AdAm OLaCaK KıZLaR...

pisluk nerden aklına geldi yaaa :)))
babası izin vermiyor psikolojisini bozdu ex :)

2,5 yıl evli kaldı
öncesinde 5,5 yıllık flört dönemi

Ayrılmışlar onlar da ikimizden de faydalanacağı kadar faydalandı zaten.

Ya siliyorum sorna merak edip bakıyorum ne yalan sölim Ayrıca babam depresyona girer

şıllık seni çok düşünüyoo elmişim,
Paramı sevdiğini anladım sana bıraktım diyeceksin daha da kudursun.
İnsanları kendi silahlarıyla vurmadıktan sonra baş edemezsin bu dünyada.!!!

Ya bir de param olsa gam yemiycem Bi maaşım var bir arabam, maaşım da aman aman değil yani.

Dövmeye falan lüzum yok, maşa varken el yakılmaz.
Resimleri eski kocasına gönder, hatta aynı şekilde forward et

Ah al birini vur ötekine, o fotoları ona göndersem de adamın midesi geniş, aşka gelir koşa koşa ona döner,

aslında numarasını ve mail adresini sokaklara yapıştırmak lazım tek başına yaşayan bayanım ev arkadaşı arıyorum diye,

bi kere yapmıştım gıcık olduğum birine

arsız yaa şırfıntıya bak sen hele!! bak çok sinirlendim geleyim ankaraya göster adresini ben çakayım 2 tane. insan olan böyle bişey yaparmı ya pislik.

Öğlen kardeşimi aradım, ağladım, birazcık. O da diyor ki abla ne olur sen bırak ben gideyim, önce işyerine sonra da mahallesine rezil edeyim. Zor tuttum.

Off deliricem

aslında numarasını ve mail adresini sokaklara yapıştırmak lazım tek başına yaşayan bayanım ev arkadaşı arıyorum diye,

bi kere yapmıştım gıcık olduğum birine

Ya ona gelene kadar yapacak cok sey var da, sabır diiye diye catlıycam ortadan ikiye caart diye

elmayra okudum yazdıklarınıda şimdi.
tedbir kararı çıkarsana buna. avukata başvur.
. bir daha mail atamaz. iletişime geçemez senle.

Son düzenleme:
Ya ona gelene kadar yapacak cok sey var da, sabır diiye diye catlıycam ortadan ikiye caart diye

ne sabrı ya böylelerine prygamber sabrı laızm. gerçekten bırak kardeşin gitsin. ben isterdim valla ağzını burnunu yamultsun. sonrada davayı ben açayım tahrik ediyor uzaklaştırma istiyorum diye exinde metreside yaklaşamaz sana bidaha...

ayrıca manevi tazminat davasıda aç yaadıklarım psikolojimi bozdu diye dr raporuda aldınmı paralarınıda alır arabanı değiştirirsin

elmayra okudum yazdıklarınıda şimdi.
tedbir kararı çıkarsana buna. avukata başvur.
. bir daha mail atamaz. iletişime geçemez senle.

Onu davaya dahil etmedim ki ben ayrıca acmam lazım, diğerinin simdilik bir zararı yok da. Pislikler sinirlerimi bozdular

ayy güldürdün beni deli kız. Ben ona yapacağımı biliyorum, biraz daha abartsın da o fotolarla kendini prn sitelerinde bulacak.

ayrıca manevi tazminat davasıda aç yaadıklarım psikolojimi bozdu diye dr raporuda aldınmı paralarınıda alır arabanı değiştirirsin

O paralardan bana hayır gelmez canım. Bedduayı alan onlar kaza yapan ben, ölümden döndüm boşandıktan bir ay sonra

Ya yemin ediyorum Allah herseyin hayırlısını versin, aldatılmanın bile hayırlısı mı olurmuş, oluyomuş işte.

Bunu bana yapan serefsiz patronlarıyla iki kelime konuşmaktan acizdi, beni aarar sorardı ne diyeyim diye. Yumurta kabuk hesabı benle uğraşıyo. Ben onu o klavyenin kablosuyla boğup mousela tecavüz etmesini bilirim ama elim kolum bağlı!

Bi dakika ben orayı atlamışım
Sen o... yu tanıyor musun?

oy oy güzel laftıı be kuzum, bunlar sayesinde kelime dağarcığın tavan yaptı!!!
Amin, herşeyin hayırlısı.

Ya varya seni idol görmüş, şıllık başkasının kocası olsaydı yapmazdı böyle bir şey,
Senin kocam yaa kesin iyi birşeyler vardır sevdasına kapıldı
nedense böyle hissettim.

hayır ayrıca aç. maillerle rahatsız ediyor diye. bir arkadaşım açtı yeni. hiç bir şekilde senle iletişime giremiyor o karardan sonra. rahat edersin

oh iyi olur layığını bulur hemde daha iyi iş yapmış olur.ekmek kapısı!!!

yaa piyonistim sen exine şükür et bide böyle şeylerle uğraşsan napardın.
Allah beterinden korusun her zaman.

evet canım çok şükür. ben telefonlarını açmıyorumya pazardan beri bana ulaşmaya çalışıyo. bugünde çiçek göndermiş beni ararmısın sneini çok özleidm dye. prensesim bitanem bilmemneler neler söylüyor..

Valla cok uzun zamandır ben de aynı seyi düşünüyorum gofrettom, benim evim benim kocam benim masam, benim kupam. Saka gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…