AdAm OLaCaK KıZLaR...

Alemsin
Kimseye güvenip iş yapma
Önce kendine güven

Bende nedense otomatik vites kullanamam gibi geliyor, 9 yılın verdiği alışkanlıkla ayağım sürekli debriyajı arar.

İşim ile evimin arası 7 km. Ama otobüsle çift vesait, mecburen hem zamandan tasarruf hemde rahat gidip gelmek için araba ile gidip geliyorum 6-7 yıldır.

Eşim buradeyken servisi vardı, yine atandığı yerde servisi olacak.

benim işim dolmuşla 2 vesait 1,5 saat sürüyor , arabayla otobandan 15-20 dk sürüyor

rahatlık değilde nedir , O yolu çekenlere de Allah sabır versin işkence resmen

ben de eşime diyorum bu arabayı satalım otomatik alalım diye
ama adam oto.vitesi sevmiyo
daha arabayı alalı 1 yıl oldu 1 yılda araba mı satılır
süren nasıl sürüyo sen de sür diyo
baktım onda en ufak bi ışık yok ben de elim mahkum öğrenecem düz vitesi
Allah iyiliğini versin

sorayım :) pek zor bişi değil ama

günü belli değil önümüzdeki 1 ay içinde benim kv küçük bi ameliyat olucak ve bir gece hastanede kalıcak

3 tane kız kardeşi var 2 si evli biri değil kızı yok kv 'in

ben gece hastanede kalmayı pek istemiyorum açıkcaı ama vijdan yaptım bi taraftan da onlardan önce benim kalmam daha uygun olur gibilerinden

eşime dedim kim kalcak , böyle dediğine göre kalmak istemiyosun herhalde ben kalırım dedi, teyzenlerden biri kalmazmı dedim, ben varken onlara düşmezki dedi ne alakaysa erkeksin müsaade etmeyebilirler dedim ederler dedi geçiştirdi

sizc kv e teklif ediyimmi

aslında trafiksiz bir yerde kullanacaksanız düz daha iyi hem az yakar ama istanbulda bana zor geliyor. kullanan arkadaşlarımda var ama ben kullanamam ua ne uğraşıcam. bi stop etse araba ben sres olurum zaten birsürüde küfür yerim. sen nerdensin bu arada?

Sovr canım etmen gerekir.
Zaten kadına erkek refakatçi olmaz, annesi bile olsa.
Sen teklif et, duruma göre gerekeni yaparsın

bence sen k.v. ye yanında rekatçi olarak senin kalacağını söyle

1 geceden birşey olmaz

ben de istanbuldayım canım

yaa ben en çok da oğlumu okula götürüp getirmek için öğrenmeliyim ilk önce

eltim götürüp getiriyo kendi çocuklarıyla beraber

ee oğlum da sen götür beni diyo

servislere de güvenemiyorum

mecburum öğrenmeye

ne var yani otomatik olsa

hemen bugün götürürüm

ben de küfür yemeyeyim diye iyice pratikleştirmem lazım

zaten kadınları şoför yerine koyan yok bi de trafik de durdurursam vay halime

sovr cum tabiikide etmen gerekir. hastalık bu hepimizin başına gelebilir. böyle şeylerde aranızda yaşanılar herşeyi unut ve teklif etmenin ötesinde ben kalıcam kimseye bırakmam de. sana yakışan budur. ayrıca eşininde gerçekten çok hoşuna gider. onun kalmak istemiyorsun galiba demesi bile senden değer alır götürür. hoşet hem eşinin gönlünü hem kayınvalidenin hemde kendi vicdanını.

Aranız nasıl? Soğuksa sen teklif etme,
Ama çağırılırsan mutlaka git

merhaba kızlar,azıcık kaçtım geldim:):)
hemen konuya dalayım,gördüğüm yazıdan; sovr cim bence de teklif et,kişi olarak sevmesen de,eşinin annesi,kötü günde yanınd olmak iyi olur bence.hem 1 -2 gece bişi olmaz. ayrıca eşin de çok sevinir bence:)
bir de milletin ağzı torba değil,kimseye laf vermemiş olursun,eşin de dahil..:)akıllı kadınsın senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…