- 11 Aralık 2012
- 1.571
- 0
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #16.601
Tanıyo musun az kalır, arkadaşım ya. Evime girip cıkan, düğünümde göbek atan aciz pisliğin teki
Offff bu kadarını bilmiyordum
Beddua edesim geldi
Yuh yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tanıyo musun az kalır, arkadaşım ya. Evime girip cıkan, düğünümde göbek atan aciz pisliğin teki
hayır ayrıca aç. maillerle rahatsız ediyor diye. bir arkadaşım açtı yeni. hiç bir şekilde senle iletişime giremiyor o karardan sonra. rahat edersin
Offff bu kadarını bilmiyordum
Beddua edesim geldi
Yuh yaaaa
zavallı,ucuz, aşağılık f.....
nasıl bir kuyruk acısı kalmış bu kadında, sen devreden çıkmış gitmişsin, ne halleri varsa kendi kendilerine görseler ya...
mailleri görmeme şansın var elmayra, gelmesini engelleyebilir misin bilmiyorum ama gelse bile posta kutuna düşmeyip gizli bir klasörde toplanabilirler, merak edip bakıyorum diyorsan da bir arkadaşına şifre koydur,sen bilme o şifreyi... (sex and the city e bağladım,orda vardı böyle bir şifre olayı)
Daha neler var bi anlatsam dudakların ucuklar. Yaasım 28 ama gördüklerim 60. Yasadığım acıyı anlatmıyorum bile. Daha doğrusu benim acımı yasamama bile izin vermediler.
Valla cok uzun zamandır ben de aynı seyi düşünüyorum gofrettom, benim evim benim kocam benim masam, benim kupam. Saka gibi.
Ne diyeceğimi bilemedim
Allah böylelerinin başına öyle bir dert versin ki
Kendi derdi ile uğraşırken etrafla uğraşacak zamanı, enerjisi kalmasın
aynen öyle canım, başka açıklama bulamadım
Kızlar Elmayra'nın kafasını da dağıtmak adına bir soru sorayım mı?
Kızlar Elmayra'nın kafasını da dağıtmak adına bir soru sorayım mı?
ben bunlarıda bilmiyordum gittikçe sinirlenmeye başlıyorum
Ya var ya yemin ediyorum anlatsam roman olur
tam kestiremesemde ben olsam görüşmezdim sanki ama önce kadınla bi konuşurdum,
acaba kendisimi senin eşinle eşinin görüşmesini istemiyor sana attı topu
veyahut eşi senin eşine çok değer veriyorda senin eşini kaybetme korkusu sararsa belki içkiyi azaltır diye mi
ilk şık olduğunu düşünüyosam görüşmezdim , 2. şık ise de kadın çaresiz kalmış yalan söylemiş diye görüşebilirdim
Kadın resmen zan altında bırakmış seni Love...
Bilmiyorum, çok değer verdiğim insanları kaybetmek
istemem ben normalde ama aramızdaki samimiyeti
de böyle gereksiz bir hamle ile bozacak kadına da
güvenemem... Keşke sizden yardım isteseydi...