AdAm OLaCaK KıZLaR...

tekrar düşündümde bu durum eşinle aranızda büyük sorunlara da yol açabilirdi eşin olayı uzatsa inanmasa vs

Anlatsam da rahatlayamıyorum ki, yasadıklarım şaka gibi geliyor, sanki baskası yasadı, sanki rüyaydı. Dövdürmese bu gazı nerden alacak

Burda ankarada, ağzını burnunu kırıcam ya da gidip pıcaklayıp hapse düşücem sonunda

Kadın güya cinlik yapmış ama eline yüzüne bulaştırmış. Ben senin yerinde olsam adamı eve cağırırdım ya da bir akşam cat kapı gider yüzleşirdirm.

love senin söylediğin bişeyi öyle anlayıp ona istinaden söylemiş olabilirmi? mesela sen başka bişeydersin. o yemin ederim görüşmek istemiyorum dedi der sende vallahi söylemedim dersin. yanlış anlama olabilirmi yani?? ama onun için kötü bir durum hem snein gözünde kötü bir duruma düştü hemde eşinin gözünden düşecek :18:

Siz elinizden geleni yapmışsınız.
Ne olursa olsun, bayanın sizi zan
altında bırakması hoş değil. Hele de
siz onlara iyi arkadaş gözüyle bakarken.

Kadın durumdan bunalmış olabilir de
adam size gelmeyince alışkanlığından
vazgeçer sanıyorsa yanılır...

Sanırım ben olsam, çok az görüşürdüm
onlarla. Zorunlu olmadıkça görüşmezdim.

tekrar düşündümde bu durum eşinle aranızda büyük sorunlara da yol açabilirdi eşin olayı uzatsa inanmasa vs

Dün konuşurken aynısını dedim,
Aşkım ya sen bana inanmasan ona inansaydın
Aramız bozulsaydı bunun için
Çok inticitici bir durum değil mi dedim
Ona mı inanıcam sana mı saçmalama dedi :)
Zaten kadın sürekli huzursuz ben farkındayım dedi

Elmy...

Ex ve ona dair hiçbir saçmalığın seni ağlatacak kadar üzmesine müsade etme.
Bence bu, sana geçmişteki iyi anları, hoş zamanları anıp, ex'e ılımlı bakma
uyarısı

Dimi Allah bi şekilde önüne geciyo işte. Off gülen valla cok sıkıldım, cekip gidesim var, bilmediğim bir şehirde evlere temizliğe falan mı gitsem, baska hayatlar baska yasamlar.

elmayra evet ama geçti. boşver sende sadece gülüp eğlen üzülmekle ne herşey iyiye döner, nede geçmiş değişir. nasip kısmet yaşayacağımız varmış yaşamışız diyelim.

emlayra sen kazen i hiç gördün mü yada mune yi?

Kadın güya cinlik yapmış ama eline yüzüne bulaştırmış. Ben senin yerinde olsam adamı eve cağırırdım ya da bir akşam cat kapı gider yüzleşirdirm.

Bende diyorum yüzleştirin diyorum
Eşim dedi ki yalanı çıkar iyi olur ama
Doğru olur mu bu yaptığımız bilemedim dedi
Üstelik adam eşime love.. a sakın söyleme demiş

Şöyle birşey oldu
Bu hep böyle içer gibi birşey demişti
Bende aaaa içip sapıtır mı demiştim
Onu kullanmış zaten
Ben onun çok içip sapıtıp sapıtmayacağını sormuşum :)

Bilemiyorum, soğudum ama eşimin hatrına biraz katlanacağım
Sonra herşey olacağına varır zaten....

