

ben hiç korkmadım canım valla
ne doğumdan ne sancısından nede ordan girip çıkabilecek ellerden yani öncesinde hiç korkmadım
annem nenem teyzem halam yani tüm kadınlar yapabildiyse ben neden yapmayayım dedim
evet birde bebeğimi kucağıma alayımda psikolojisi ağır basıyor

ve inan korkulacak şeyler değil insanlar ne sağlık sorunları için neler yaptırıp ne acılar çekiyorlar bunlar onların yanında hiç bişi ayırca bizim amacımız güzel anne olmak

haklısın çektiğimiz en büyük acı doğum acısı sancısı olsun Allahım beterinden korusun

Demiştim tanıdık geliyor diye

Öyle bir manyak bana da denk gelmişti ama kıyıdan aldığım kumu gözüne fırlatınca
geri kaçtı manyak

İzmirliyim bende

hemşerim neresindensin içinden mi

ben bornovadaydım bekarken şimdi karşıyaka ama elim kolum heryerde bi ordayım bi başka yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…