- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #16.581
bi kere o salağın dedikleri doğru olsa ex arkandan bu kadar köpek olmaz dı
outlokta mesaj gönderenin üzerine sağ klik yap orda öenmsiz e posta diye bişiy var onun üstüne gel orda engellenenler falan bişiler yazıyo,
ayrıca ex le barışırsan babanın gururu incinirkızma azcık gül diye hatırlatıyım dedim o konuyu
elmayra sen 8 yılmı evli kaldın benim aklımda 4 falan kalmış!! kadına mail atma. direk git ve döv. sonrada tahrik etti bi anlık sinirmle yaptım dersin ayrıca planlanmış dğeil görünce aniden oldu dersin. ama mail atma. döv ya dövvv
Arkadaşlar doğru demiş Elmayra seni çıldırtmaya çalışıyor gelme bunlara,
Küfür etmen bile bi duygu göstergesi onun için, istediğini verme okumadan görmeden direk sil.
Ex de hem o karıdan faydalanıyor, hemde seninle barışmak için uğraşıyor nasıl bi fitrattı bu
bi kere o salağın dedikleri doğru olsa ex arkandan bu kadar köpek olmaz dı
outlokta mesaj gönderenin üzerine sağ klik yap orda öenmsiz e posta diye bişiy var onun üstüne gel orda engellenenler falan bişiler yazıyo,
ayrıca ex le barışırsan babanın gururu incinirkızma azcık gül diye hatırlatıyım dedim o konuyu
şıllık seni çok düşünüyoo elmişim,
Paramı sevdiğini anladım sana bıraktım diyeceksin daha da kudursun.
İnsanları kendi silahlarıyla vurmadıktan sonra baş edemezsin bu dünyada.!!!
Dövmeye falan lüzum yok, maşa varken el yakılmaz.
Resimleri eski kocasına gönder, hatta aynı şekilde forward et
arsız yaa şırfıntıya bak sen hele!! bak çok sinirlendim geleyim ankaraya göster adresini ben çakayım 2 tane. insan olan böyle bişey yaparmı ya pislik.
aslında numarasını ve mail adresini sokaklara yapıştırmak lazım tek başına yaşayan bayanım ev arkadaşı arıyorum diye,
bi kere yapmıştım gıcık olduğum birine
aslında numarasını ve mail adresini sokaklara yapıştırmak lazım tek başına yaşayan bayanım ev arkadaşı arıyorum diye,
bi kere yapmıştım gıcık olduğum birine
Ya ona gelene kadar yapacak cok sey var da, sabır diiye diye catlıycam ortadan ikiye caart diye
elmayra okudum yazdıklarınıda şimdi.
tedbir kararı çıkarsana buna. avukata başvur.
. bir daha mail atamaz. iletişime geçemez senle.
ne sabrı ya böylelerine prygamber sabrı laızm. gerçekten bırak kardeşin gitsin. ben isterdim valla ağzını burnunu yamultsun. sonrada davayı ben açayım tahrik ediyor uzaklaştırma istiyorum diye exinde metreside yaklaşamaz sana bidaha...
ayrıca manevi tazminat davasıda aç yaadıklarım psikolojimi bozdu diye dr raporuda aldınmı paralarınıda alır arabanı değiştirirsin
ayrıca manevi tazminat davasıda aç yaadıklarım psikolojimi bozdu diye dr raporuda aldınmı paralarınıda alır arabanı değiştirirsin
Ya yemin ediyorum Allah herseyin hayırlısını versin, aldatılmanın bile hayırlısı mı olurmuş, oluyomuş işte.
Bunu bana yapan serefsiz patronlarıyla iki kelime konuşmaktan acizdi, beni aarar sorardı ne diyeyim diye. Yumurta kabuk hesabı benle uğraşıyo. Ben onu o klavyenin kablosuyla boğup mousela tecavüz etmesini bilirim ama elim kolum bağlı!
Ya yemin ediyorum Allah herseyin hayırlısını versin, aldatılmanın bile hayırlısı mı olurmuş, oluyomuş işte.
Bunu bana yapan serefsiz patronlarıyla iki kelime konuşmaktan acizdi, beni aarar sorardı ne diyeyim diye. Yumurta kabuk hesabı benle uğraşıyo. Ben onu o klavyenin kablosuyla boğup mousela tecavüz etmesini bilirim ama elim kolum bağlı!
Bi dakika ben orayı atlamışım
Sen o... yu tanıyor musun?
Onu davaya dahil etmedim ki ben ayrıca acmam lazım, diğerinin simdilik bir zararı yok da. Pislikler sinirlerimi bozdular
ayy güldürdün beni deli kız. Ben ona yapacağımı biliyorum, biraz daha abartsın da o fotolarla kendini prn sitelerinde bulacak.
O paralardan bana hayır gelmez canım. Bedduayı alan onlar kaza yapan ben, ölümden döndüm boşandıktan bir ay sonra
ayy güldürdün beni deli kız. Ben ona yapacağımı biliyorum, biraz daha abartsın da o fotolarla kendini prn sitelerinde bulacak.
O paralardan bana hayır gelmez canım. Bedduayı alan onlar kaza yapan ben, ölümden döndüm boşandıktan bir ay sonra
yaa piyonistim sen exine şükür et bide böyle şeylerle uğraşsan napardın.
Allah beterinden korusun her zaman.
oy oy güzel laftıı be kuzum, bunlar sayesinde kelime dağarcığın tavan yaptı!!!
Amin, herşeyin hayırlısı.
Ya varya seni idol görmüş, şıllık başkasının kocası olsaydı yapmazdı böyle bir şey,
Senin kocam yaa kesin iyi birşeyler vardır sevdasına kapıldı
nedense böyle hissettim.