Benim konuyu kazene nasıl bağladın ahahahah kazenin fotosunu gördüm bir kez ama muneyi görmedim

Dimi Allah bi şekilde önüne geciyo işte. Off gülen valla cok sıkıldım, cekip gidesim var, bilmediğim bir şehirde evlere temizliğe falan mı gitsem, baska hayatlar baska yasamlar.

ne yaşadında gidicen sanki sanaa ... diyen var. canım yapan yapmış sende öylece kalmışsın. uzatacak kaçacak kurtulunacak bir durum yok. melankoli yapma boş yereeee

Benim konuyu kazene nasıl bağladın ahahahah kazenin fotosunu gördüm bir kez ama muneyi görmedim

merak ediyorumda ondan sordum. peki kk'nın asıl sahibi kimler? belli bir yeri varmı ofis fln gibi? şu anda yeri sitanbuldamı ankarada mı nerede?
kk gönüllüleri varmı mesela iyileştirilmesi için şunlar bunlar yapılıyormu vs? anlatsana acıkın. kazen kaç yaşındaymış?

Allahtan aklı başında bir eşiniz var
Gerçekten ciddi sıkıntılara sebep olabileceğini farkedemeyecek
kadar mı bunalmış bu durumdan?? O zaman eşine anlatsın bu
durumu, daha mantıklı olur

Sana ısrarla diyor ki, sen ex'in sınavıydın, o senin kıymetini bilemedi.
O yüzden sen o hatada ısrar etme...

Temizliğe vur hemen de kendini, Kakılmış
Yazıl hemen bir tura, git Mikanos, Santorini gez azıcık,
temizlik neymiş ya Akdeniz yakışıklıları
sezonu açılmıştır

Allahtan aklı başında bir eşiniz var
Gerçekten ciddi sıkıntılara sebep olabileceğini farkedemeyecek
kadar mı bunalmış bu durumdan?? O zaman eşine anlatsın bu
durumu, daha mantıklı olur

Ya huzursuz biraz, arkadaş olarak gerçekten iyiyiz de
Ama aralarında çok kavga ediyorlarmış
Kaç kere dedim, kavga edeceğine al karşına konuş
Ona da birşey diyemiyorum ki
Alkol ciddi bir mesele...

ne yaşadında gidicen sanki sanaa ... diyen var. canım yapan yapmış sende öylece kalmışsın. uzatacak kaçacak kurtulunacak bir durum yok. melankoli yapma boş yereeee

Di mi piyonist Hemen karalar bağlayıp, zılgıt çekmeye başlıyor

Az merak ettiklerine bak, MİT sanki KK
Kazen'i çağıralım, o açıklasın bunları

gözünmü var kız sorulara bakk makinalı tüfek mübarek

Ya huzursuz biraz, arkadaş olarak gerçekten iyiyiz de
Ama aralarında çok kavga ediyorlarmış
Kaç kere dedim, kavga edeceğine al karşına konuş
Ona da birşey diyemiyorum ki
Alkol ciddi bir mesele...

O meseleyi çok iyi bilirim ben. Çok var çevremde sorununu
yaşayan ama arkadaş çevresini soyutlasan da, kızıp bağırsan da,
sessiz sakin anlatsan da, evlatları bile girse araya, kişi kendi karar
vermedikçe hiçbir şey değişmiyor. Böyle yöntemler ya anlaşıldığında
kavgaya sebep olur ya da anlaşılmadığında ailelerin arası açılır. Adam
kendini yine alkole verir

bildiklerimi sölim, 36-38 yasında falan herhalde, sahipler kazenle curly, kocaelinde kurulmuş, sitenin kuruluş amacı kazenin oğlunun tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelmesi. Sitenin serverı nerde bilmiyorum, curly yurtdışında belki ordadır.

Kk gönüllüsü hic duymadım

Bildiklerim bu kadar arz ederim

Yunan adalarına gideyim de ilik gibi yunan vicitları bulayım

kızlar gözüm yok tabikide ama rüyamda gördümde.32-35 yaşlarında gibiydi. rüyamda başka bişeyde gördüm haberlere bi baktım sonra kate&charles tatil yapmaya gitmişler hatta haberde siteye 2 dk önce yüklenmiş falan. kazen de aklıma geldide şimdi sorayımd edim acıkın. sitede baktım araştırdım ama pek bişi bulamadım hakkında. bi ara gitmiş gelmiş falan o kadr işte.
acık anlatsaya bilen biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…