AdAm OLaCaK KıZLaR...

gunaydın elmayra
mantar derken nerende ayıp sorması
uzun süre antibiyotik kullanımıda mantar yapıyor bende yapmıştı zamanında
geçmiş olsun

bay j ye ben bağlansam konuşamam nuktum tutulur mala bağlarım ergen veletler gibi olurum :KK70:

ayrıca elmayra sana bişi sorabilirmiyim siteyle ilgili

Vücutta canım, benim de aklıma önce vajinal mantar geldi :KK1: Epeydir antibiyotik kullanmıyorum kesin kediden.

Ben bi bağlansam ne döktürücemmmm :KK70:

Sor tabi ki, yardım edebileceğim birşeyse hemen cevaplarım.

günaydın yavrım. geçmiş olsun benimde gitmem laızm. hem kadın doğum hemde cildiyeye. inşallah bu ctesi bişi çıkmazda giderim. ssk da daralıyorum, özelde para tuzağı beni sinir ediyor. bi başım ağrıyo diyorum kandan giriyo, röntgenden çıkıyo oha yani.
ama yinede gitmem laızm medicana faturayı hazırla diz boyu. keriz geliyorrr:KK31::KK31:

Ben devlet hastanesine gittim ama randevu alıp gitmiştim hemen muayene oldum, gerçi doktor market görevlilerinden bile ilgsiszdi, kulan gel bakalım dedi :)

Senin özel sağlık sigortan vardır

bu her zaman böyleki şekerim bu hükümet olmaz başkası olur bir kişi kayıtsız şartsız bişileri körü körüne kabul ediyorsa sorgulamadan o ne dediyse doğrudur diyorsa mantık aramıyorsa ben o kişiden hayır beklemem

işte onlar %50 oluyor :KK9: güleriz birde ağlanacak halimize :KK14:

bugün ahmet necdet sezerin göreve başlamasının yıldönümüymüş 2000 de başlamış. hey gdi 13 senede neler değişti. donumuzu bile alcaklar valla altımızdan :KK5:
med ve kitty olaydı konuyu ayıplı muhabbete bağlardı şimdi:KK14::KK14:

batikonmu verdi canım pisi için?bize hep ondan veriyordu birde kafası için maske anam bi üzülüyordum yavrum için :KK20:

Hicbişi vermedi ona, zaten kediden mantar nasıl gecer hala anlamış değilim araştırıcam internetten bi de vet e sorucam

batikonmu verdi canım pisi için?bize hep ondan veriyordu birde kafası için maske anam bi üzülüyordum yavrum için :KK20:

ha anladım mantar vajinal sanırım bendede iki kez oldu o
birinde toplu wclerden bulaştığını sanıyorum ozaman öğrenciydim çünkü henüz
tanıdığım jinekolog vardı arkadaşım onu aramıştım hemen bana itraspor diye bir ilaç ismi söylemişti
almıştım ezcaneden zaten içinde 2 adet ilaç var birini içtim 2 saat sonra kaşıntımı bıçak gibi kesti, ozamana kadar nasıl kaşındığımı tahmin bile edemezsiniz

ikincisinde geçen yıl oldum uzun süre antibiyotik kullanımdan ondada ezcaneye gidip bu ilacın muadilini aldım direkt yine hemen geçirdi
bende kremle falan uğraşmayın boşuna

10 yıl üzeri oluyor canım. kendn istifa edersen ve 10 yıl üzeriysen yada evlendikten sonra 1 yıl içerisinde tazminat alabiliyorsunuz. ama kıdem ve ihbar olmak üzere 2 tazmnat var. sadece kıdemi alabiliyorsunuz. ama işyeri ile anlaşıp iyiniyet ile sizi işten çıakrmasını isterseniz ikisinide alırsınız. ama budevibu devirde o niyetli insan bulma şansınız nedir bilemem:KK19:

Ben 2,5 yıldır çalışıyorum burada. 10 yıl dayananmam :KK4::KK4:

Güzel bir kandil sabahından günaydınnnn :) Sabah kalktım duşumu aldım kuaförüme gittim cilt tohtoruna gittim geldiiiim :)

Kedim vücut mantarı yapmış :KK43: İlaç verdi bakalım.

Lisedeyken geceleri matrax dinlerdim :) Şimdi de eve giderken bay j dinliyorum, cok ugrasıyorum ama bağlanamıyorum bir gün elbet bağlanıcam:KK70:

Geçmiş olsun Elmyy... Minnoş kedinle çok sırnaşma :KK16:

Ver bana, ben sırnaşayım :KK16::KK16:

Bu arada kocişe sordum, Virgin Radyo'da yapıyor yayın.

Vücutta canım, benim de aklıma önce vajinal mantar geldi :KK1: Epeydir antibiyotik kullanmıyorum kesin kediden.

