AdAm OLaCaK KıZLaR...

bazılarının ar damarı çatlamış ya,gerçekten! hadi kimseden utanmıyosun çocuğundan utan.baya yarası var bu kadının belli hala senin peşine düştüğüne göre..para içinmiş,kandırsın kendini bırak.

Onların cezaları sonunda benim elimden olacak. Benim acım yetmiyor bir de bu şrfszlrle uğraşıyorum. Kurum mailine atıyo adi, engeleyemem ki outlooktan, bilgi işlemcler falan görse rezillik.

Haklısın sakin olmam laızm.

Yok yavrum ne yuvası ne cocugu. Adamların işi gücü sevgi aşk penis. Ben bile aldatıldığım halde yuvamı yıkarken ne hale geldim hele hele cocugum olsa kahrımda 30 kilo olurdum herhalde, bunlar iyice sömürmüş.

bu insanların seni sinirlendirmesine izin verme..konuşur konuşur susar..onun yarası ona yeter belli zaten saldırmasından.

outlokta engelleniyo diye biliyorum ama resmi kurumlarda bilgi işlemciler ayrı ayarları var mı engellemeyi engelliyolarmı orasını bilemicem

Sıra sen de sor bakalım.

Bu arada inanılmaz sinirliyim. Eski kocamın eski metresi mail atmış bana resimlerini falan hic yapmayacağım birşey yapıp küfrettim. Seytan git ağzını burnunu kır katil ol diyor

vay şırfıntı, kenarın gülü
amaaaaa bak neden, exin aklının hala sende olduğunu, tek hareketinle sana koşacağını biliyor,
ola ki yumuşama ihtimalinr karşılık kendince tasmayı sıkı tutup,
senin iyice hırslanmanı istiyor.
Akıllıca ama yeme bunu

cevap veriyomusun peki

Exe cevap vermiyorum buna cok ağır bir küfrettim, bana etseler o küfrü intihar ederdim herhalde, ne anneliğini bıraktım ne kadınlığını.

bu insanların seni sinirlendirmesine izin verme..konuşur konuşur susar..onun yarası ona yeter belli zaten saldırmasından.

Valla ex hic susmuyo, bens essiz kaldıkça devam ediyo, sinmiyorum ama sinirleniyorum kadesam yaa yemin ederim katil olucam. yüzsüz pislik nasıl bir dünyada yasıyorum aklım almıyo

outlokta engelleniyo diye biliyorum ama resmi kurumlarda bilgi işlemciler ayrı ayarları var mı engellemeyi engelliyolarmı orasını bilemicem

Bilmiyorum ki ben de, deneyeyim karıştırayım ama soramıyorum da bakarlar o zaman arsivime :S

Yemeye yemem de ben bir kadın olarak baska bir kadına bu nasıl yapılabiliyor yemin ederim anlamıyorum, hayır sanki ben onun kocasıyla yattım. Ex onunla yattı, ortaya cıkmaz elmayra öğrenmez boşanmam sandı, eline yüzüne bulatırdı. Bu salak da ona güvenip boşandı, cocuk baba da hala penis peşinde, adama 8 yılını veren benim ben onun kadar sahiplenmedim.

kevaşe işte,

doğru söylüyosun elmeyra tamam dese ex in koşacağını biliyor ,

o neyi sahiplendiğini biliyor mu ki acaba.
senin ex onun iki bacağının üstüyle ilgileniyor mu acaba.
Fıtratı ihanet olanbir adamı sahiplenmek maharet değil, kendine ihanettir.
Maya aynı olunca yaptıkları kendince normal ama aslında korku çığlıkları bunlar.
Koca gitti, exte eminim ucuyla duruyordur.
görsün bakalım kimlere neler feda etti.
Dur daha kuzum, gerçekler zamanla daha da acıtır.

kızlar selam son 2 sf yı okudum. kadesa sana ne olsu bilmiyorum ama elmayra bence;

bu kız iyi bir dayağı hakediyor git ve ağzının burnunun ortasına 2 tane çak. sonrada dava aç tahrşk ediyor beni diye. hakikaten yap bunu. hem sen rahatlamış olursun hemde bu ooorrrsspiii ye ders olur bu bidaha yapmaz. yani umarım. dövsene kızım ne küfür ediyosun onu mutlu ediyosun..

elmayra sen 8 yılmı evli kaldın benim aklımda 4 falan kalmış!! kadına mail atma. direk git ve döv. sonrada tahrik etti bi anlık sinirmle yaptım dersin ayrıca planlanmış dğeil görünce aniden oldu dersin. ama mail atma. döv ya dövvv

Acıtsın, beter olsunlar. Saat onikiden beri zor tutuyorum kendimi.

Dövmesine döverim kimse de alamaz onu benim elimden ama memuriyetim tehlikeye girer ayrıca haklıyken haksız duruma düşerim. Bir de kocamı elimden aldın gibi saldıramam ben, ters bana.

Arkadaşlar doğru demiş Elmayra seni çıldırtmaya çalışıyor gelme bunlara,
Küfür etmen bile bi duygu göstergesi onun için, istediğini verme okumadan görmeden direk sil.
Ex de hem o karıdan faydalanıyor, hemde seninle barışmak için uğraşıyor nasıl bi fitrattı bu

bi kere o salağın dedikleri doğru olsa ex arkandan bu kadar köpek olmaz dı

outlokta mesaj gönderenin üzerine sağ klik yap orda öenmsiz e posta diye bişiy var onun üstüne gel orda engellenenler falan bişiler yazıyo,

ayrıca ex le barışırsan babanın gururu incinir kızma azcık gül diye hatırlatıyım dedim o konuyu

şıllık seni çok düşünüyoo elmişim,
Paramı sevdiğini anladım sana bıraktım diyeceksin daha da kudursun.
İnsanları kendi silahlarıyla vurmadıktan sonra baş edemezsin bu dünyada.!!!

Dövmeye falan lüzum yok, maşa varken el yakılmaz.
Resimleri eski kocasına gönder, hatta aynı şekilde forward et

8 yıl birlikteydim 7,5 yani, 2,5 yıl da evliydik

Dövmesine döverim kimse de alamaz onu benim elimden ama memuriyetim tehlikeye girer ayrıca haklıyken haksız duruma düşerim. Bir de kocamı elimden aldın gibi saldıramam ben, ters bana.

arsız yaa şırfıntıya bak sen hele!! bak çok sinirlendim geleyim ankaraya göster adresini ben çakayım 2 tane. insan olan böyle bişey yaparmı ya pislik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…