AdAm OLaCaK KıZLaR...

wuuuuuuuuv 4 ten 2 ye mi taktın direk :KK9::KK9:

ayy insan panikten neyi nereye taktığını bile bilmez ki :KK1:

ahahahahha deli yaa iyi takmışım ama o panikle :KK1:

Pirim Ferhunde gelin banlanmış :KK19:

Hic sorma canım kib yemiştir :KK43:

çook geçmiş olsun Elmişim, Allah yaşatmasın bi daha :KK43:
verilmiş sadakan varmış.

Saol yewrum aslıımmm :KK70:

az kaldı yaa ben de azimle sabredip kavuşucam inşallah aşkıma :KK1:

bi kavuşsam eşime bile vermiicem bu günlerimin acısını çıkarıcam

vuracam kırbacı, vuracam kırbacı :KK53::KK53::KK60::KK60::KK60:

fıstık olsun adı da :KK1:

:KK1: Nur yağdırdım yine topiğe dimi :KK53:

Sen geldin gözüm gönlüm acıldı :KK70:

Buuuuuuuuuuz gibi bir Ankara'dan günaydınlar.

Cok soguk dimiii bacaklarım dondu :KK70:

Ben de otomatik araba sevmiyorum, akülü araba gibi, sür gitsin. Harcamaktan ziyade, büyük sehirlerde araba artık ihtiyac. Elimin altında olmasa perişan olurdum herhalde. Hem elinde yüklü bir para varsa da oraya bağlamış olursun. Annemin dudağı ucukladı hemen :KK1: Ankaradayım canım.

canım düz vites bana çok uğraştırıcı geliyor. düşün yani arabanın ön kapısı varken neden her seferinde arabaya arka kapıdan gireyim gibi bişey. çok yakıyor falan ama istanbulda da dur kalk trafikte düz vitesle tabiri caizse anam ağlar. büyük şehirlerde de sadece geceleri ihtiyaç bence çünkü gündüz zaten 2 dk arayla otobüs mbüs var. gititğin yerde park sorunu var hatta evin orada bile. e birde 5 gün servisim var benim 2 gn için araba almama değermi tartışılır. durduğu yerde masraf çünkü. ama şu kredim bitsin eylülde ev işinide netleştireyim ya araba ya ev bişeyim olacak artık.

Selam Kızlar :KK3:
Kızımı doktora götürdüm
Alerji testi yaptıracaktım o niyetle gittim
Muayene ettikten sonra genzinin dolu olduğunu söyledi doktor
Önce genzini boşaltalım dedi
İlaç verdi, eğer genzi boşaldıktan sonra öksürük devam ederse test yapalım dedi
Haftaya tekrar gideceğiz :KK43: Umarım sadece geniz akıntısıdır, dua ediyorum alerjik olmasın diye :KK43:
Bende Perşembe gidiyorum, Pazartesi döneceğim...
O arada babası bakacak kuzuma :KK43:
Siz nasılsınız? Ne var ne yok?

canım düz vites bana çok uğraştırıcı geliyor. düşün yani arabanın ön kapısı varken neden her seferinde arabaya arka kapıdan gireyim gibi bişey. çok yakıyor falan ama istanbulda da dur kalk trafikte düz vitesle tabiri caizse anam ağlar. büyük şehirlerde de sadece geceleri ihtiyaç bence çünkü gündüz zaten 2 dk arayla otobüs mbüs var. gititğin yerde park sorunu var hatta evin orada bile. e birde 5 gün servisim var benim 2 gn için araba almama değermi tartışılır. durduğu yerde masraf çünkü. ama şu kredim bitsin eylülde ev işinide netleştireyim ya araba ya ev bişeyim olacak artık.

Eğer yapabilirsen önce ev al,
Ev çok çok önemli
Ev olunca araba alınıyor bir şekilde...

günaydın herkese..

dertliyim kederliyim badoşum banlanmış,cinsel organlı biyorum yapmıştı sanırım ondan gitti :26:

organın adını yazmayım neme lazım bende grileşmeyeyim :KK53:

Elmayra geçmiş olsun canım
Araba hayat taşıyor gözüyle bakmak lazım
Aman bakımlarını ihmal etme
Sen ona bakmazsan o da sana bakmaz Allah korusun :KK50:

Benim otobüs minibüs fobim var :KK43: tacize uğrayacakmışım gibi geliyor. Servisin falan varsa gerek yok arabaya zaten.

Ev al önce sen.

Selam Kızlar :KK3:
Kızımı doktora götürdüm
Alerji testi yaptıracaktım o niyetle gittim
Muayene ettikten sonra genzinin dolu olduğunu söyledi doktor
Önce genzini boşaltalım dedi
İlaç verdi, eğer genzi boşaldıktan sonra öksürük devam ederse test yapalım dedi
Haftaya tekrar gideceğiz :KK43: Umarım sadece geniz akıntısıdır, dua ediyorum alerjik olmasın diye :KK43:
Bende Perşembe gidiyorum, Pazartesi döneceğim...
O arada babası bakacak kuzuma :KK43:
Siz nasılsınız? Ne var ne yok?

Geçmiş olsun cnm, inşallah önemli bişi yoktur

Sorma elmayra benim bacaklarım değil her yerim dondu valla.

ahahah kış geri geldi, kasım görünümlü mayıs ayı

günaydın herkese..

dertliyim kederliyim badoşum banlanmış,cinsel organlı biyorum yapmıştı sanırım ondan gitti :26:

organın adını yazmayım neme lazım bende grileşmeyeyim :KK53:

gördüm pipiden gümlemiş :KK43:

Elmayra geçmiş olsun canım
Araba hayat taşıyor gözüyle bakmak lazım
Aman bakımlarını ihmal etme
Sen ona bakmazsan o da sana bakmaz Allah korusun :KK50:

Saol cnm, verdim servise halledecekler inşallah

Benim otobüs minibüs fobim var :KK43: tacize uğrayacakmışım gibi geliyor. Servisin falan varsa gerek yok arabaya zaten.

Ev al önce sen.

Geçmiş olsun cnm, inşallah önemli bişi yoktur

ahahah kış geri geldi, kasım görünümlü mayıs ayı

gördüm pipiden gümlemiş :KK43:

Saol cnm, verdim servise halledecekler inşallah

Sağol Elmayracım, iyi olacak inşallah...
eee araban serviste ne kadar kalacak?

Ev al önce sen.

canım servisim olmasa bende kesin isterdim ama şu anda sadece hevesten almak istiyorum. işe servisle gidiyorum ve git gel 2 saat yapıyor sohbet ile, tel ile, kitap ile fln oyalanıyorum arabada içim çıkar. birde servis zaten normal güzergahtan değil ara sokaklardan girip çıkıyor gelirken yol durumunu görüp nasıl gideceğine karar veriyor çünkü trafiğin günü günüe hatta anı anına tutmuyor. ben servisi bırakıp araçla gidersem inanılmaz zorlanırım hemde parama yazık.
sadece gece kafama estiğinde gezmek için ve hsonu için işime yarar. oda sanki her haftasonu geziyorumda...:KK23:

hemde araba alıp gezeyim. koca bulunca evi onla öderiz erkeklerde öyle yapıyo. araba alıp geziyo kız bulunca ev alıp ödetiyo :KK23::KK23:

X