AdAm OLaCaK KıZLaR...

Aynen
Çok yemek yiyince cipsten bişey anlamıyorum
Mesai bitti, yarın görüşürüz inşallah hoşçakalın

ay med alıntı yapmamışım ama yorumuna koptumm. kuzum bakmıyor o bana napayım ben. yarının konusu olsun bir admin in dikkatini çekmek için ne yapabilirz diyee

Merakla bekliyorum konuyu, engin bilgilerimle katılım sağlayacağım

Med İzmirliyim bende Aslında kökenlerim bambaşka yerlerden
ama ailem biz küçükken gelmiş buraya ve ben kendimi buraya ait
hissediyorum.

İzmirde misin peki?
O zaman buluşuruz bigün

günaydın kızlarr hepinizeee yakışıklı kazenin kurduğu nefis sohbetlerin döndüğü kk'nın güzel hatuncukları

Ben ilk şoka giren olmak istiyorum ve mümkünse tadına bakarak.
Bayılırım hazır sofralara oturmaya

ah hele benn. çok uzun zaman oldu hazıra konmayalı anneme bile geliyorum desem iyi gelde yemekte yap ben zaten yorgunum diyo bide evde olmasına rağmenn ahh keşke okula gştsemm ekmek elden su gölden olsa, ben buna rağmen okuldan kaçsammm

kızlar günaydın,
geçmişe baktım azıcık ne güzel muhabbetmiş öyle
ben geliyorum kimse yok,ayıp ama yaa,arkadaşınız çalışsın dursun arada kaçıp gelsin siz burda olmayın

piyonist ,kazen muhabbeti beni çok güldürdü..
ben de olasaydım iki belini kırarıdk ayıplı muhabbetin de
bu arada ben kazenin sebatian carlos yani sebati karakurt olduğunu düşünüyodum..fiziksel özellikle de tutmadı değil hani...amannn şimdi gerçekten o çıkmasın sonra kk daki kadınalrın aklına iş düşürmeyeyim...biz kadınlar değişiğiz işte,niye öğrenmeye çalışırsak

kızlar günaydın,
geçmişe baktım azıcık ne güzel muhabbetmiş öyle
ben geliyorum kimse yok,ayıp ama yaa,arkadaşınız çalışsın dursun arada kaçıp gelsin siz burda olmayın

şekerim günaydın. ben buradayım valla tek başıma bekliyorum.
asıl elmy yok, gofretto yok, med yok kimse yok, bilim yok, gülenyelken yok, yok yok yani

rüyamda gördüm elimde değil başka bişi daha görmüştüm bi isim ama hayatımda duymadım. bakayım dedim netten haberi 2 dk önce koymuşlar zamanı bile yazıyor. düşes kate & dük william tatile o kaleye gitmişler dün için.
dedim rüyamada ne adamlar, prensler giriyor. kazende de vardır bir muhabbet

ay o diilde sebastian carlos muhabbetini bilmiyordum ben. cehaletim tavan yapmış hemen araştıriciiim. doğru bilgileri almak üzere olay yerinde kazen'i mikrofana davet etsek? gelirmi ki acaba???:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…