- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #16.081
wuuuuuuuuv 4 ten 2 ye mi taktın direk
ayy insan panikten neyi nereye taktığını bile bilmez ki
Pirim Ferhunde gelin banlanmış
çook geçmiş olsun Elmişim, Allah yaşatmasın bi daha
verilmiş sadakan varmış.
az kaldı yaa ben de azimle sabredip kavuşucam inşallah aşkıma
bi kavuşsam eşime bile vermiicem bu günlerimin acısını çıkarıcam
vuracam kırbacı, vuracam kırbacı
Nur yağdırdım yine topiğe dimi
Buuuuuuuuuuz gibi bir Ankara'dan günaydınlar.
Ben de otomatik araba sevmiyorum, akülü araba gibi, sür gitsin. Harcamaktan ziyade, büyük sehirlerde araba artık ihtiyac. Elimin altında olmasa perişan olurdum herhalde. Hem elinde yüklü bir para varsa da oraya bağlamış olursun. Annemin dudağı ucukladı hemenAnkaradayım canım.
canım düz vites bana çok uğraştırıcı geliyor. düşün yani arabanın ön kapısı varken neden her seferinde arabaya arka kapıdan gireyim gibi bişey. çok yakıyor falan ama istanbulda da dur kalk trafikte düz vitesle tabiri caizse anam ağlar. büyük şehirlerde de sadece geceleri ihtiyaç bence çünkü gündüz zaten 2 dk arayla otobüs mbüs var. gititğin yerde park sorunu var hatta evin orada bile. e birde 5 gün servisim var benim 2 gn için araba almama değermi tartışılır. durduğu yerde masraf çünkü. ama şu kredim bitsin eylülde ev işinide netleştireyim ya araba ya ev bişeyim olacak artık.
günaydın herkese..
dertliyim kederliyim badoşum banlanmış,cinsel organlı biyorum yapmıştı sanırım ondan gitti :26:
organın adını yazmayım neme lazım bende grileşmeyeyim
Günaydınnn, gerginim bugün azıcık, sabah arabamın frenleri tutmadı, motor freni ile durabildim, kamyonun arkasına giriyordum az daha annem cok korktu :S Omzum ağrıdı resmen yaa, kabus gibiydi.
Günaydın
Bdv de mi yazmış bakayım hemen :44:
evet canım bdv de,sanırım ondan banlandı biri kib yapmış olmalı.
canım düz vites bana çok uğraştırıcı geliyor. düşün yani arabanın ön kapısı varken neden her seferinde arabaya arka kapıdan gireyim gibi bişey. çok yakıyor falan ama istanbulda da dur kalk trafikte düz vitesle tabiri caizse anam ağlar. büyük şehirlerde de sadece geceleri ihtiyaç bence çünkü gündüz zaten 2 dk arayla otobüs mbüs var. gititğin yerde park sorunu var hatta evin orada bile. e birde 5 gün servisim var benim 2 gn için araba almama değermi tartışılır. durduğu yerde masraf çünkü. ama şu kredim bitsin eylülde ev işinide netleştireyim ya araba ya ev bişeyim olacak artık.
Selam Kızlar
Kızımı doktora götürdüm
Alerji testi yaptıracaktım o niyetle gittim
Muayene ettikten sonra genzinin dolu olduğunu söyledi doktor
Önce genzini boşaltalım dedi
İlaç verdi, eğer genzi boşaldıktan sonra öksürük devam ederse test yapalım dedi
Haftaya tekrar gideceğizUmarım sadece geniz akıntısıdır, dua ediyorum alerjik olmasın diye
Bende Perşembe gidiyorum, Pazartesi döneceğim...
O arada babası bakacak kuzuma
Siz nasılsınız? Ne var ne yok?
Sorma elmayra benim bacaklarım değil her yerim dondu valla.
günaydın herkese..
dertliyim kederliyim badoşum banlanmış,cinsel organlı biyorum yapmıştı sanırım ondan gitti :26:
organın adını yazmayım neme lazım bende grileşmeyeyim
Elmayra geçmiş olsun canım
Araba hayat taşıyor gözüyle bakmak lazım
Aman bakımlarını ihmal etme
Sen ona bakmazsan o da sana bakmaz Allah korusun
Elmayra nerde
Bende bizi korur sanıyordum
cancağazım çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.
Eğer yapabilirsen önce ev al,
Ev çok çok önemli
Ev olunca araba alınıyor bir şekilde...
Benim otobüs minibüs fobim vartacize uğrayacakmışım gibi geliyor. Servisin falan varsa gerek yok arabaya zaten.
Ev al önce sen.
Geçmiş olsun cnm, inşallah önemli bişi yoktur
ahahah kış geri geldi, kasım görünümlü mayıs ayı
gördüm pipiden gümlemiş
Saol cnm, verdim servise halledecekler inşallah
Sağol Elmayracım, iyi olacak inşallah...
eee araban serviste ne kadar kalacak?
Bu akşama cıkarırız dedi cocuk, yanda hemen servis, inşallah cıkar yoksa perişan olurum, hava da yağmurlu zaten
Koruyorum sizi, sarılıyorum ama elimden pırtıyorsunuz
bakalım canım inşallah alabilirim. hayaller kuruyoruz bazen ama evdeki hesap çarşıya uymuyor nedense. inşallah ikisini birden alabilirim. oda çok zor ama :44::44:
Benim otobüs minibüs fobim vartacize uğrayacakmışım gibi geliyor. Servisin falan varsa gerek yok arabaya zaten.
Ev al önce sen.