- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #16.521
kim kime ne anlatıyo neler çeviriyonuz
Ayıplı seyler anlatacaklarmış dinlicen mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kim kime ne anlatıyo neler çeviriyonuz
Ayıplı seyler anlatacaklarmış dinlicen mi
anlatıyorum :)
eşimin iki kardeşiinin eşi de hamieydi 1 ay vardı aralarında..biri 8.ayında maalesef ölü doğum yaptı ve doğumdan iki gün sonrada çok çok kötü bir hastalğıa yakalandığını öğrendek..tedavisi hala devam ediyor şükür iyiye gidiyor..diğeri ise 1 ay sonra bebeğini aldı kucağına..şimdi yaz tatili geliyor,bizim planımız önce büyük olanını sonrada küçük olanın bebeğini görüp oradan da eşimin memleketine geçmekti..ama olaylar böyle olunca napacağımaza şaşardık..küçük dlan oruyor eşime abi bebeği görmeye gelmeyecek misini diye? ama daha diğer kardeşine hem başsağlığına hem de ğgeçmiyş olsuna gidememişken bebek görmeye gitmik di bizim içimizden gelmiyor..bebeğini kaybeden kadreşini üzmek ya da kırmak istemiyoruz..napsak ya?
heee dinlicem
heee dinlicem
Kadessa hassasiyetinizde haklısınız.
Benim olsa gücüme gider.
Özellikle bu kadar zor zamanlar atlatırken.
Mutluluğa ortak çoktur ama önemli olan zor zamanda elini tutmaktır.
Diğerine durumu açıkça izah edin, yabancı değil ki durumu biliyordur zaten.
Vayyy bugün ters tarafımızdan kalkmışız
anlatıyorum :)
eşimin iki kardeşinin eşi de hamieydi 1 ay vardı aralarında..biri 8.ayında maalesef ölü doğum yaptı ve doğumdan iki gün sonrada çok çok kötü bir hastalığa yakalandığını öğrendik..tedavisi hala devam ediyor şükür iyiye gidiyor..diğeri ise 1 ay sonra bebeğini aldı kucağına..şimdi yaz tatili geliyor,bizim planımız önce büyük olanını sonrada küçük olanın bebeğini görüp oradan da eşimin memleketine geçmekti..ama olaylar böyle olunca napacağımaza şaşardık..küçük olan soruyor eşime abi bebeği görmeye gelmeyecek misiniz diye? ama daha diğer kardeşine hem başsağlığına hem de geçmiş olsuna gidememişken bebek görmeye gitmek de bizim içimizden gelmiyor..bebeğini kaybeden kardeşini üzmek ya da kırmak istemiyoruz..napsak ya?
Vayyy bugün ters tarafımızdan kalkmışız
Misafirperver sovr
ivit misafirlerimde yediğim içtiğim ayrı gitmez elmeyra ters mi yaptım kii ama yapmadım kii bu ters değilki dün terstim ama bu gün gayet relaksımm
Yanlış yeri alıntılamışsın,
daha uyanmadın mı?
Bu gün cadılığım üstümde , banlanabilirim
30 puan kaç gün yazar edicim
evet bu iki kardeş çok uzak şehirdeler,biz de öyle..şimdi hasta olan eltim pek ziyaretçi kabul etmiyor ki etmemesi de lazım..çünkü kanser gibi ciddi bir rahatsazlığı var..daha yeni çıktı kemoterapiden..ilk 2 yıl çok dikkatli olması lazım.biz de o yüzden gitmek istemiyoruz.iki çocukla yük oluruz falan diye endişeleniyoruz.işte sorun burada başlayo..eğer ona 2 yıl gitmeyeceksek diğerinin bebeğini de görmeye gidemiycez.bebeğini kaybeden kardeşimizin bize bu konuda bişey dediği yok ama biz rahatsız oluyoruz,empati yapıyoruz zorumuza giderdi diye düşünüyoruz eşimle..offf ya..
kadesanın sorununa cevap verinde bende bişi sorcam , ama cevap alınca yazdığımı silip gereksiz gevelicem ayıplı ayıpsız bişiler olur demi
Sana kanki ediliğide ben öğretecem
Sen yanlış biliyorsun, kiblemiyecen canım,
gördüğün yerde beğenecen, gerekiyorsa destek atıcan