AdAm OLaCaK KıZLaR...

Sen geldin gözüm gönlüm acıldı

Zaten efsunlu bi yanım olduğunu söylerler
Geçen de bi dilenci topallıyodu bi çelme taktım yürümeye başladı , benden güzel yürüdü

Sovr, bence teklif et
Belki çalışıyorsun diye teşekkür eder istemezz bile kalmanı
Ama kalabilirsin de yani
Teklif ederken ikisini de göze al

oyy canlar burdaymışş

nasılsınız kızlar? ben de altta isim görmeyince kimse yok sanıyorum.love kader gördüm sizleri. piyonist sen de hayalet misin kuzum??

oyy canlar burdaymışş

nasılsınız kızlar? ben de altta isim görmeyince kimse yok sanıyorum.love kader gördüm sizleri. piyonist sen de hayalet misin kuzum??

İyi sağ ol sen ?
Piyonist hayalet olamaz ki kürkü yok
O Elmayraya ve kırmızılara has bi durum
Girip çıkıyodur topiğe

İyi sağ ol sen ?
Piyonist hayalet olamaz ki kürkü yok
O Elmayraya ve kırmızılara has bi durum
Girip çıkıyodur topiğe

sağol canım çok şükür iyiym..yorgunum biraz ,iişler çok bi de fuar hazırlıkları yordu beni..
kürkü olanlar mı hayalet oluyo,hiç anlamam o işlerden:):)sınıf farkı olmaması lazım değil mi??sisteme karşı olmak ,muhalefet olmak görevim

Var işte o yüzden elmayrayı dışlıyorum ben

Evet canım Perşembe sabah uçuyorum hayırlısı ile
Hava 20 derece olacak bu hafta
Ama Pazar günü yağış olabilirmiş
Ona göre de kıyafer aldım yanıma

evet evet üşüme oralarda..bi de tshirt alırsın yanına belli olmaz ,güneş açar belki:):)
fransa her zamanki gibi yağmur soğuk,ıyyy......kış yani bildiğin..en yüksek 14 derece, en düşük 4 ederece...

oyy canlar burdaymışş

canım ben kendi ismimi de görüyorum orda ama. hayalet değilim canım ama 2 konu açıkya kk da belki birinde görünüp diğerinde görnmüyor olabilirim bilemiyorum. ama aslında buradayımm..

Malta'dan tekneyle Gozo adasına geçeceğiz :)
Hava inşallah günlük güneşlik olurda tekne keyfi yapalım demi :)
Sende dikkat et, Avrupa geç ısınır.

Son düzenleme:

temmuzda nasıl olacak acaba fransaaa?

Quartacım eşimin bir arkadaşı Fransa'dan geliyor
Hemde karayolu ile düşün
Anne ve babası uçağa binemiyor, mecbur
Dün yola çıktı, bakalım ne zaman burada olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…