AdAm OLaCaK KıZLaR...

:KK9: kızlar gözüm yok tabikide ama rüyamda gördümde.32-35 yaşlarında gibiydi. rüyamda başka bişeyde gördüm haberlere bi baktım sonra kate&charles tatil yapmaya gitmişler hatta haberde siteye 2 dk önce yüklenmiş falan. kazen de aklıma geldide şimdi sorayımd edim acıkın. sitede baktım araştırdım ama pek bişi bulamadım hakkında. bi ara gitmiş gelmiş falan o kadr işte.
:KK31::KK31: acık anlatsaya bilen biri.

Ben 40 ı geçkin diye biliyorum:KK14:
Bir de 2 metreymiş boyu:KK53:

ahahahaha bence de :KK1: Kazen iyi bir insandır, söylesem ağzını burnunu kırar hepsinin :KK70:

Arada buradakilerin de ağzını burnunu kırıyor laflarıyla :KK60:
Ama iyi fikir hakikaten he, böyle bir dava olduğunda haber edeceksin, bakacak ,icabına:KK51:

Patronum hakkında mı 40'ını geçkin denildi acaba:KK14:
Boyu 2 metre ve burada yazılanları okursa suyumuzu sıkacak kadar da bileği kuvvetli, bence tırsın.

:KK9: kızlar gözüm yok tabikide ama rüyamda gördümde.32-35 yaşlarında gibiydi. rüyamda başka bişeyde gördüm haberlere bi baktım sonra kate&charles tatil yapmaya gitmişler hatta haberde siteye 2 dk önce yüklenmiş falan. kazen de aklıma geldide şimdi sorayımd edim acıkın. sitede baktım araştırdım ama pek bişi bulamadım hakkında. bi ara gitmiş gelmiş falan o kadr işte.
:KK31::KK31: acık anlatsaya bilen biri.

Uzun boylu, uzun saclı karizmatik bir adamcağız rüyan pek hayra alamet değil :KK1:

Ben 40 ı geçkin diye biliyorum:KK14:
Bir de 2 metreymiş boyu:KK53:

Arada buradakilerin de ağzını burnunu kırıyor laflarıyla :KK60:
Ama iyi fikir hakikaten he, böyle bir dava olduğunda haber edeceksin, bakacak ,icabına:KK51:

Ay keşke yaaa bi caksa söyle elinin tersiyle :KK70:

Eskiden daha çok kırıyordu ama bir konu açıldı ve herkes o yönünü eleştirdi
Kazen'in. Şimdi eskisi gibi değil.

Ayrıca çok başarılı bir fotoğraf meraklısı.

bildiklerimi sölim, 36-38 yasında falan herhalde, sahipler kazenle curly, kocaelinde kurulmuş, sitenin kuruluş amacı kazenin oğlunun tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelmesi. Sitenin serverı nerde bilmiyorum, curly yurtdışında belki ordadır.

Kk gönüllüsü hic duymadım :KK1:

Bildiklerim bu kadar arz ederim :KK70:

Yunan adalarına gideyim de ilik gibi yunan vicitları bulayım :KK1:

elmayra bilgiler için çok sağol :21: ne yalan söyleyeyim kazeni değil ama curly çok merak ediyorum :KK23:yok mu bi resmi yada nasıl biri boy pos saç göz rengi :KK53:

Son düzenleme:
elmayra bilgiler için çok sağol :21: ne yalan söyleyeyim kazeni değil ama curly,çok merak ediyorum :KK23:yok mu bi resmi yada nasıl biri boy pos saç göz rengi :KK53:

Bunlar da benim sağdan soldan duyduğum seyler bu arada :KK1: kazen oturup anlatmadı bana :KK70:

Kazen deyince korktun dimiii :KK70:

Kazen'i bile mumla arar oldum :63:
Kızlar ya
Biri benim resimlerimi çalıp, benim adımla face açmış ve benim arkadaşlaırmı ekliyomuş
Bana sordular iki profilin mi var deiye
Yok dedim, o kişi hesabını dondurmuş şimdi
Ne yapılabilir bilmiyorum hesabını açsa bi korkak embesil soracam ben ona
Bulsam savcılığa bile veririm valla
Ama yok yok kaçıyo

bildiklerimi sölim, 36-38 yasında falan herhalde, sahipler kazenle curly, kocaelinde kurulmuş, sitenin kuruluş amacı kazenin oğlunun tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelmesi. Sitenin serverı nerde bilmiyorum, curly yurtdışında belki ordadır.

Kk gönüllüsü hic duymadım :KK1:

Bildiklerim bu kadar arz ederim :KK70:

rüyamda bekardı ama yaaa :KK9:
saol canım yinede çocuğunun olmasına sevindim. inş mutlu olur. :KK16:

Kazen'i bile mumla arar oldum :63:
Kızlar ya
Biri benim resimlerimi çalıp, benim adımla face açmış ve benim arkadaşlaırmı ekliyomuş
Bana sordular iki profilin mi var deiye
Yok dedim, o kişi hesabını dondurmuş şimdi
Ne yapılabilir bilmiyorum hesabını açsa bi korkak embesil soracam ben ona
Bulsam savcılığa bile veririm valla
Ama yok yok kaçıyo

zaten biri buradada seni takip ediyordu.facekiyle bu aynı bence. biri sana takmış resmen.

Oturun etrafıma size patronu anlatayım,
40 lı yaşların başında, 2 metre boy doğru, abartı değil, kalıplı, fotoğraf merakı yanısıra deniz sevdalısı, ona dalacak yer gösterin yeter ki, özel yapım zıpkınının ebatını görseydiniz tırsın lafımı ciddiye alırdınız.
Ben o zıpkını görünce kaçacak yer aramıştım:KK14:

X