AdAm OLaCaK KıZLaR...

anlatıyorum :)
eşimin iki kardeşinin eşi de hamieydi 1 ay vardı aralarında..biri 8.ayında maalesef ölü doğum yaptı ve doğumdan iki gün sonrada çok çok kötü bir hastalığa yakalandığını öğrendik..tedavisi hala devam ediyor şükür iyiye gidiyor..diğeri ise 1 ay sonra bebeğini aldı kucağına..şimdi yaz tatili geliyor,bizim planımız önce büyük olanını sonrada küçük olanın bebeğini görüp oradan da eşimin memleketine geçmekti..ama olaylar böyle olunca napacağımaza şaşardık..küçük olan soruyor eşime abi bebeği görmeye gelmeyecek misiniz diye? ama daha diğer kardeşine hem başsağlığına hem de geçmiş olsuna gidememişken bebek görmeye gitmek de bizim içimizden gelmiyor..bebeğini kaybeden kardeşini üzmek ya da kırmak istemiyoruz..napsak ya?

Son düzenleme:
Kadessa hassasiyetinizde haklısınız.
Benim olsa gücüme gider.
Özellikle bu kadar zor zamanlar atlatırken.
Mutluluğa ortak çoktur ama önemli olan zor zamanda elini tutmaktır.
Diğerine durumu açıkça izah edin, yabancı değil ki durumu biliyordur zaten.

Farklı sehirlerde mi bu kardeşler.

Ben önce kesinlikle bassağlığına ve gecmiş olsuna giderdim, bebek kaçmıyo nasılsa.

Vayyy bugün ters tarafımızdan kalkmışız

Şu iki yorum da aynı, bi senin yazdığına bak bi benimkine Cok kabayım

Geçmiş olsun...siz ve diğer kardeşler farklı farklı uzaklıklarda oturuyosunuz sanırım peki bu yaptığınız planda sizin güzergahınıza uyuyor olsa gerek , aplalaım daha yardımcı olucaktır fakat üzücü olan yaşayan kişiye ilk gitmek daha mı usturuplu olandır ki neden kararsız kaldınız , aynı planı devam ettirin , içinize sinmiyorsa da planı tersine çevirmek sizi zorluycakmı ki

Yanlış yeri alıntılamışsın,
daha uyanmadın mı?
Bu gün cadılığım üstümde , banlanabilirim
30 puan kaç gün yazar edicim

Yanlış yeri alıntılamışsın,
daha uyanmadın mı?
Bu gün cadılığım üstümde , banlanabilirim
30 puan kaç gün yazar edicim

Pofff hakikaten öyle ama değiştremicem üşeniyorum sen anladın nasılsa ne demek istediğimi

30 puan 3 gün yewrum, kib yaptım ben zaten Yaşatarak öğreticem sana

evet bu iki kardeş çok uzak şehirdeler,biz de öyle..şimdi hasta olan eltim pek ziyaretçi kabul etmiyor ki etmemesi de lazım..çünkü kanser gibi ciddi bir rahatsazlığı var..daha yeni çıktı kemoterapiden..ilk 2 yıl çok dikkatli olması lazım.biz de o yüzden gitmek istemiyoruz.iki çocukla yük oluruz falan diye endişeleniyoruz.işte sorun burada başlayo..eğer ona 2 yıl gitmeyeceksek diğerinin bebeğini de görmeye gidemiycez.bebeğini kaybeden kardeşimizin bize bu konuda bişey dediği yok ama biz rahatsız oluyoruz,empati yapıyoruz zorumuza giderdi diye düşünüyoruz eşimle..offf ya..

Ben de size bişi sorcam, benim bi adağım vardı hala kesemedim, epey de kesemicem gibi görünüyo ama başıma gelmeyen kalmadı bu arada. Acaba horoz kestirip kanı akıtsam sonra da adağımı yapsam olur mu yaa :s Cok icimde kaldı.

kadesanın sorununa cevap verinde bende bişi sorcam , ama cevap alınca yazdığımı silip gereksiz gevelicem ayıplı ayıpsız bişiler olur demi

Sana kanki ediliğide ben öğretecem
Sen yanlış biliyorsun, kiblemiyecen canım,
gördüğün yerde beğenecen, gerekiyorsa destek atıcan

Ben olsam eltiyi arar, cok gelmek istiyoruz, senin yanında olmak ve görmek istiyoruz ama hem iki cocukla seni rahatsız etmek istemiyoruz hem de bu kalabalıkla hastalığınla ilgili sorun yasamandan cekiniyoruz. Eğer gelmemizi istersen lütfen söyle derdim.

İş kemoterapi boyutundaysa cocukların da oraya gitmemesi lazım kadesa zaten.

kadesanın sorununa cevap verinde bende bişi sorcam , ama cevap alınca yazdığımı silip gereksiz gevelicem ayıplı ayıpsız bişiler olur demi

Olur tabisi Sıran gelsin önce

Sana kanki ediliğide ben öğretecem
Sen yanlış biliyorsun, kiblemiyecen canım,
gördüğün yerde beğenecen, gerekiyorsa destek atıcan

Beğeniyoz yaa laa laf getirtmek istemiyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…