Ben devlet hastanesine gittim ama randevu alıp gitmiştim hemen muayene oldum, gerçi doktor market görevlilerinden bile ilgsiszdi, kulan gel bakalım dedi :)

anladım tekrar geçmiş olsun

benim sorum şu neden +18 kısmına yorum yapamıyorum ??

Ben 2,5 yıldır çalışıyorum burada. 10 yıl dayananmam :KK4::KK4:

Geçmiş olsun Elmyy... Minnoş kedinle çok sırnaşma :KK16:

Ver bana, ben sırnaşayım :KK16::KK16:

Bu arada kocişe sordum, Virgin Radyo'da yapıyor yayın.

Ay ona ben nasıl sırnaşmammmm sırnaşmayacaksam niye aldımmm :KK70:

Virgin radyoyu da seviyorum ama hep aynı sarkılar calıso :KK31: o bir fenomen iki zaten

anladım tekrar geçmiş olsun

benim sorum şu neden +18 kısmına yorum yapamıyorum ??

Cünkü +18 e sadece pro üyeler yorum yapabiliyor.

Hicbişi vermedi ona, zaten kediden mantar nasıl gecer hala anlamış değilim araştırıcam internetten bi de vet e sorucam

elmayra benim kulaktada olmuştu mantar iki kez hemde kaşıntı yaptı yine doktorum şöyle demişti mantarın aslında bir tedavisi yok, bizim amacımız ordaki derinin soyulup mantarlı kısmıyla beraber atılmasını sağlamak sonrada alttan çıkan yeni derinin mantarlı olmamasını sağlamak

Burası da bir holding. Beni binbir türlü kandırmaca ile işe aldılar ama resmen hizmetçilik
yapıyorum. Kurumsalız diye geçiniyorlar ama ben hala taşerona bağlı çalışıyorum.
Görev tanımım yok. Şirketin bölge yöneticiliği burası, merkezi burada değil.
Öyle çok karışanım, ses edenim yok ama taşeronda haklarım da yok. Ben sadece
öğrenim kredim bitene kadar sabredicem, yani 2 ay. Ben gidince öyle arayacaklar ki
bu düzeni... Çünkü buraya geldiğimde bir düzen yoktu. Şu anda onların düzenden
haberi yok. Ben biliyorum sadece işleyişi. Benden sonra gelen buraya oturur telefonlara
bakar inşallah da kafalarını duvarlara vururlar :KK52::KK52::KK52::KK52:

Ben zaten hiçbir şey vermeseler de gidicem bilim, evlenmeden önce masraflarımı
karşılamak ve öğrenim kredisi borcumu ödemek için girdim buraya. Ama çıkarken
dediklerini araştırıcam. 1 kuruşumu yedirmem bunlara :KK76::KK76:

çok fena yerler var. bende iş yatırıma gitmiştim iş görüşmesine. kulelerde çalışyıorlar güya. bana diyorki hizmetli izindeyken bardakları sen yıkarsın. hareket çekip çıktım resmen. dedimki genel müdüre asistanmı arıyorsunuz hizmetçimi. görev tanımında yok dediler. dedim buradaki zihniyetle kusura bakmayın ben çalışmam teşekkür ederim ve çıktım. saçmalığa bak ya bulaşık yıkiycam çay götürcem bunlar 1980 lerin sekreterleri imajında bişi arıyorlar heralde mini etekle dosyada indireyimde tam olsun.

arkadaşımda thy de taşeron. bugün grev var ama onlara sıkıyorsa gidin deniyor. bu kurumsal!!! firmalarda bi alem. bazen keşke hukuk okusaymışım diyorum. sırf zevkten katlederdim bunları.

elmayra benim kulaktada olmuştu mantar iki kez hemde kaşıntı yaptı yine doktorum şöyle demişti mantarın aslında bir tedavisi yok, bizim amacımız ordaki derinin soyulup mantarlı kısmıyla beraber atılmasını sağlamak sonrada alttan çıkan yeni derinin mantarlı olmamasını sağlamak

Vayyy ne güzel anlatmış, benimki de ilacı verip şutladı beni. Cok fena yaa, bu sabah bi baktım koltuk altımda da cıkmış, korktum.

Vayyy ne güzel anlatmış, benimki de ilacı verip şutladı beni. Cok fena yaa, bu sabah bi baktım koltuk altımda da cıkmış, korktum.

