- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #16.641
kızlar gözüm yok tabikide ama rüyamda gördümde.32-35 yaşlarında gibiydi. rüyamda başka bişeyde gördüm haberlere bi baktım sonra kate&charles tatil yapmaya gitmişler hatta haberde siteye 2 dk önce yüklenmiş falan. kazen de aklıma geldide şimdi sorayımd edim acıkın. sitede baktım araştırdım ama pek bişi bulamadım hakkında. bi ara gitmiş gelmiş falan o kadr işte.
acık anlatsaya bilen biri.
ahahahaha bence deKazen iyi bir insandır, söylesem ağzını burnunu kırar hepsinin
kızlar gözüm yok tabikide ama rüyamda gördümde.32-35 yaşlarında gibiydi. rüyamda başka bişeyde gördüm haberlere bi baktım sonra kate&charles tatil yapmaya gitmişler hatta haberde siteye 2 dk önce yüklenmiş falan. kazen de aklıma geldide şimdi sorayımd edim acıkın. sitede baktım araştırdım ama pek bişi bulamadım hakkında. bi ara gitmiş gelmiş falan o kadr işte.
acık anlatsaya bilen biri.
Ben 40 ı geçkin diye biliyorum
Bir de 2 metreymiş boyu
Arada buradakilerin de ağzını burnunu kırıyor laflarıyla
Ama iyi fikir hakikaten he, böyle bir dava olduğunda haber edeceksin, bakacak ,icabına
Patronum hakkında mı 40'ını geçkin denildi acaba
Boyu 2 metre ve burada yazılanları okursa suyumuzu sıkacak kadar da bileği kuvvetli, bence tırsın.
Boyu 2 metre ve burada yazılanları okursa suyumuzu sıkacak kadar da bileği kuvvetli, bence tırsın.
bildiklerimi sölim, 36-38 yasında falan herhalde, sahipler kazenle curly, kocaelinde kurulmuş, sitenin kuruluş amacı kazenin oğlunun tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelmesi. Sitenin serverı nerde bilmiyorum, curly yurtdışında belki ordadır.
Kk gönüllüsü hic duymadım
Bildiklerim bu kadar arz ederim
Yunan adalarına gideyim de ilik gibi yunan vicitları bulayım
elmayra bilgiler için çok sağolne yalan söyleyeyim kazeni değil ama curly,çok merak ediyorum yok mu bi resmi yada nasıl biri boy pos saç göz rengi
Kazen deyince korktun dimiii
bildiklerimi sölim, 36-38 yasında falan herhalde, sahipler kazenle curly, kocaelinde kurulmuş, sitenin kuruluş amacı kazenin oğlunun tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelmesi. Sitenin serverı nerde bilmiyorum, curly yurtdışında belki ordadır.
Kk gönüllüsü hic duymadım
Bildiklerim bu kadar arz ederim
Bunlar da benim sağdan soldan duyduğum seyler bu aradakazen oturup anlatmadı bana
Kazen'i bile mumla arar oldum
Kızlar ya
Biri benim resimlerimi çalıp, benim adımla face açmış ve benim arkadaşlaırmı ekliyomuş
Bana sordular iki profilin mi var deiye
Yok dedim, o kişi hesabını dondurmuş şimdi
Ne yapılabilir bilmiyorum hesabını açsa bi korkak embesil soracam ben ona
Bulsam savcılığa bile veririm valla
Ama yok yok kaçıyo