- 20 Kasım 2010
- 8.078
- 44
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #16.541
Ben de size bişi sorcam, benim bi adağım vardı hala kesemedim, epey de kesemicem gibi görünüyo ama başıma gelmeyen kalmadı bu arada. Acaba horoz kestirip kanı akıtsam sonra da adağımı yapsam olur mu yaa :s Cok icimde kaldı.
evet bu iki kardeş çok uzak şehirdeler,biz de öyle..şimdi hasta olan eltim pek ziyaretçi kabul etmiyor ki etmemesi de lazım..çünkü kanser gibi ciddi bir rahatsazlığı var..daha yeni çıktı kemoterapiden..ilk 2 yıl çok dikkatli olması lazım.biz de o yüzden gitmek istemiyoruz.iki çocukla yük oluruz falan diye endişeleniyoruz.işte sorun burada başlayo..eğer ona 2 yıl gitmeyeceksek diğerinin bebeğini de görmeye gidemiycez.bebeğini kaybeden kardeşimizin bize bu konuda bişey dediği yok ama biz rahatsız oluyoruz,empati yapıyoruz zorumuza giderdi diye düşünüyoruz eşimle..offf ya..
Ben olsam eltiyi arar, cok gelmek istiyoruz, senin yanında olmak ve görmek istiyoruz ama hem iki cocukla seni rahatsız etmek istemiyoruz hem de bu kalabalıkla hastalığınla ilgili sorun yasamandan cekiniyoruz. Eğer gelmemizi istersen lütfen söyle derdim.
İş kemoterapi boyutundaysa cocukların da oraya gitmemesi lazım kadesa zaten.
Ben de size bişi sorcam, benim bi adağım vardı hala kesemedim, epey de kesemicem gibi görünüyo ama başıma gelmeyen kalmadı bu arada. Acaba horoz kestirip kanı akıtsam sonra da adağımı yapsam olur mu yaa :s Cok icimde kaldı.
Hımmm ama şimdi olayın şekli değişti.
Kemo alanlarda bağışıklık bitme seviyesinde, yükten ziyade risk olur onun için.
Çocukları ortama sokmadan, gece kalmadan ziyaret edemez misiniz?
İki sene diğerini, görmemekte olmaz o kadar da değil.
Benim tanıdığım aldı kemo, kürler bittikten sonra sıkıntı yok.
İstersen detaylı bilgi veririm.
Kürler bitiyse günübirlik gitmenizde sıkıntı olmaz.
Hatta bu düşüncenizi paylaşın bence .
açık olmakta fayda var.
bence hem böyle zor bir hastalıkla uğraşan hem de bebğini kaybetmiş bir insana en iyi çocuk sesi ve abisi yengesi gelir...evet bu iki kardeş çok uzak şehirdeler,biz de öyle..şimdi hasta olan eltim pek ziyaretçi kabul etmiyor ki etmemesi de lazım..çünkü kanser gibi ciddi bir rahatsazlığı var..daha yeni çıktı kemoterapiden..ilk 2 yıl çok dikkatli olması lazım.biz de o yüzden gitmek istemiyoruz.iki çocukla yük oluruz falan diye endişeleniyoruz.işte sorun burada başlayo..eğer ona 2 yıl gitmeyeceksek diğerinin bebeğini de görmeye gidemiycez.bebeğini kaybeden kardeşimizin bize bu konuda bişey dediği yok ama biz rahatsız oluyoruz,empati yapıyoruz zorumuza giderdi diye düşünüyoruz eşimle..offf ya..
Çocuklar mikrop kapmaz da , hasta kapar canım.
ama kürler bittikten sonra yavaş yavaş toplanıyor
kimler var sıra kimde
Sıra sen de sor bakalım.
Bu arada inanılmaz sinirliyim. Eski kocamın eski metresi mail atmış bana resimlerini falan hic yapmayacağım birşey yapıp küfrettim. Seytan git ağzını burnunu kır katil ol diyor
pislik aranıyo resmen , sakın kendini bozma amacı seni çileden çıkartmak zaten hiç seviyeni bozma Allahından bulsun edepsiz
hasta mı bu kadın,ne arsız bi tipmiş ya..ne istiyormiuş senden hala? o kadınla mı birlikte şu anda?
Utanmaz arlanmaz edepsiz yuvamı yıktığı yetmiyo hala benle uğraşıyo, bunlar ayrıldı ya o fotografları göreyim de affetmeyeyim diye. Bi de yazmış o senin paranı seviyodu seni değil diye
Elim ayağım titriyo sinirden yemin ederim