ben boğarım doktoru sorularımla :KK70: ondan başka şansları kalmıyor birde bu sektördeyim tandığım değilse bile bir tanıdığın selamlıyla gidiyorum
birde şu bir gerçek sağlık sektöründeyim deyince doktorlar başka oluyor hastaya karşı

sen kedide diyince ben mantar kedide oldu sandım sendemiydi o :KK9::KK9: çok geçmiş olsun canım. benimde türlü alerjik hastalıklarım var sebebi hala bulunamayan :KK31: yaşamayı öğrendim artık püff.:KK31:
randevu geç veriyorlar. bi tahlile gidiyorsun 2 günde halledebiliyorsun. dr lardesen hak getire şansın varsa doktır, şansın varsa baytar çıkar ki seninki hiçbiriymiş sevinsekmi üzülsekmi bilemedim :KK9::KK9::KK9:
evet canım özel sigortam var çok şükür nimetmiş resmen:nazar:

evlendikten sonra alt takımları illa kontrol etmek gereklimi dzenli yılda bir altı ayda bir falan

senin daha yedi ay olmuş tatlım :))) yıllık bakımı bile gelmemiş tazeciktir o şimdi :KK1::KK1::KK1::KK1:
benimki elini öper 6 yıllık bu arada bir doğum bir kürtaj geçirdi bi kaç kez mantar vakası falan felan

eşime diyorumki ben bir kez daha gebe kalıp doğum yapayımda bir 90bin bakımına girmem gerek diyorum zira içerde birde rahim içi yaram var benim
eşimde gülüyor delisin sen diyor bana:KK1::KK1::KK1::KK1:

Virgin radyoyu da seviyorum ama hep aynı sarkılar calıso :KK31: o bir fenomen iki zaten

Bence number1 daha iyi yayın yapıyor ama onda da dj sıkıntılı.
Biz nihatla omuz oynatıp protesto yapıyoruz cumaları.
Hep anarşik takılıyoruz :KK53::KK53:

Bu ara sırnaşma ama, azıcık ilaç etkisini göstersin.
Mantar en kolay enfekte olan canlı kızlar. En çok
dikkat etmeniz gereken şey de 'NEM'. Enfekte olmuş
bölgelerin kuru kalmasına dikkat edin.

Vajinal mantarın nedenini ben de umumi tuvaletler
sanardım ve hiç kullanmazdım. Yine sık yakalanırdım
tüm titizliğime rağmen. sonra doktorum azarladı
beni. Tutarsan öyle sabahtan akşama, sıvı ortam yüzünden
1 mantar, 1 milyon olur akşama kadar dedi. Ben aydınlandım :KK28::KK28::KK28:

O zamandan beri hiç olmuyorum. :21::21:

ben geçmez diye düşünüyordum şaşırdım valla. annene söyleme de kediyi şutlamasın evden :KK9:

bi ara bakayım orada da ne var die ama şirkette takip ediliyordur risk almak istemiyorum, evde de üşengeçlikten pc açmıorum zaten bütüngün takıt takırım bakmak kısmet olmadı hla. sanki burada yazdıklarımızda +18 den aşağıda da :KK60:

Bence number1 daha iyi yayın yapıyor ama onda da dj sıkıntılı.
Biz nihatla omuz oynatıp protesto yapıyoruz cumaları.
Hep anarşik takılıyoruz :KK53::KK53:

Bu ara sırnaşma ama, azıcık ilaç etkisini göstersin.
Mantar en kolay enfekte olan canlı kızlar. En çok
dikkat etmeniz gereken şey de 'NEM'. Enfekte olmuş
bölgelerin kuru kalmasına dikkat edin.

Vajinal mantarın nedenini ben de umumi tuvaletler
sanardım ve hiç kullanmazdım. Yine sık yakalanırdım
tüm titizliğime rağmen. sonra doktorum azarladı
beni. Tutarsan öyle sabahtan akşama, sıvı ortam yüzünden
1 mantar, 1 milyon olur akşama kadar dedi. Ben aydınlandım :KK28::KK28::KK28:

O zamandan beri hiç olmuyorum. :21::21:

umumi wclerdende bulaşma riski var ama doğrudur yani fakat dediğinde doğru nemde etkiler
ben umumi wclerde elimi asla bir yere vurmam musluğa bile kapıya tekme atıp açıyorum o derece yani :KK1::KK1::KK1::KK1:

evlendikten sonra alt takımları illa kontrol etmek gereklimi dzenli yılda bir altı ayda bir falan

Kimine göre 6 ayda bir, kimine göre yılda bir muayene olmalı.
Ve yılda 1 smear testi şart. Sor bunların hangi birini yaptırdın diye :KK50::KK50:

Benim kadın doğum fobim var yaaaaaaaa :KK50::KK50::KK50:

ben geçmez diye düşünüyordum şaşırdım valla. annene söyleme de kediyi şutlamasın evden :KK9:

bi ara bakayım orada da ne var die ama şirkette takip ediliyordur risk almak istemiyorum, evde de üşengeçlikten pc açmıorum zaten bütüngün takıt takırım bakmak kısmet olmadı hla. sanki burada yazdıklarımızda +18 den aşağıda da :KK60:

ya bende +18 i şöyle gördümki yazdığım iki konu oraya gitmiş elmayra oraya almış ama girdim orda yazamadım cevap ozaman anladımki beni ötekileştirmiş dışlamışlar beni :KK43::KK43::KK43::KK43:
üzerimde tramva etkisi yarattı bu :KK34::KK37::KK37::KK37::KK37:

X