AdAm OLaCaK KıZLaR...

günaydın kızlarrr hava ne kötü ya tüm gün uyuyasım varr, zaten sabahta zor kalktım gerçi ben gecede geç yatmıştımya neysee..

elmayracım çok geçmiş olsun Allah korumuş. bakımını yaptırmamışmıydın arabanın? motor freni dediğin el frenimi? frenler boşaldı yoksa yola çıktığından beri hiçmi kullanmadın yol esnasında farkettin?

ayyy çok geçmiş olsun canım

niye tutmadı ki acaba bişey yok değil mi sizde falan

anacadde de mi oldu olay ne yaptın nasıl işe gelebildin peki

verilmiş sadakan varmış valla :18:

geçmiş olsun kuzu aman ihmal etme Allah korumuşş

Teşekkür ederim canlarım, anacaddede oldu. Normal seyrinde gidiyordum, hızlı da değildim 50 falandı, önümdeki kamyonun stop lambalarını görünce durayım bi sakatlık var dedim, frene bastım dibe kadar cöktü, durmadı Cok korktum, vites kücülttüm bir den ikiye taktım, zaten frene de basınca kayarak durdum. Epey kaydı, korkunc da bir ses cıkardı. Annem cok korktu. İndim, su falan ictim, yavas yavas geldim, kuruma az kalmıştı zaten.

Yan tarafta servis var oraya gösterdim, fren hidroliği bitmiş bi de fren merkezinde mi ne catlak varmış, 500 tl girdi

piyonistcim motor freni; vites kücültmek demek, atıyorum 4 ile giderken frenin tutmuyorsa 3-2-1 yaparak durabilirsin, eğer el frenini cekersen ve hızlıysan takla atabilir, Allah korusun. Bunlar da bana ex in hediyeleri işte, ondan öğrendim.

elmişşşş,ayy geçmiş olsun canım..iyisin değil mi şimdi???
bismillah topiği açtım yazdıklarını okudum

elmişşşş,ayy geçmiş olsun canım..iyisin değil mi şimdi???
bismillah topiği açtım yazdıklarını okudum

İyiyim iyiyim, kimseye bişi olmadı Allaha sükür. Allah beni sınıyor, bir adağım vardı onu istiyor galiba :S

düz vites araba almak hiç adetim değil ama yinede senden bişey öğrenmek hoş oldu. belki kaşınıp bende araba alabilirim az bişey param varya batıyor bana bi yere harcamam lazım

canım sağlık olsun giden 500-1000 tl olsun. tamam tabiiki para neticede ama sağlık en önemlisi. anneciğinede yazık üzüldüm nasılda korkmuştur. sen nereliydin canım bu arada?

canım benim,evet adağın varsa yerine getir bence de..
neyse Allah korumuş..gündüz mü oldu elmiş??

Daha yeni canım, sabah sekiz falandı, işe gelirken işte. Kestiricem artık, cok bile beklettim.

Allah korusun canım, arabada tekken isterse akordion gibi olsun, duvara falan carpayım ama ya birine carpsaydım ya da anneme bişi olsaydı biterdim ben, işte o zaman. Parasını espri yaptım, memurlar için bugün ayın kırkı ya :)

Ben de otomatik araba sevmiyorum, akülü araba gibi, sür gitsin. Harcamaktan ziyade, büyük sehirlerde araba artık ihtiyac. Elimin altında olmasa perişan olurdum herhalde. Hem elinde yüklü bir para varsa da oraya bağlamış olursun. Annemin dudağı ucukladı hemen Ankaradayım canım.

ayy o anda iyi aklına geldi canım

valla ben olsam herşeyi unuturdum heralde yada direk el frenine dalardım

kaç yıldır araba kullanıyorsun peki :26:

elmiş cim tekrar geçmiş olsun canım..Allah beterinden korusun..
benim fuar hazırlıkları işler çok yoğun pek giremiyorum,öpüyorum sizleri..

off ben de şu arbayı panikleyince stop ettirip duruyorum yaa

eee haliyle de bi arpa boyu yol alamıyorum

çok kızıyorum kendime

ayy o anda iyi aklına geldi canım

valla ben olsam herşeyi unuturdum heralde yada direk el frenine dalardım

kaç yıldır araba kullanıyorsun peki :26:

Hımm 2009 da aldım ehliyeti, 4 yıl olmuş ama 4 yıldır sürekli kullandım.

Belki tek başıma olsam öyle yapardım ama annem yanımdaydı nasıl yaptım ben de anlamadım, 4 ten 2 ye takmayaydım o kadar kaymazdım belki

Günaydın kızlar
Geçmiş olsun Elmayra

Saol nurtopuuuum

wuuuuuuuuv 4 ten 2 ye mi taktın direk

ayy insan panikten neyi nereye taktığını bile bilmez ki

elmiş cim tekrar geçmiş olsun canım..Allah beterinden korusun..
benim fuar hazırlıkları işler çok yoğun pek giremiyorum,öpüyorum sizleri..

Saol minikkuşum yine gelll

off ben de şu arbayı panikleyince stop ettirip duruyorum yaa

eee haliyle de bi arpa boyu yol alamıyorum

çok kızıyorum kendime

Olsun stop ettir, ben de cok ettirdim Cok küfür yedim ama pes etmedim Araba benim icin aşk kocamdan vazgectim arabamdan gecmem

Günaydınnn, gerginim bugün azıcık, sabah arabamın frenleri tutmadı, motor freni ile durabildim, kamyonun arkasına giriyordum az daha annem cok korktu :S Omzum ağrıdı resmen yaa, kabus gibiydi.

çook geçmiş olsun Elmişim, Allah yaşatmasın bi daha
verilmiş sadakan varmış.

Saol minikkuşum yine gelll

Olsun stop ettir, ben de cok ettirdim Cok küfür yedim ama pes etmedim Araba benim icin aşk kocamdan vazgectim arabamdan gecmem

az kaldı yaa ben de azimle sabredip kavuşucam inşallah aşkıma

bi kavuşsam eşime bile vermiicem bu günlerimin acısını çıkarıcam

vuracam kırbacı, vuracam kırbacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…