- 1 Haziran 2012
- 13.952
- 27
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #16.121
Sen geldin gözüm gönlüm acıldı
ben geldim herkes nereye gitti
Bilmem bende yeni geldim ama bunların pili bitmiş herhalde
Ben altta tek kendimle Kader'i görüyorum :)
Saman altından su yürütmüyoruz biz
oyy canlar burdaymışş
nasılsınız kızlar? ben de altta isim görmeyince kimse yok sanıyorum.love kader gördüm sizleri. piyonist sen de hayalet misin kuzum??
oyy canlar burdaymışş
nasılsınız kızlar? ben de altta isim görmeyince kimse yok sanıyorum.love kader gördüm sizleri. piyonist sen de hayalet misin kuzum??
love sen ne zaman gidiyosun,sanki bu hafta değil mi???
hava nasılmış maltada??
İyi sağ ol sen ?
Piyonist hayalet olamaz ki kürkü yok
O Elmayraya ve kırmızılara has bi durum
Girip çıkıyodur topiğe
sağol canım çok şükür iyiym..yorgunum biraz ,iişler çok bi de fuar hazırlıkları yordu beni..
kürkü olanlar mı hayalet oluyo,hiç anlamam o işlerden:):)sınıf farkı olmaması lazım değil mi??sisteme karşı olmak ,muhalefet olmak görevim
Evet canım Perşembe sabah uçuyorum hayırlısı ile
Hava 20 derece olacak bu hafta
Ama Pazar günü yağış olabilirmiş
Ona göre de kıyafer aldım yanıma
oyy canlar burdaymışş
evet evet üşüme oralarda..bi de tshirt alırsın yanına belli olmaz ,güneş açar belki:):)
fransa her zamanki gibi yağmur soğuk,ıyyy......kış yani bildiğin..en yüksek 14 derece, en düşük 4 ederece...
evet evet üşüme oralarda..bi de tshirt alırsın yanına belli olmaz ,güneş açar belki:):)
fransa her zamanki gibi yağmur soğuk,ıyyy......kış yani bildiğin..en yüksek 14 derece, en düşük 4 ederece...