AdAm OLaCaK KıZLaR...

Merakla bekliyorum konuyu, engin bilgilerimle katılım sağlayacağım

İzmirde misin peki?
O zaman buluşuruz bigün

Med çok güzel olur valla

Piyonist geldim ben, benim bilgisayar 2500 yıllık.
Macintosh bile daha hızlıdır. Update ederken
hiçbir yere girmiyor. Şirket gibi külüstür

Kadesa falan banlanmış, neler olmuş akşam bilen var mı?

kafam bozuk biraz, bi dolu iş var beni bekleyen ama yapmaya dair içimde tek bir kırıntı yok napcam yaaaaaa

iş bitmez be canım salla gitsin

günaydın tatlım..
ben de bir var bir yok..:) çünkü iş çok..:)
nasılsın ne var ne yok??

çok kafiyeli yaptım:):)

yes bebekimmm günaydın. nolsun işte takılıyorum bendee

ben kazenin isminin KAZIM olduğunu düşünüyorum soy adında ENGİN olabilir

ayrıca sebastian carlosmu be ne çirkin şey öyle davalık olmam değilmi çirkin dedim diye :44::44:

dua et hala bilgisayarın var canım hala dumanla haberleşiyor da olabilirdik şirket neydi snein, yani isim vermezsinde, ne üzerineydi yani?

canım feto gülen & cübbeli ahmet üzerine yorumlar yapılmış okumadım ama muhtemelen o konuyla ilgili olmuştur. üzüldüm

günaydınlar kızlarr :)

bende de iş yok öyle ara sıra iş yapar gibi yapıp nette dolaşan stajyerler modundayım

şu cübbeli ahmet konusundan banlanmış dini tartışmadan ötürü hani bende sende bişiler yazmıştık o konu

Cep telefonu distribütörüyüz biz. Son model cep telefonu satarız ama
ofise Nuh Nebiden kalma bilgisayarları koyarız Okurlarsa ya beni
işten atarlar ya da bilgisayarları değiştirirler

O konuya ben de yazmıştım bayaaaaa ama hiç konu dışı yazmadım.
Daha önce ban yedim akıllandım hemen

ben kazenin isminin KAZIM olduğunu düşünüyorum soy adında ENGİN olabilir
ayrıca sebastian carlosmu be ne çirkin şey öyle davalık olmam değilmi çirkin dedim diye :44::44:

hayatım kesin yaşanmışlık çoktur onda. ayrıca eğer o kazense ben onuda beğendim
ama kazım engin'e baktım google dan sebastian carlosa ölrüüm ben kazım engini gördükten sonra
günaydınlar kızlarr :)
bende de iş yok öyle ara sıra iş yapar gibi yapıp nette dolaşan stajyerler modundayım

canım özledik senii gel bize katıl bizeee

ya eskiden ayça şenle radyo prog. yapıyodu n,ck, sebastian carlos..çok muhabbetti..ben bayılırım radyoyay tvye tercih ederim valla...neyse sonra öğrendim ki meğer hürriyette çalışan ebati karakurt muş..
bence gelmese iyi olur..zira bana kızmasın,kimsem kimim sana ne diye:26::26:

hangi konuymuş o acaba??

kazım engin diye biri varmıymış :))) ben sallamıştım tamamen du bende bakayım

kızlar banlanan arkadaşların ceza süreleri sabit mi?
beğeni sayısı ile bağlantılı gibi birşeyler okumuştum, yanlış mı anlamışım acaba..

''Cübbeli Ahmet Hoca'dan Gülen'e çağrı'' diye bir konu, Türkiye ve Dünya Gündemi işte Siyaset Meydanı başlığında.

Bilim de ben de yazmıştık konuya ama sonra ortalık toz duman olmuş.
Herkes banlanmış. Neyse hiç o konulara girmeyelim, neşemiz kaçmasın.

buldum konuyu yaa...keşke iki kelam da ben edebilseydim..
banlanmak uğruna da olsa yazmak isterdim,okudukça sinirlendim

ben gülüp geçiyorum ya sinirlenmemeyi öğrendim böyle şeylere çünkü harbi komik şeyler yazılıyor aslında traji komik

bu arada kazım engine baktım hakkat lan ne çirkin adammış töbe töbe şimdi kazen o adam çıkarsa beni dava edermiş

kızlar banlanan arkadaşların ceza süreleri sabit mi?
beğeni sayısı ile bağlantılı gibi birşeyler okumuştum, yanlış mı anlamışım acaba..

Cezalar, daha önce aldıkları cezalara göre değişiyor.
Ceza puanına göre ban süresi veriliyor. Beğeniyle alakalı değil.

Hiç girmediğin iyi olmuş. Ban yemek uğrana yazsan da orada yazan hiç kimse
inandığından şaşmazdı ki...

umarım alacakları tek aksiyon bilgisayarları değiştirmek olur. yoksa bilgisayarları dğeiştirip senide işten çıkartırlarsa o daha da acı bir durum

evet canım öyleymiş. radyoyu bende çok seviyorum. sebastianı dinlemedim ama öğle arasında vardır mutlaka bakacağım. ben bi ara cem arslan ve hakanmıydı o çocuk neydi onu seviyordum. sonra ikiside çok şımardı ve insanları ezmeye başladılar. sinir oldum dahada dinlemiyorum. nihat dinliyorum şimdi oda hoş muhabbet

ben okumadım valla ne sinirimi tavan yaptırıcam şimdi. hemde sabah sabah

radyo programı demeyin bana benim hayran olduğum bir ses varki o ses mükemmel bence BAY J nin sesi allahım ne kadar karizmatik bir sestir ya

bu arada genç bir kızken muzoyla yastık sohbeti dinlerdim başka dinleyen bilen varmı aranızda ???????

normal hayatımda da böyleyim,susamıyorum..haksızlık gördüğümde,beyinsizlik,aymazlık cahillik gördüğümde susamıyorum. 1 kişinin bile farklı bir açıdan görmesi sağlarsam ne mutlu bana,öyle düşünüyorum..illa benim gibi düşünmesi de gerekmiyor..
ban olayında bişi merak ediyorum,biri kiblemeden mune kendiğinden ceza verebilioy mu??yoksa illa birinin şikayeti mi lazım??

nihata bayılıyorum ben de..her sabah dinlerim..angaranın bağlarında arabada oynarım bileitalyada bizim acentamıza bile dinlettim valla
eskiden gece muzo yu dinlerdim. artık onun da eski tadı kalmamış.. eskiden süperdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…