AdAm OLaCaK KıZLaR...

Ben 40 ı geçkin diye biliyorum
Bir de 2 metreymiş boyu

ahahahaha bence de Kazen iyi bir insandır, söylesem ağzını burnunu kırar hepsinin

Arada buradakilerin de ağzını burnunu kırıyor laflarıyla
Ama iyi fikir hakikaten he, böyle bir dava olduğunda haber edeceksin, bakacak ,icabına

Patronum hakkında mı 40'ını geçkin denildi acaba
Boyu 2 metre ve burada yazılanları okursa suyumuzu sıkacak kadar da bileği kuvvetli, bence tırsın.

Uzun boylu, uzun saclı karizmatik bir adamcağız rüyan pek hayra alamet değil

Ben 40 ı geçkin diye biliyorum
Bir de 2 metreymiş boyu

Arada buradakilerin de ağzını burnunu kırıyor laflarıyla
Ama iyi fikir hakikaten he, böyle bir dava olduğunda haber edeceksin, bakacak ,icabına

Ay keşke yaaa bi caksa söyle elinin tersiyle

Eskiden daha çok kırıyordu ama bir konu açıldı ve herkes o yönünü eleştirdi
Kazen'in. Şimdi eskisi gibi değil.

Ayrıca çok başarılı bir fotoğraf meraklısı.

elmayra bilgiler için çok sağol ne yalan söyleyeyim kazeni değil ama curly çok merak ediyorum yok mu bi resmi yada nasıl biri boy pos saç göz rengi

Son düzenleme:
elmayra bilgiler için çok sağol ne yalan söyleyeyim kazeni değil ama curly,çok merak ediyorum yok mu bi resmi yada nasıl biri boy pos saç göz rengi

Bunlar da benim sağdan soldan duyduğum seyler bu arada kazen oturup anlatmadı bana

Kazen deyince korktun dimiii

Kazen'i bile mumla arar oldum
Kızlar ya
Biri benim resimlerimi çalıp, benim adımla face açmış ve benim arkadaşlaırmı ekliyomuş
Bana sordular iki profilin mi var deiye
Yok dedim, o kişi hesabını dondurmuş şimdi
Ne yapılabilir bilmiyorum hesabını açsa bi korkak embesil soracam ben ona
Bulsam savcılığa bile veririm valla
Ama yok yok kaçıyo

rüyamda bekardı ama yaaa
saol canım yinede çocuğunun olmasına sevindim. inş mutlu olur.

zaten biri buradada seni takip ediyordu.facekiyle bu aynı bence. biri sana takmış resmen.

Oturun etrafıma size patronu anlatayım,
40 lı yaşların başında, 2 metre boy doğru, abartı değil, kalıplı, fotoğraf merakı yanısıra deniz sevdalısı, ona dalacak yer gösterin yeter ki, özel yapım zıpkınının ebatını görseydiniz tırsın lafımı ciddiye alırdınız.
Ben o zıpkını görünce kaçacak yer aramıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…