AdAm OLaCaK KıZLaR...

haklısın canım,
ilk zamanlar pilav v.s. eksik etmiyordum şimdi 1 yemek yanında salata yada cacık
hava çok soğuksada sıcak çorba
birde akşam çok yemek direk kilo yapıyor
ben çok çeşit yemiceksem eşimde yemesin dimi ama :KK70:

Aynen :KK1:
Çok yemek yiyince cipsten bişey anlamıyorum :KK53:
Mesai bitti, yarın görüşürüz inşallah hoşçakalın :KK3:

ay med alıntı yapmamışım ama yorumuna koptumm. kuzum bakmıyor o bana napayım ben. yarının konusu olsun bir admin in dikkatini çekmek için ne yapabilirz diyee :nazar::nazar:

Merakla bekliyorum konuyu, engin bilgilerimle katılım sağlayacağım:KK6:

Med İzmirliyim bende :KK3::KK3: Aslında kökenlerim bambaşka yerlerden
ama ailem biz küçükken gelmiş buraya ve ben kendimi buraya ait
hissediyorum.

İzmirde misin peki?
O zaman buluşuruz bigün:KK3:

günaydın kızlarr hepinizeee yakışıklı kazenin kurduğu :KK23: nefis sohbetlerin döndüğü kk'nın :KK17: güzel hatuncukları :KK12:

Ben ilk şoka giren olmak istiyorum ve mümkünse tadına bakarak.
Bayılırım hazır sofralara oturmaya:KK14:

ah hele benn. çok uzun zaman oldu hazıra konmayalı :KK31::KK31: anneme bile geliyorum desem iyi gelde yemekte yap ben zaten yorgunum diyo bide evde olmasına rağmenn:KK9::KK9: ahh keşke okula gştsemm ekmek elden su gölden olsa, ben buna rağmen okuldan kaçsammm:KK23::KK23:

kızlar günaydın,
geçmişe baktım azıcık ne güzel muhabbetmiş öyle:KK31:
ben geliyorum kimse yok,ayıp ama yaa,arkadaşınız çalışsın dursun arada kaçıp gelsin siz burda olmayın:KK19::KK19:

piyonist ,kazen muhabbeti beni çok güldürdü..:KK1::KK1:
ben de olasaydım iki belini kırarıdk ayıplı muhabbetin de:KK1:
bu arada ben kazenin sebatian carlos yani sebati karakurt olduğunu düşünüyodum..fiziksel özellikle de tutmadı değil hani...amannn şimdi gerçekten o çıkmasın sonra :KK1::KK1:kk daki kadınalrın aklına iş düşürmeyeyim...biz kadınlar değişiğiz işte,niye öğrenmeye çalışırsak:KK1::KK1:

kızlar günaydın,
geçmişe baktım azıcık ne güzel muhabbetmiş öyle:KK31:
ben geliyorum kimse yok,ayıp ama yaa,arkadaşınız çalışsın dursun arada kaçıp gelsin siz burda olmayın:KK19::KK19:

şekerim günaydın. ben buradayım valla tek başıma bekliyorum.:KK31:
asıl elmy yok, gofretto yok, med yok kimse yok, bilim yok, gülenyelken yok, yok yok yani :KK31::KK31:

piyonist ,kazen muhabbeti beni çok güldürdü..:KK1::KK1:
ben de olasaydım iki belini kırarıdk ayıplı muhabbetin de:KK1:
bu arada ben kazenin sebatian carlos yani sebati karakurt olduğunu düşünüyodum..fiziksel özellikle de tutmadı değil hani...amannn şimdi gerçekten o çıkmasın sonra :KK1::KK1:kk daki kadınalrın aklına iş düşürmeyeyim...biz kadınlar değişiğiz işte,niye öğrenmeye çalışırsak:KK1::KK1:

:KK17::KK17: rüyamda gördüm elimde değil :KK17::KK17: başka bişi daha görmüştüm bi isim ama hayatımda duymadım. bakayım dedim netten haberi 2 dk önce koymuşlar zamanı bile yazıyor. düşes kate & dük william tatile o kaleye gitmişler dün için.
dedim rüyamada ne adamlar, prensler giriyor. kazende de vardır bir muhabbet :KK6:

ay o diilde sebastian carlos muhabbetini bilmiyordum ben. cehaletim tavan yapmış :KK17::KK17: hemen araştıriciiim. doğru bilgileri almak üzere olay yerinde kazen'i mikrofana davet etsek? gelirmi ki acaba???:18::18::18:

X